prodoctor testi güvenirliği

vhki8484

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
153
37
13
prodoctor erken gebelik testi söylediğine göre beta 10 ve üzerini ölçebilmekte. Benim yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti belirtim mevcut evet ama bu tarihte betanın 10 olma ihtimali yok araştırdığıma göre ama prodoctor testimde çok silik bir şekilde gördüm. Bu durumu aranızda yaşayan var mı? ne yapmalıyım

Prodoctor yalancı pozitif çıkarıyor tavsiye etmem

Ben prodoctor ve laboquickle öğrendim hamile olduğumu. Ve bir çok kişinin yorumunu okudum onunla ogrenen. Regl yakın mı? Dayanabilirseniz gecikmeyi bekleyin derim daha doğru bir sonuç için :)

Ben prodoctor ve laboquickle öğrendim hamile olduğumu. Ve bir çok kişinin yorumunu okudum onunla ogrenen. Regl yakın mı? Dayanabilirseniz gecikmeyi bekleyin derim daha doğru bir sonuç için :)
Dayanbilmek ne mümkün :) yani 8 mayıs gibi duruyor bat. Bakabilir misiniz teste rica etsem

Eklentiler

• IMG_6892.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_6891.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 141
Dayanbilmek ne mümkün :) yani 8 mayıs gibi duruyor bat. Bakabilir misiniz teste rica etsem
Evet belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm ben :) Allah gönlünüze göre versin inşallah o zaman 1-2 gün daha bekleyin, testi yenileyin bakalım belki daha çok belirginleşir

Ben prodoctor la öğrenmiştim canım çok da güvenilir diye biliyorum, markayı tercih ederken çok araştırmıştım. Ama 8 mayıs a daha çok var stressiz güzel vakit geçirmeye çalış ve testi tekrar et bence. İnşallah bebişin seninledir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umuyorum öyledir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhh
Amin canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla gelsin tüm bebişler. Stres yapmamak çok önemli, akışına bırak bu zamanların da keyfini çıkar. Ama bizleri de haberdar et test yaparsan

Evet var ve pembe gozukuyor belirtileriniz nelerdi acaba ?
Mide bulantısı var bir kaç gün kasık ağrısı çektim ara sırada sıcak basması oluyor. Yani psikolojik mi bilmiyorum ama diğer söylenen belirtiler yok mesela göğüslerimde ne batma ne acı hiçbir şey yok

Merhabalar. 25 Nisan'da 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transferden önce prodoctor 12'li ve predictor early 5'li kutu test alıp stoklamıştım. 30 Nisan'da iki testi aynı zamanda kullanarak her sabah ilk idrarla yapmaya başladım. Prodoctorla ayrıca öğlenleri de yapıyorum. İlk gün sabah hariç tüm testlerde prodoctorda mutlaka ilk 5-10 dakikada silik de olsa ikinci çizgi mutlaka çıkıyor, predictor net biçimde negatif. Bugün bir de Artı Med erken gebelik testi alıp akşam saatlerinde denedim, o da predictor gibi negatif. Kuruma çizgisi bile çıkmıyor. Henüz 7. Günde olduğum için negatif çıkarsa sonrasında ilaçlarımı kullanmak zor gelir diye kan tahlili yaptırmak istemiyorum. Böyle bir durum yaşayıp pozitif sonuçlanan var mıdır?

Bugün sabah Bebe time diye bir markanın erken gebelik testini yaptım. Onda da testi yapar yapmaz hayalet çizgi çıktı. Bu test hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba kan verdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…