prodoctor erken gebelik testi söylediğine göre beta 10 ve üzerini ölçebilmekte. Benim yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti belirtim mevcut evet ama bu tarihte betanın 10 olma ihtimali yok araştırdığıma göre ama prodoctor testimde çok silik bir şekilde gördüm. Bu durumu aranızda yaşayan var mı? ne yapmalıy
Ben prodoctor ve laboquickle öğrendim hamile olduğumu. Ve bir çok kişinin yorumunu okudum onunla ogrenen. Regl yakın mı? Dayanabilirseniz gecikmeyi bekleyin derim daha doğru bir sonuç için :)prodoctor erken gebelik testi söylediğine göre beta 10 ve üzerini ölçebilmekte. Benim yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti belirtim mevcut evet ama bu tarihte betanın 10 olma ihtimali yok araştırdığıma göre ama prodoctor testimde çok silik bir şekilde gördüm. Bu durumu aranızda yaşayan var mı? ne yapmalıyım
Dayanbilmek ne mümkün :) yani 8 mayıs gibi duruyor bat. Bakabilir misiniz teste rica etsemBen prodoctor ve laboquickle öğrendim hamile olduğumu. Ve bir çok kişinin yorumunu okudum onunla ogrenen. Regl yakın mı? Dayanabilirseniz gecikmeyi bekleyin derim daha doğru bir sonuç için :)
Evet belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ben :) Allah gönlünüze göre versin inşallahDayanbilmek ne mümkün :) yani 8 mayıs gibi duruyor bat. Bakabilir misiniz teste rica etsem
İnşallah :) siz hamile misiniz şu an :)Evet belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ben :) Allah gönlünüze göre versin inşallaho zaman 1-2 gün daha bekleyin, testi yenileyin bakalım belki daha çok belirginleşir
Evet bende yeni öğrendim. pazartesi evde test yaptım, sonra hemen kan verdim salı sabah belli oldu. Şimdi değerlerin yükselmesini bekliyorum. Daha kimseye söylemedim bileİnşallah :) siz hamile misiniz şu an :)
Ben prodoctor la öğrenmiştim canım çok da güvenilir diye biliyorum, markayı tercih ederken çok araştırmıştım. Ama 8 mayıs a daha çok var stressiz güzel vakit geçirmeye çalış ve testi tekrar et bence. İnşallah bebişin seninledir, Rabbim isteyen herkese nasip etsinprodoctor erken gebelik testi söylediğine göre beta 10 ve üzerini ölçebilmekte. Benim yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti belirtim mevcut evet ama bu tarihte betanın 10 olma ihtimali yok araştırdığıma göre ama prodoctor testimde çok silik bir şekilde gördüm. Bu durumu aranızda yaşayan var mı? ne yapmalıyım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhhEvet bende yeni öğrendim. pazartesi evde test yaptım, sonra hemen kan verdim salı sabah belli oldu. Şimdi değerlerin yükselmesini bekliyorum. Daha kimseye söylemedim bile
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umuyorum öyledir, Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen prodoctor la öğrenmiştim canım çok da güvenilir diye biliyorum, markayı tercih ederken çok araştırmıştım. Ama 8 mayıs a daha çok var stressiz güzel vakit geçirmeye çalış ve testi tekrar et bence. İnşallah bebişin seninledir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhh
Muhakkak bildiririmAmin canım inşallahrabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla gelsin tüm bebişler. Stres yapmamak çok önemli, akışına bırak bu zamanların da keyfini çıkar. Ama bizleri de haberdar et test yaparsan
Evet var ve pembe gozukuyor belirtileriniz nelerdi acaba ?Dayanbilmek ne mümkün :) yani 8 mayıs gibi duruyor bat. Bakabilir misiniz teste rica etsem
Mide bulantısı var bir kaç gün kasık ağrısı çektim ara sırada sıcak basması oluyor. Yani psikolojik mi bilmiyorum ama diğer söylenen belirtiler yok mesela göğüslerimde ne batma ne acı hiçbir şey yokEvet var ve pembe gozukuyor belirtileriniz nelerdi acaba ?
Teşekkür ederim Allah sağlıklı sıhatli evlat nasip etsinMide bulantısı var bir kaç gün kasık ağrısı çektim ara sırada sıcak basması oluyor. Yani psikolojik mi bilmiyorum ama diğer söylenen belirtiler yok mesela göğüslerimde ne batma ne acı hiçbir şey yok
Merhaba kan verdiniz miDayanbilmek ne mümkün :) yani 8 mayıs gibi duruyor bat. Bakabilir misiniz teste rica etsem
Merhabalar. 25 Nisan'da 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transferden önce prodoctor 12'li ve predictor early 5'li kutu test alıp stoklamıştım. 30 Nisan'da iki testi aynı zamanda kullanarak her sabah ilk idrarla yapmaya başladım. Prodoctorla ayrıca öğlenleri de yapıyorum. İlk gün sabah hariç tüm testlerde prodoctorda mutlaka ilk 5-10 dakikada silik de olsa ikinci çizgi mutlaka çıkıyor, predictor net biçimde negatif. Bugün bir de Artı Med erken gebelik testi alıp akşam saatlerinde denedim, o da predictor gibi negatif. Kuruma çizgisi bile çıkmıyor. Henüz 7. Günde olduğum için negatif çıkarsa sonrasında ilaçlarımı kullanmak zor gelir diye kan tahlili yaptırmak istemiyorum. Böyle bir durum yaşayıp pozitif sonuçlanan var mıdır?
Merhaba kan verdinizmiprodoctor erken gebelik testi söylediğine göre beta 10 ve üzerini ölçebilmekte. Benim yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti belirtim mevcut evet ama bu tarihte betanın 10 olma ihtimali yok araştırdığıma göre ama prodoctor testimde çok silik bir şekilde gördüm. Bu durumu aranızda yaşayan var mı? ne yapmalıyım
Evet dün verdim 12.8 çıktıMerhaba kan verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?