Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlımlar selam,

Sonuçlar için çook üzgünüm ama herşeyin hayırlısı olsun diye başlıyoruz ve demekki hayırlısı böyleymiş ya tunup aylar ilerledikten sonra bebişleriniz sizi terk etseydi yada sağlıksız bebişler dünyaya gelseydi emin olun ki bunlar hepsinden acı :(( sizlere akıl vermek bana elbettde düşmez ama ben yaşadıklarımının sonucunda bunları size söylemek istedim tekrar özür dileim sizden kızlar.....

Herşey inşallah istediğiniz gibi olur ve en kısa sürede bebişlerinize kavuşursunuz ...........
Hepinizi çook öpüyorum kendinize çook iyibakın....

ekinim ve godesciğim sonuçlar olumsuz olsa da dondurulmuşlarınızın olması büyük bir avantaj ve Allahın bana söylettirdiğine inanarak diyorum ki ikiniz de hamile kalacaksınız ve çok uzak değil o gün. Bunu çok derinden hissediyorum ama önce Allahın takdirine canı gönülden teslim olma, ondan geleni seve seve kabul etme sınavını veriyorsunuz. Ödülünüz de ona göre olacak göreceksiniz Allahın izniyle buraya yazıyorum (masayı parmakla çizdim şimdi) demedi demeyin. İkinizi de öpüyorum

godes ekin inanın ne diyecegimi bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun ........

ekin ve godes

yazmasamda sizleri takip ediyordum sonuca inanın çok üzüldüm ama o kadar güçlü duruyorsunuz ki çok etkilendim...Allah bu sabrınızın hediyesini mutlaka gönderecek...

ekincim üzme tatlı canını. çok pozitiftin gene öyle ol emi işallah gelecek bebeğin sadece azcık daha sabır...

Canlarım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin ve Yüce Rabbimin sayesinde şimdi daha iyiyim.

Tabiki önce Allahın dediği olur. Biz tabiki bir an önce olsun istiyoruz. Ama hep isterkende hayırlısını, sağlıklı olanı istiyoruz.
Bunda da var bir hayır demekten başka elimizden ne gelir ki.
Dünden beri aşırı üzüntü yaşadım yalan değil. Ama hem kendimi, hem sizleri, hem de en değerlim olan hayat arkadaşımı üzdüğümü görünce toparlanmam gerektiğine inandım.
Bunlarda geçecek üzüntüde, sevinçte bizim için. Sonuçta insanoğluyuz.
İnanın hepiniz için dua ediyorum. Biliyorum ki Allah sevdiği kuluna üzüntü yaşatırmış. İnşallah bizde Allahın sevdiği kulları arasındayızdır. Sınavımız bir gün sona erecek. Dus, Gabrielle, Godes, Starsuzie, ben ve burdaki daha nice arkadaşlarım hepimizin yüzü gülecek. Gönülden inanıyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Canım benim çocuğum oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum çünkü korunuyorduk ancak sürpriz şekilde kistim olduğunu daha sonra ikinci sürpriz olarak çocuğum olma ihtimalinin düşük olduğunu öğrendik ama kistle alakası yok sorun FSH hormonu. Canım doktorum bana hiç olumsuz konuşmadı, benim FSH yüksek. ınternette yüksek FSH lıların yumurtası az olur olsa da kaliteli olmaz olsa da tutmaz tutsa da düşer gibi yüzlerce olumsuz istatistiki bilgi. En şanssız grubuz biz tüp bebekte. Yine de doktorum bana sadece değerin yüksek ve eğer 30a çıkarsa çok üzülürüz o nedenle bir an önce işi şansa bırakmayalım başlayalım dedi o kadar. Ben uyuz internetten okuya okuya perişan oldum. Bülent Hocam lazer laparoskopi ile yapılsın ameliyatın çünkü zaten az çalışan yumurtalıklar iyice harap olmasın dedi. O lazer de çapada falan yok. Beni Yücel Hocaya yönlendirdi.Çok değerli hocam Yücel Karaman'ın başarılı endometrioma (çift taraflı kocaman iki çikolata kistyim vardı) operasyonunun öncesinde kendisini sıkıştırmam üzerine şansımın halihazırda zaten çok az olduğunu söylemesiyle (ki kendisi de mükemmel bir doktor eğer FSH fırlamış olsaydı ya da overler zarar görseydi -ki genelde ovaryan cerrahilerde olan bir durummuş- tüp bebek bile hayal olacaktı) yıkıldım, ama Bülent Hocam dur bakalım buluruz bir kaç yumurta dedi. Bunun teselli etme amaçlı bir pozitiflik olduğunu düşündüm, birkaç yumurtadan ne olacaktı ki. Ama zamanla gördüm ki öngörüleri hep doğru, çok net ve bilerek konuşuyor.Yani neyse o. Pembe tablo da çizmiyor kapkara tablo da. Aynen dediği gibi toplamda 4, 3ü sağlam yumurta elde ettik ve her anını iptal ihtimali ile korka korka yaşadığım süreçte transfer gününe kadar ulaşmayı başardık. Sen erken menopoz olursun vs cümleleri pat diye hastaya söyleyip daha yolun başında yeni kaygılara sebep olan doktorlar ya da korkma canım olur çocuğun gibi hastaya sevimli gelen umut verici ama doğruluğu şüpheli cümleler sarfeden ihmalkar doktorlardan değil. Aptal saptal bi doktor bana demez mi aa sen menopoza girmişsin diye.Ben adet oluyorum ama gizli yetmezlik başlamış yumurtalıklarda ama Bülent Hocam ağzına bile almadı hatta ben çok sorunca bırakalım şimdi bizim öncelikli işlerimiz var dedi hakikaten unuttum ben o aptal doktorun dediğini. Çok ta iyi oldu çünkü gerçekten o sonraki iş. Bu arada tüm bunlar bir bacak MR ı çektirmemle tesadüfen ortaya çıktı. Herşey o kadar normaldi ki oysa. Bacak Mrında kist çıktı, rutin testler yapılırken de FSH. of ne zor günlerdi ama Allahın dediği olur. Şükür ilk denemede tuttu.Lütfen bana dua et canım sizler benim dualarımdasınız hep. Bülent Beye de hiç tanımadan gittim öyle aklıma o estiği için. Benim eşim de doktor ama kimseye sormadım, benim bu doktora gidesim var dedim gittim. Proflara bakıyordum internette. Ben Allaha ve onun yönlendirmesine çok inanırım. O itti beni oraya biliyorum. İnşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın. Bu arada paragöz değildir en uygun ilaçları kullandırır. Haber ver ama tamam mı, ne istersen de sor canım bu aralarda

