- 12 Kasım 2021
- 227
- 37
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
Anladımm benim daha önce böyle başıma gelmişti ovu testlerim adete yakın yine koyulaşmaya başlamıştı doktoruma gittiğimde yumurtam çatlamamış kiste dönmüştü belki sizinki hamileliktir ama benim başıma bu geldiHayırbir oğlum var ikinciye uğraşıyoruz
Bazen iki kez yumurtlama da olabiliyormuş umarım hepimiz hamileyizdirAnladımm benim daha önce böyle başıma gelmişti ovu testlerim adete yakın yine koyulaşmaya başlamıştı doktoruma gittiğimde yumurtam çatlamamış kiste dönmüştü belki sizinki hamileliktir ama benim başıma bu geldi
Belirtilerin var mı pekıBazen iki kez yumurtlama da olabiliyormuş umarım hepimiz hamileyizdir
Normalde reglimi hissetmem ağrı falan olmaz ama son üç gündür sol kalçam bacağım ağrıyor arada çok hafif belim birdeBelirtilerin var mı pekı
Benimde belim cok ağrıyor sağ bacağımada arkada ağrı vuruyor bide çok az göğüslerim ağrır gibi oluyor hayırlısı bakalımNormalde reglimi hissetmem ağrı falan olmaz ama son üç gündür sol kalçam bacağım ağrıyor arada çok hafif belim birde
Sizin kaç gün varBenimde belim cok ağrıyor sağ bacağımada arkada ağrı vuruyor bide çok az göğüslerim ağrır gibi oluyor hayırlısı bakalım
3 günüm varSizin kaç gün var
Hayırlısı artık hakkımızda3 günüm var
Amin inşallah3 günüm var
Bunlar da testlerin kuruduktan sonra ki halleri
Yumurtlamanız ne zaman oldu silik görünüyor ama gününüze de daha varmış aslında bilemedim kiEki Görüntüle 3584415 bat 8 mayıs, sizce pozitif mi ?
Bu testten daha önce hiç kullandınız mı acaba pazar günü tekrar kan verdim 2,00 çıktı pazartesiden beri sol kasığımdan biraz aşağı olacak şekilde 5 saniyelik keskin bi sancı bişey saplanır gibi ağrı geçiyor ve gidiyordu sık idrara çıkmaya başladım vücudum psikolojik mi tepki veriyor anlamıyorumAmin inşallah
Yok cnm kullanmadım ama orda çizgi gördüm fotoda reglıne ne kadar var ki dahaBu testten daha önce hiç kullandınız mı acaba pazar günü tekrar kan verdim 2,00 çıktı pazartesiden beri sol kasığımdan biraz aşağı olacak şekilde 5 saniyelik keskin bi sancı bişey saplanır gibi ağrı geçiyor ve gidiyordu sık idrara çıkmaya başladım vücudum psikolojik mi tepki veriyor anlamıyorum
Reglim geçti ama klomen kullandım . Klomen bittikten sonra adetin 14.günü 2 yumurta vardı 24.günü gittiğimde o 2 si çatlamıştı 3 yumurta daha oluşmuş 1 i kiste dönüşmüş 2 si anca 17-18 mm di adet gecikmemin 6..gününe girdimYok cnm kullanmadım ama orda çizgi gördüm fotoda reglıne ne kadar var ki daha
Yok cnm kullanmadım ama orda çizgi gördüm fotoda reglıne ne kadar var
Bu da geçen hafta buraya attığım prodoctor testin son hali pazar günü kan verdim 2,00 çıktıYok cnm kullanmadım ama orda çizgi gördüm fotoda reglıne ne kadar var ki daha
Canım en iyisi kan vermen hiç olmazsa kafan rahat eder benim böle oldu kan verdim 6.79 çıktı beklemedeyimReglim geçti ama klomen kullandım . Klomen bittikten sonra adetin 14.günü 2 yumurta vardı 24.günü gittiğimde o 2 si çatlamıştı 3 yumurta daha oluşmuş 1 i kiste dönüşmüş 2 si anca 17-18 mm di adet gecikmemin 6..gününe girdim
Fazla güvenmiyorum ben prodoctoraBu da geçen hafta buraya attığım prodoctor testin son hali pazar günü kan verdim 2,00 çıktı
Erken gebelik testleri de bozmuş kendini iyice alttaki de Miratech . 1 hafta daha olmazsam artık o şekil tekrar bi normal test yaparımCanım en iyisi kan vermen hiç olmazsa kafan rahat eder benim böle oldu kan verdim 6.79 çıktı beklemedeyim
Benimde hiç bir teste güvenim kalmadı ama 4 seneyi geçti evliliğim biz hiiiç korunmadık pkostan olmuyor insan herseyden umut bağlıyor işteFazla güvenmiyorum ben prodoctora
Para tuzağı inan tüketici haklarına buradaki kadınlar şikayet etse bazı markalar.piyasadan kalkar allahtan umut kesilmez rabbim tüm isteyenlere versin inşallhErken gebelik testleri de bozmuş kendini iyice alttaki de Miratech . 1 hafta daha olmazsam artık o şekil tekrar bi normal test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?