Prof. Dr. Ahmet Karacalar'a Burun Ameliyatı olan varmı yardımmmm :(((

Pink7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
2.074
2
116
İstanbul
Arkadaşlar doktorlar önerilerde netice alamadım bir türlü burdan da konu açtım gerçekten yardım istiyorum Ahmet Karacalar'a Burun ameliyatı olanlar bilgilendirirmisiniz yada görüşenler yada hastasını tanıyıp görenlerde olur lütfen yardımmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Ahmet Karacalar a burun ameliyatı olmuş kk ye kayıtlı bir arkadaş diliyorum bilgi almak için
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar yardımm en tecrübeli doktorların adına konu açıyoruz ama kimse bize yardımcı olmuyor??? lütfen yardımm??

arkadaşlar yardımm en tecrübeli doktorların adına konu açıyoruz ama kimse bize yardımcı olmuyor??? lütfen yardımm??

Ameliyat olanlar kesin var ama burda değiller sanırımm ya bende gidip görüşememm kovalıyo doktorlar şuan beniii bekliyorum o yüzdenn hani gidip görüşmüş olsam yazıcamda :(((

Maviruya adlı kullanıcıdan alıntı : eveeettt.ben de yaptırdım ahmet beye burun ameliyatı..çok karizmatik bir doktor yaww benim 2. ameliyatımı yaptı..samsundaydı o zaman,şuan istanbulda..ilk ameliyatım tam bir faciaydı..devlet hastanesinde ne olduğu belirsiz bir doktora cahilce yaptırmışım..(hangi akılla yaptırdıysam artık) kaç doktor gezdim hiçbiri yanaşmadı bile..çoook problemli bir burundu..tip düşüklüğü,çatıda daralma,sarkma...aklına ne gelirse..ahmet beye gittim..tam bir profesyonel..4 saat sürdü ameliyat..narkozdan uyandım,ne alçı,ne tampon,ne ufacık bir şişlik..insanın bir başı bile ağırmaz mı? 3.gün seminere katıldım,düşün rahatlığımı..adam o kadar narin,o kadar hassas çalışıyor ki..iğne oyası işliyo sanki..iyileşme süresinde çoook rahattım..burnumu çook iyi toparlamış..yani o burunu bu hale getirmesi büyük başarı..ama hiç burnumu başkasına elletmeden direk ona gitseydim eminim çok daha mükemmel bir burun olurdu..yani tavsiye ederim kesinlikle..

Askask canım nihayet 1 hastasını bulabildim geride döndüde resim yok sanırım umarım resminide görebilirim bak yukarda yorumunu kopyaladım bu doktorla kesin vede kesin görüşücem çünkü şunu çooook iyi biliyorum yeditepe hastanesi doktorlarını çok irdeleyerek seçiyor bunu çok yakın birinden duydum zaten yeditepe hastanesinde dudağımda bişi çıkmıştı onu aldırmıştım ercan beye oda estetik cerrah ozaman ahmet bey yoğundu tabi tanışamadım bakalım neler olacak bu maviruya adlı ark ında revizyonmuş ameliyatı biçok doktor geri çevirmiş ahmet bey ilgilenmiş bildiklerim bu sen ne zaman geliceksin doktorlara bellimi ????

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?? araştırdık we ahmet karacalar gerçekten en iyisi gibi ama kimse yorum bile yazmamış pahalı diyemi ücreti neden bikaç yorum yazarmısınız????? en iyi burun cerrahı kim???

canm fiyatı bende bilmiyorum açıkcasıı o bulduğum ark da 3 sene önce ameliyat olmuş çok övdü gerçide resmini bekliyorum işde revizyon olmuş ahmet bey e

ayy canım benim pink cim çok sağol nerden buldun kızzz o kadar aradım ben bulamadım bu yazıları sen biliyorsun bu işleriiiiii.......çok teşekkür ederim tekrardan canım sen istanbuldasın ben orda değilim biliyorsun sen bi git bizede fikir olsun bakalım ne yapacağız pink ikimizinde revizyon tarihleri sanırım birbirine yakın olacak Allah kurtarsın bizi de arkadaşım inşallahhhhhhhh

ama sen istanbulda yaşıyorsun bu şans ben napacağım bakalımmmm git gelll gitt gelll gitt gellll wawwwwwwwww

ayy canım benim pink cim çok sağol nerden buldun kızzz o kadar aradım ben bulamadım bu yazıları sen biliyorsun bu işleriiiiii.......çok teşekkür ederim tekrardan canım sen istanbuldasın ben orda değilim biliyorsun sen bi git bizede fikir olsun bakalım ne yapacağız pink ikimizinde revizyon tarihleri sanırım birbirine yakın olacak Allah kurtarsın bizi de arkadaşım inşallahhhhhhhh

Canım yoksun bayadır göremiyorum senii sen ne zaman gelmeyi düşünüyosun ist a bellimi doktorlar için yaa ben gidemiyorummmmmmmmm :(((( henüz 5.5 aylık olduğum için kovalıyo doktorlar beniii ee ahmet beyde görüşme ücreti alınıyor 185 tl şimdi bunu versem yazık olcakkk :( para alınmasaydı bi şansımı denicektim bakim ne dicek diyede 185 tl çöpe gitsn istemediğimden şuan gidemiyorum. Maviruya adlı arkadaşı ahmet karacalar ın kilitlenmiş bi konusu var gösterilmeyen ordan buldumda kopyaladım yazısını

Arkadaşlar sonunda ahmet bey in maviruya burdan bi ark 3 sene önce ameliyat olmuştu revizyon şikayetide burunda çökme düşme varmış ve kendisinin yandan burnunu gördüm gerçekten ben beğendim kavisli ve hafif kalkık burun ucu vardı bende ahmet beyle haziran 15 gibi görüşmeye gidicem sizi görüşmeden sonrada bilgilendiririm ve çok yoğun olduğu için 2 maillara cvp veremediği olsada ben azimli çıktım 3 mailıma tekrar cevap aldım :)))) eheueheu kesin görüşücem kendisiyle 3 boyutlu tasarımı yakup bey yapıyordu tek diye biliyodum sanırım ahmet karacalarda 3 boyutlu tasarım yapıyor

pitircigim neden doktor arastiriyosun balim??

kizz sen revizyona kesin karar verdinmi:(

Hala emin değilim ama hiçççççççççç içime sinmedi yaaaa bu burunnn :( daha vaktim var 1 seneden önce elletmicem o kesin ama ahmet bey ikna olursam ona olucam revizyon sadece burun ucu için içime sinmediiii napimm mutsuzumm

daha bı sene olmasına 6 ay var bak sonunda memnun olcaksın bence 1 sene sonra burnun degısecek boşa kendını harap edıyorsun ayrıca kanal 1 de htbloomberg saglık porgrmnda denk geldım gecenelrde anltaıkkları sıır gıbıydı

daha bı sene olmasına 6 ay var bak sonunda memnun olcaksın bence 1 sene sonra burnun degısecek boşa kendını harap edıyorsun ayrıca kanal 1 de htbloomberg saglık porgrmnda denk geldım gecenelrde anltaıkkları sıır gıbıydı

Canımmm evet beklicem zaten hayatta şuan elletmemm sen naptınn memnunmusun yoksa revizyon düşünüyomusun

Back
X