merhaba durumumuz çok benzer. Bende Bülent Beye gidiorum. Bende tesadüfen Amerikan Hastanesinde erken menepoz olduğunu öğrendim. FSH değerim 25, diğer hormonlarım normal,ultrasonda toplam 4 yumurta görüldü. şu anda bülent bey yumurta takibi yapıyor, önce aşılama önerdi, bu cuma yapılacak, ama ben sonuç alınacağına inanmıyorum. tüp bebekte sonra denenecek. çok umutsuzum, umarım herşey yolunda gider.

Tüp bebek sonucu bir kiz, bir erkek ikizlerim var. Su anda 6 yasindalar. Doğumumu bulent baysal gerceklestirmisti, hic kimseye tavsiye etmeyeceğim bir doktordur kendisi. Eğer dogum takibi yaptiricaksiniz, kesinlikle önermiyorum. Cocuklarımın basına gelmeyen kalmadı.

Tüp bebek sonucu bir kiz, bir erkek ikizlerim var. Su anda 6 yasindalar. Doğumumu bulent baysal gerceklestirmisti, hic kimseye tavsiye etmeyeceğim bir doktordur kendisi. Eğer dogum takibi yaptiricaksiniz, kesinlikle önermiyorum. Cocuklarımın basına gelmeyen kalmadı.

öncelikle merhabalar,
allah miniklerinize sağlık versin . 6 yaşındalar demişsiniz, tedavinizin takibini bülent bey mi yapmıştı peki? benimde kendisine kasım ayında tüp bebek denemem oldu pozitif sonucu aldım fakat keseyi göremedik :( umarım salı günü göreceğiz. fakat ara ara lekelenmem kahverengi-koyu kırmızı şekilde. sizde yaşadınız mı bu tarz lekelenmeler??

