Prof. Dr. Ahmet Karacalar'a Burun Ameliyatı olan varmı yardımmmm :(((

A.Karacalar hakkında niye hiç yorum yok yaa. ilginç .Ben bi kere görüştüm .Ama o dönem roaccutane kullanıyordum o nedenle ameliyat için ilacı kullanmayı bıraktıktan 1-2 ay sonra gelmemi söyledi .Mailde bu ilacı kullandığımı ameliyat için bi engel oluştuturmu diye sormuştum ama bu konda cevap gelmemişti. ikinci maillere cevap vermiyo .Neyse görüşme ücretim boşa gitti yani .
Fotograf üzerinden ve heykel ile 2 farklı tasarım yapıyormuş .Bana tasarım yapmadı bi sonraki geldiğinde yapıcam demişti(.Ameliyat ücreti de 4700 demişti .İlk ameliyat)
Ama şuan Yeditepe üniv.Este 7 den ayrılmış . ameliyatları yine yeditepe üniv yapıyo ama oraya bağlı çalışmıyormuş, fiyatlar değişmiş olabilir.

Arkadaşlar doktorlar önerilerde netice alamadım bir türlü burdan da konu açtım gerçekten yardım istiyorum Ahmet Karacalar'a Burun ameliyatı olanlar bilgilendirirmisiniz yada görüşenler yada hastasını tanıyıp görenlerde olur lütfen yardımmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ben Ahmet beyle görüştüm ilk önce burnunuzun neresinden memnun olmadığınızı soruyor ,sonrada yapılması gerekeni söylüyor en doğal olanı yapıyor sanırım .Sanırım dedim çünkü yaptığı ameliyatları görmedim fakat tanıdığım kişilerin arkadaşları olmuş çok mutlularmış ancak bu kadarını söylemek isterim bol şans diliyorum

belki de o sebeple kimse olmamış görünüyor , olabilir mi :)
ben geçen sene 6 bin diye duymuştum

ben fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum.. bunu maddi durumumun çok iyi olmasından dolayı değil, ahmet bey'in kendisini fazlasıyla geliştirmiş olmasından, ünvanından ve ilgisinden dolayı söylüyorum... artık burun ameliyatları neredeyse her köşe başında yapılıyor. genel fiyatları bilmiyorum ama ahmet karacalar'ın yüksekse bile bırakın da biraz yüksek olsun arkadaşlar.. benim bildiğim -araştırdığım kadarıyla- estetisyen aynı zamanda heykeltraş olarak ve altın orana göre çalışan türkiye'deki tek doktor.. ve emin olun çok fazla hastası var, günde iki ameliyat yapıyor. sadece yorumlar az.. o kadar memnun hastası varken bunun sebebini ben de anlamıyorum.. ama ben onlardan olmayacağım :) yarından sonra ameliyatım var, umarım çok iyi geçer de deneyimlerimi size aktarırım :)

ameliyatım çok rahat geçti.. Ahmet Karacalar ameliyat öncesi anlattığı burnun aynısını yaptı ve çok doğal oldu. ameliyat öncesinde de yanımdaydı, oldukça ilgiliydi. bacaklarımı da düzeltti, burnumu da çok güzel yaptı ve düşünün ben 2 hafta sonrasında büyük Çarşı yürüyüşüne katıldım :) çok başarılı çalışıyor bence, sadece bir hafta evde dinlendim, ondan sonra normal günlük yaşantıma -büyük bir özgüvenle- devam ettim :)

bende hem burun hem bacak estetiği olmak istiyorumda sizde öyle yapmışsınız galiba yardımcı olabilirmisiniz acaba?bende bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyodum ahmet beye fakat burnumla ilgili çok fazla sağlık problemim var tabi çok olmasada estetik açıdan problemim var dolayısıyla ben kbb kökenli bir doktora ameliyat olmak isterdim acaba ahmet bey sadece estetik problemşerimimi çözer sadece?birde eğer sakıncası yoksa buişlemlere ne kadar ücret ödediniz ve ilgili bir doktormudur?yani bacak estetiği bir kerede çözülmüyor genelde bu sorumuda bunun için sordum.yardımcı olursanız çok çok sevinirim:)şimdiden teşekkürler:)

ahmet bey sağlık sorunlarını da ortadan kaldırıyor. fiyat konusunda sizi yanıltmak istemem bende bikaç işlem yapıldı, size yapılacak işlemler farklı olacaktır. ben11 bin ödedim ancak bir kısmı hastaneye gitti. ayrı ayrı hatırlayamadım.. randevuda kendisi ortalama bi fiyat söylüyor zaten. umarım yararım dokunur size..

Ben de burun estetıgı olmak ıstıyorum ama cok endışelıyım ya ıstedıgım gıbı olmazsa:40:

Arkadaşlar doktorlar önerilerde netice alamadım bir türlü burdan da konu açtım gerçekten yardım istiyorum Ahmet Karacalar'a Burun ameliyatı olanlar bilgilendirirmisiniz yada görüşenler yada hastasını tanıyıp görenlerde olur lütfen yardımmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Oldun mu ameliyat

Back
X