Evet dün verdim 12.8 çıktıMerhaba kan verdiniz mi
Pazartesi benimde yumurtlamanin üzerinden 10.gunu olcak bende bu markayla yapmayı düşünüyorum inşallah o çift çizgiyi gorurumEvet dün verdim 12.8 çıktı
Hayırlı olsunnnEvet dün verdim 12.8 çıktı
İnşallahhhPazartesi benimde yumurtlamanin üzerinden 10.gunu olcak bende bu markayla yapmayı düşünüyorum inşallah o çift çizgiyi gorurum
Ay bat günümüz aynıymış ama ben olmadım ıkı hafta önce softec marka test yapmıştım barız ikinci çizgi vardı kan verdim negatıf çıktı reglım dündü bugün prodoctor marka test yaptım hayalet bı çizgi var emın olamıyorum yaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhh
Benim yaptım test de prodoctor bişey var mı acabaprodoctor erken gebelik testi söylediğine göre beta 10 ve üzerini ölçebilmekte. Benim yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti belirtim mevcut evet ama bu tarihte betanın 10 olma ihtimali yok araştırdığıma göre ama prodoctor testimde çok silik bir şekilde gördüm. Bu durumu aranızda yaşayan var mı? ne yapmalıyım
Sen kendin adet takvimini bilmiyor musun canım? Fotoğraflar buraya yüklendiğinde çok düşebiliyorÇıplak gözle bakılımca görülüyo ama emın degılım kızlar gören varmı bıseyler reglım dündü ama uygulama 12 sı gosterıyo hıc bısey anlamadı ya
Eki Görüntüle 3588796
Silik ama baya net gözüküyor, bat ne zamanBenim yaptım test de prodoctor bişey var mı acaba
Eki Görüntüle 3588859
9 gün varSilik ama baya net gözüküyor, bat ne zaman
Üç dört test yaptım hepsi silik çıktıSilik ama baya net gözüküyor, bat ne zaman
benim 6-11 nisan regliydi 21 nisan yumurtlama 29 nisanda silik şekilde gördüm 2 gün bekledim ama testi 2 günde de yapıp koyulaşmayı takip ettim sonra 2 mayıstada kan verdim pozitiftiÜç dört test yaptım hepsi silik çıktı
Ayy hayırlı olsun inslah bna da dua et henüz kan vermedimbenim 6-11 nisan regliydi 21 nisan yumurtlama 29 nisanda silik şekilde gördüm 2 gün bekledim ama testi 2 günde de yapıp koyulaşmayı takip ettim sonra 2 mayıstada kan verdim pozitifti
Ya normalde hiç şaşmaz ama bu ay klomen kullandım etkılermı bilmiyorumSen kendin adet takvimini bilmiyor musun canım? Fotoğraflar buraya yüklendiğinde çok düşebiliyor
Çok teşekkür ederimAllah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah canım
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah canım
Bilemiyorum olabilirYa normalde hiç şaşmaz ama bu ay klomen kullandım etkılermı bilmiyorum
baya gözüküyor, kan ne zaman vereceksinşz
Kaç gündür çıkıyor ama okdr koyulaşma yok ayın 21 randevu bulabildmBilemiyorum olabilir
baya gözüküyor, kan ne zaman vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?