öncelikle merhabalar,
allah miniklerinize sağlık versin . 6 yaşındalar demişsiniz, tedavinizin takibini bülent bey mi yapmıştı peki? benimde kendisine kasım ayında tüp bebek denemem oldu pozitif sonucu aldım fakat keseyi göremedik :( umarım salı günü göreceğiz. fakat ara ara lekelenmem kahverengi-koyu kırmızı şekilde. sizde yaşadınız mı bu tarz lekelenmeler??

bn de bu sene eylül de Sayın Prof.Bülent Baysal agittim.Bana uygun olmayan hiçbir ilaç vermemişti.hiç canımı yakmamıştı.2.denemeyi onda yaptırmıştım tutmamıştı ama sorun yumurtalarımın kalitesizliğiydi.3 ay kendime baktım karışımlar kullandım.3.içinde ona gittim.çok mütevazi ve sıcakkanlı bir dr.şuan ikizlerime hamileyim.Bazılarının dr.la frekansı tutmamış olabilir.Bana herzaman çok iyi davrandı.öyle olmasa zaten eşimde bnde gitmezdik.Teksen çamlıbel gibi moralimi bozmadı hiç.Ücreti düşük olsaydı tüm kontrollerime ona gitmek isterdim ama biraz pahalı

merhaba durumumuz çok benzer. Bende Bülent Beye gidiorum. Bende tesadüfen Amerikan Hastanesinde erken menepoz olduğunu öğrendim. FSH değerim 25, diğer hormonlarım normal,ultrasonda toplam 4 yumurta görüldü. şu anda bülent bey yumurta takibi yapıyor, önce aşılama önerdi, bu cuma yapılacak, ama ben sonuç alınacağına inanmıyorum. tüp bebekte sonra denenecek. çok umutsuzum, umarım herşey yolunda gider.

önce fsh ı düşürmen gerek canım .bnim FSH 14 tü ve ovulasyon sağlanamıyordu.bn de 1.denemeden sonra hayıt tohunmunn çayını içtim 1 ay sonra fsh değeri 6 ya indi.internette oku ama mutklaka kullan.ban çapadaki prf.İsmail çepni bile hayıt tohumu çayını yap iç o düşürür demişti.bn zaten netten bakıp başlamıştım ama onun demesi daha iyi oldu tabi

buralarda kimse yok sanırım... aralık 2012de Bülent beyle ilk tedavime başladık 7 embiryodan 1i transfer edildi gerisini dondurduk. olumlu gidiyordu sonuç pozitifti ama minik kuşum durmadı :(( keseyi göremedik ve ani kanamam başladı düşükle sonuçlandı... şubat 2013 ikinciyi denemeye karar verdik yaşın erken beklemeyelim dedi Bülent bey. beklenmedik bir şekilde rahimde kalınlaşma yeterli seviyeye gelmedi. tedavim yarım kaldı :(( histeroskopi yapıldı sonuç gayet iyi çıktı rahimde bir sorun yoktu. bu sefer adet olup gel dedi. adet oldum 18 martta ve yine startı vermiş olduk.. bu gün 13. günüm rahim kalınlığı 10 mm olmuş her şey yolunda görünüyor. Allah izin verirse 6 mayısta transferim var. bu sefer 2 embiryo transfer edilecek heyecan içindeyim...:18::18::18::18:

kızlar okuduğum kadarıyla genelimiz bülent beyin hastasıyız bişey sorucam kızlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız ben dr konusunda şüpheye düştüm de tekrar güvenmeye ihtiyacım var...

Son düzenleme:
ben uzun zamandır yazılanlara bakmamışım, şimdi gördüm.canını seven varsa, bu adamdan kaçsın.
onun yüzünden çocuğum engelli oldu: doğum takibi sıfırdır, ayrıca parayı inanılmaz sever. Çocugun,
ölürse ölsün , daha gençsin , yine doğurursun demiş bir doktordur kendisi.Amerikan Hastanesi
yoğun bakımında 3 ay 2 çocukla kalmışlığım var.Allah tez zamanda canını alsın

ben uzun zamandır yazılanlara bakmamışım, şimdi gördüm.canını seven varsa, bu adamdan kaçsın.
onun yüzünden çocuğum engelli oldu: doğum takibi sıfırdır, ayrıca parayı inanılmaz sever. Çocugun,
ölürse ölsün , daha gençsin , yine doğurursun demiş bir doktordur kendisi.Amerikan Hastanesi

canım geçmiş olsun yine bülent beyde tedavi sonucumu olmuştu çocugun bende sana yaş konusunda katılıyorum yaşın küçükse pek önemsemiyo maleseff

