PROF. DR. AYGÜL DEMİROLDA TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLANLAR

Üzülme canım. Hayırlı zaman değilmiş demekki. Üzülme diyorum ama üzülmemek elde değil. Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sen nerde yaptırmıştı. Sorununuz neydi çok özel değilse
Adanada özel bir klinikte canım. Lab olarak Acıbademde. Benim sağ tüpüm ve polip alınmıştı. Rezerv de düşük. Eşimde de sperm dna hasarı vardı. Ilaç ve takviye kullandı, düştü. Başka bilinen bir sorun yoktu başlarken. Bu 2.denememdi.6 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 1 tanesi yaşadı, onu transfer oldum. Tutunmadı maalesef

Trkrar mı toplama olacak
Evet canim yapacak sanirim çünkü 1 tanenin ne olacagi belli değil ki bir de zaten cok az sayim var bunlar da kalmazsa ne yaparim...yarin opu esnasında prp yapacak yumurtaliklara..2 ay bekleme süresi oluyormus sonrasında iste..Bilmiyorum ki kafam karisik moralim bozuk

Adanada özel bir klinikte canım. Lab olarak Acıbademde. Benim sağ tüpüm ve polip alınmıştı. Rezerv de düşük. Eşimde de sperm dna hasarı vardı. Ilaç ve takviye kullandı, düştü. Başka bilinen bir sorun yoktu başlarken. Bu 2.denememdi.6 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 1 tanesi yaşadı, onu transfer oldum. Tutunmadı maalesef
Benimde 2. denemem olacak çok korkuyorum olmazsa diye çikolata kisti i bilmiyordum yeni öğrendim. Doktor nasıl bi tedavi uygulayacak bununla ilgili bilmiyorum. Eşimin dna hasarı 35 çıkmış takviye kullanıyor yemediği içmediği kalmadı sayı hareket morfoloji bir türlü düzelmiyor.

Benimde 2. denemem olacak çok korkuyorum olmazsa diye çikolata kisti i bilmiyordum yeni öğrendim. Doktor nasıl bi tedavi uygulayacak bununla ilgili bilmiyorum. Eşimin dna hasarı 35 çıkmış takviye kullanıyor yemediği içmediği kalmadı sayı hareket morfoloji bir türlü düzelmiyor.
Bizim yüzde 30du.3e düştü. Canım emodeks, klomen, promotil, solgar e vitamini, astamega ve bol keçiboynuzu kürü, pekmezi ile düştü

Ben de 36 yaşındayım canım

Evet canim yapacak sanirim çünkü 1 tanenin ne olacagi belli değil ki bir de zaten cok az sayim var bunlar da kalmazsa ne yaparim...yarin opu esnasında prp yapacak yumurtaliklara..2 ay bekleme süresi oluyormus sonrasında iste..Bilmiyorum ki kafam karisik moralim bozuk
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın. Hepimizin derdi farklı ama üzüntülerimiz ortak. Bende bugün eşimin değerlerini duyunca çok üzüldüm. Maddi manevi çok yıpranıuoruz.

Merhaba kızlar ben de ilk defa cuma günü aygül hocaya gittim.benim bi çocuğum var fakat ikinci olması bi türlü.daha doğrusu denedik kimyasal gebelikle sonuçlandı.oğlumdan önce de dış gebelik yaşamıştım.hoca pıhtılaşma sorunu olabilir diye genetik tahlil istedi birde daha önce bana hiç amh bakılmamıştı ona baktı bakalım sonuçlar çıkınca ne diyecek.yaşım 37 olduğu için endişeliyim ben de Eğer olmazsa diye.herşeyin hayırlısı bakalım

Kızlar cumartesi opu olacağım 2 tane yumurta var birinin gelişimi geriden geliyor opu sırasında Aygül hocam prp yapacak sonrasında havuz . Prp yapıpta faydasını gören oldumu yada kaç ay sonra etkisini gösterdi?

Back
X