Tüp Bebek Merkezleri prof doktor idris koçak samsun

yoğun olduğu için tüp bebek ve anomalilere bakıyor..ücreti 350 eğer tüp bebek başlanacaksa bu ücreti tüp bebek paketine dahil ediyor...
anladım sağol çünkü 29 ağustosda aldık negatif cevabını kontrole daha gitmedim kist felan oluştumu tüpten sonra daha öncesinde yoktu o yüzden bi gidip görünmek istiyorum bi kadın doğumcuya sen şuan hangi aşamdasın

anladım sağol çünkü 29 ağustosda aldık negatif cevabını kontrole daha gitmedim kist felan oluştumu tüpten sonra daha öncesinde yoktu o yüzden bi gidip görünmek istiyorum bi kadın doğumcuya sen şuan hangi aşamdasın
şu an iğnelere devam ediyorum pazartesi opu olacak inşallah...

Benim iki tüp de kapalıydı yaşımda ilerlediği için direk tüp bebeğe başladık..

hımm :) tayfun bey her zmaaan olumsuzda olsa olabıleceklerı soyluor o yonunu sevıorum sonrasında cok yıkım olmuor ...bızımde yumurların gelişimi fazla oldugu ıcın transfer ıcın beklemek gerek dedığinde cok uzulmuştum :( beklemekten yorulmuştumm cunku :( bı tane embrıomuz var dondurulmuş beklıor oyle ne zman hazır olursam artık bı ay sonra gıtcem doktora...

hımm :) tayfun bey her zmaaan olumsuzda olsa olabıleceklerı soyluor o yonunu sevıorum sonrasında cok yıkım olmuor ...bızımde yumurların gelişimi fazla oldugu ıcın transfer ıcın beklemek gerek dedığinde cok uzulmuştum :KK43: beklemekten yorulmuştumm cunku :KK43: bı tane embrıomuz var dondurulmuş beklıor oyle ne zman hazır olursam artık bı ay sonra gıtcem doktora...
evet bende bu yönünü çok sevdim en azından boşu boşuna umut vaad edip yıkıntıya uğratmıyor..herşeye besmeleyle başlamasıda dikkatimden kaçmadı ..

inşallah anneliği hep beraber tadarız..olmazsada yaradan böyle nasip etmiştir boyun eğeriz..
evet en güzelide bide dışardakiler tutsa dillerini inan millete laf anlatmaktan sıkıldım kendine ayrı anlat millete ayrı RABBİM BİZEDE NASİRP ETSE ŞİMDİKİ HAMİLELER BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORLAR EN YAKININDAKİDE OLSA

evet bende bu yönünü çok sevdim en azından boşu boşuna umut vaad edip yıkıntıya uğratmıyor..herşeye besmeleyle başlamasıda dikkatimden kaçmadı ..
BİZİM ANKARADAKİ DOKTORDA AĞZI DUALIYDI AMA NE YAZIKKİ OLMADI AMA ONA KARŞI HİÇ KIRILMADIM ÇÜNKÜ BİZİ HİÇ ÜZMEDİ VE İLİLYDİ

evet en güzelide bide dışardakiler tutsa dillerini inan millete laf anlatmaktan sıkıldım kendine ayrı anlat millete ayrı RABBİM BİZEDE NASİRP ETSE ŞİMDİKİ HAMİLELER BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORLAR EN YAKININDAKİDE OLSA
bana artık millet bu konuda birşey soramıyor ilk zamanlar soranlara kısırım dedim noldu dedim Bi sahada :KK11:soran olmadı benim sinirim bozulacağına onlarınki bozulsun ..kime neki ben niye çocuk yapıyorlar diye soruyormuyum

inşallah tedavin olumlu sonuçlanır hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım.Medicalpark ta toplam tüp bebek maliyeti nekadar bilgi verirsen sevinirim.

yaa ben o yönune dıkkat etmedım de şuan için sevıorum doktoruma guvenıorumdaa Rabbım nasıp eder inşaallah bizlere en kısa zamanda

Back
X