prof.dr.atay atabey'e ameliyat olanlar yardım..revizyon

burnburn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
29
1
16
İstanbul
Kızlar merhaba yaklasık 10 gun sonra 2.ameliyatımı olacagım:( ilk ameliyatımdan sonra psikolojim çok bozuldu diğer doktor içinde 2-3 kırık kemik bırakmış ve burnum onden oldukça yamuk bi tarafı çöktü falan :( atay bey'e ameliyat olacagım ınsallah kendisi bana güven verdi ama ilk seferki gibi hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum düşündükçe ağlayasım geliyor:(...yardımcı olursanız sevinirim

kızlar merhaba yaklasık 10 gun sonra 2.ameliyatımı olacagım:( ilk ameliyatımdan sonra psikolojim çok bozuldu diğer doktor içinde 2-3 kırık kemik bırakmış ve burnum onden oldukça yamuk bi tarafı çöktü falan :( atay bey'e ameliyat olacagım ınsallah kendisi bana güven verdi ama ilk seferki gibi hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum düşündükçe ağlayasım geliyor:(...yardımcı olursanız sevinirim

merhaba bende çalıştığı hastaneye görüşmeye gidicem.istanbula emre ilhan için gidicktim ama orda kalacak yerim olmadığı için atay beyle görüşüp karar vericem

Öncelikle geçmiş olsun. İlk doktorunuz kimdi acaba estetik cerrah mı kbb dr umu? Bu ikinci ameliyatınız çok iyi araştırın sonra kararınızı verin, bende ilk olucam dr degerlendiriyorum ilkde olsa revizyonda olsa karar vermek çok zor.

Onceki doktorum entoda denizhan ozkaya idi kbb doktoruydu kendisi ve burnumu mahvetti diyebilirim ilk bi kac hafta begenmeme ragmen sislikler inince bi tarafi oldugu gibi cöktü bu nedenle revizyonumda kaburgamdan kemik alindi.. Suan alciliyim atay bey'den cok memnun kaldim umarim alcim ciktiginda hayal kirikligina ugramam heyecanla bekliyorummm...

Nasıl oldun acaba? atay beyden ve yeni burnundan memnun kaldın mi? Ben de kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum başarısız bi ameliyat geçirdim

Back
X