Trkrar mı toplama olacakYarin opu olacağım 2 yumurta vardi 1 tanesi ilerledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trkrar mı toplama olacakYarin opu olacağım 2 yumurta vardi 1 tanesi ilerledi
Üzülmeyin desemde elde değil biliyorum. Her nasip vaktine esirmis vardır bunda birMaalesef negatif çıktı canım
İnşallah altın yumurtadir Allah'ım kucagina almayı nasip ederYarin opu olacağım 2 yumurta vardi 1 tanesi ilerledi
Adanada özel bir klinikte canım. Lab olarak Acıbademde. Benim sağ tüpüm ve polip alınmıştı. Rezerv de düşük. Eşimde de sperm dna hasarı vardı. Ilaç ve takviye kullandı, düştü. Başka bilinen bir sorun yoktu başlarken. Bu 2.denememdi.6 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 1 tanesi yaşadı, onu transfer oldum. Tutunmadı maalesefÜzülme canım. Hayırlı zaman değilmiş demekki. Üzülme diyorum ama üzülmemek elde değil. Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sen nerde yaptırmıştı. Sorununuz neydi çok özel değilse
Evet canim yapacak sanirim çünkü 1 tanenin ne olacagi belli değil ki bir de zaten cok az sayim var bunlar da kalmazsa ne yaparim...yarin opu esnasında prp yapacak yumurtaliklara..2 ay bekleme süresi oluyormus sonrasında iste..Bilmiyorum ki kafam karisik moralim bozukTrkrar mı toplama olacak
İnşallah sana can olsun canımYarin opu olacağım 2 yumurta vardi 1 tanesi ilerledi
Canim benim cok teşekkür ederim insallah..İnşallah sana can olsun canım![]()
Benimde 2. denemem olacak çok korkuyorum olmazsa diye çikolata kisti i bilmiyordum yeni öğrendim. Doktor nasıl bi tedavi uygulayacak bununla ilgili bilmiyorum. Eşimin dna hasarı 35 çıkmış takviye kullanıyor yemediği içmediği kalmadı sayı hareket morfoloji bir türlü düzelmiyor.Adanada özel bir klinikte canım. Lab olarak Acıbademde. Benim sağ tüpüm ve polip alınmıştı. Rezerv de düşük. Eşimde de sperm dna hasarı vardı. Ilaç ve takviye kullandı, düştü. Başka bilinen bir sorun yoktu başlarken. Bu 2.denememdi.6 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 1 tanesi yaşadı, onu transfer oldum. Tutunmadı maalesef
Çok ara vermek istemiyorum canım zaten. Bakalım doktor ne diyecekCanim benim cok teşekkür ederim insallah..
Sen de.dinlen cok uzatmadan devam et insallah en kisa surede gelir saglikla bebisin canim.![]()
Bizim yüzde 30du.3e düştü. Canım emodeks, klomen, promotil, solgar e vitamini, astamega ve bol keçiboynuzu kürü, pekmezi ile düştüBenimde 2. denemem olacak çok korkuyorum olmazsa diye çikolata kisti i bilmiyordum yeni öğrendim. Doktor nasıl bi tedavi uygulayacak bununla ilgili bilmiyorum. Eşimin dna hasarı 35 çıkmış takviye kullanıyor yemediği içmediği kalmadı sayı hareket morfoloji bir türlü düzelmiyor.
Ben de 36 yaşındayım canımBenimde 2. denemem olacak çok korkuyorum olmazsa diye çikolata kisti i bilmiyordum yeni öğrendim. Doktor nasıl bi tedavi uygulayacak bununla ilgili bilmiyorum. Eşimin dna hasarı 35 çıkmış takviye kullanıyor yemediği içmediği kalmadı sayı hareket morfoloji bir türlü düzelmiyor.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın. Hepimizin derdi farklı ama üzüntülerimiz ortak. Bende bugün eşimin değerlerini duyunca çok üzüldüm. Maddi manevi çok yıpranıuoruz.Evet canim yapacak sanirim çünkü 1 tanenin ne olacagi belli değil ki bir de zaten cok az sayim var bunlar da kalmazsa ne yaparim...yarin opu esnasında prp yapacak yumurtaliklara..2 ay bekleme süresi oluyormus sonrasında iste..Bilmiyorum ki kafam karisik moralim bozuk
Doktor şimdi eşime bi vitamin yazmış fenodad diye bilmiyorum ne kadar faydalıBizim yüzde 30du.3e düştü. Canım emodeks, klomen, promotil, solgar e vitamini, astamega ve bol keçiboynuzu kürü, pekmezi ile düştü
İnan olmayınca olmuyor. Ben de eşimde hiç sigara ağzımıza sürmemişiz.6 yolda 1 kez kimyasal dahi hamile kalmadımSigarayı da bırakamadık. 5 tane falan içiyoruz günde ama o bile zararlı biliyorum. Ama elimde değil strese girince ona sarılıyorum
Günde 2 paket sigara içer kardeşi hemen çocukları olduİnan olmayınca olmuyor. Ben de eşimde hiç sigara ağzımıza sürmemişiz.6 yolda 1 kez kimyasal dahi hamile kalmadım