Hic bir zaman unutmayacagim bu doktoru. Onun disindaki tum doktorlar fark etmisti. Fazla hormon bende direnc olusturuyor, ya hic yumurtam gelismiyor ya da buyumuyordu. Ama o prof ya, cok biliyor ya, bir cesit Tanri, A* tanrisi*. Yumurta buyumeyince de asagiladi beni. Boyle yumurtaliklarla yumurtalarla ancak bu kadar olurmus. Hadi yaaa?
Simdi benim cocugum var, masallah kocaman oldu.Tamamen dogal yollarla hamile kaldim bi de. O senin basarili olamadigin icin asagiladigin, o kibar maskeni yirtip gercek yuzunu ortaya cikaran yumurtalarimla hamile kaldim. Nasil olur ya? Dur anlatayim;
Yagmurlu bir mayis gunu ağlaya ağlaya ayrildim o florans yaytinggeyl hastanesinden. ( O hastaneye de bi daha adim atmam.) 2 aydan fazla depresyondaydim. Her günümü kendime kahrettim. Sonra bir gun gucumu toplayip, baska doktor aradim kendime. Hemen de gittim. Bana durumumun zor oldugunu ama normal yollarla bile hamile kalacagimi soyledi. Herseyden önce icinde INSAN SEVGISI vardi. Iste sende olmayan şey. 4 kere ICSI oldum, basarisiz sonuclandi. Hic bir gun beni veya bir organimi aşağilamadi. Cunku icinde INSAN SEVGISI vardi. Bana biraz ara vermemi, dinlenmemi soyledi. Yine baslariz dedi. Iste o ay hamile kaldim. Onun ICSI ile hamile kalmadigim halde, o doktorumu cok seviyorum ve hala gorusuyorum. Herkese oneriyorum. Seni ise herkese kötülüyorum, gitmeyin yazik diyorum.
2 cift lafimda IVF hemsirene, daha bana ilk gorusmede, bu ilactan nasil olsa cok kullanacaksin, kampanya var 3 kutu alana 1 kutu bedava dedi (Bu arada para peşin tabi ki, kirmizi meşin). Hastane degil sanki alisveris merkezi, ilac degil de sanki tabak canak satiyorlar cunku. Nispet eczanesi yapiyordu bu kampanyayi. Tedaviyi birakinca elimde 3 tane acilmamis kutu kaldi ama o eczane geri almadi, beni o durumda o kadar surundurduler ki. Hastayi bu duruma dusuren doktor da, alisveris merkezi mentalitesiyle isleyen bu duruma goz yuman hastane de olmaz olsun.

Hic bir zaman unutmayacagim bu doktoru. Onun disindaki tum doktorlar fark etmisti. Fazla hormon bende direnc olusturuyor, ya hic yumurtam gelismiyor ya da buyumuyordu. Ama o prof ya, cok biliyor ya, bir cesit Tanri, A* tanrisi*. Yumurta buyumeyince de asagiladi beni. Boyle yumurtaliklarla yumurtalarla ancak bu kadar olurmus. Hadi yaaa? Simdi benim cocugum var, masallah kocaman oldu.Tamamen dogal yollarla hamile kaldim bi de. O senin basarili olamadigin icin asagiladigin, o kibar maskeni yirtip gercek yuzunu ortaya cikaran yumurtalarimla hamile kaldim. Nasil olur ya? Dur anlatayim; Yagmurlu bir mayis gunu ağlaya ağlaya ayrildim o florans yaytinggeyl hastanesinden. ( O hastaneye de bi daha adim atmam.) 2 aydan fazla depresyondaydim. Her günümü kendime kahrettim. Sonra bir gun gucumu toplayip, baska doktor aradim kendime. Hemen de gittim. Bana durumumun zor oldugunu ama normal yollarla bile hamile kalacagimi soyledi. Herseyden önce icinde INSAN SEVGISI vardi. Iste sende olmayan şey. 4 kere ICSI oldum, basarisiz sonuclandi. Hic bir gun beni veya bir organimi aşağilamadi. Cunku icinde INSAN SEVGISI vardi. Bana biraz ara vermemi, dinlenmemi soyledi. Yine baslariz dedi. Iste o ay hamile kaldim. Onun ICSI ile hamile kalmadigim halde, o doktorumu cok seviyorum ve hala gorusuyorum. Herkese oneriyorum. Seni ise herkese kötülüyorum, gitmeyin yazik diyorum. 2 cift lafimda IVF hemsirene, daha bana ilk gorusmede, bu ilactan nasil olsa cok kullanacaksin, kampanya var 3 kutu alana 1 kutu bedava dedi (Bu arada para peşin tabi ki, kirmizi meşin). Hastane degil sanki alisveris merkezi, ilac degil de sanki tabak canak satiyorlar cunku. Nispet eczanesi yapiyordu bu kampanyayi. Tedaviyi birakinca elimde 3 tane acilmamis kutu kaldi ama o eczane geri almadi, beni o durumda o kadar surundurduler ki. Hastayi bu duruma dusuren doktor da, alisveris merkezi mentalitesiyle isleyen bu duruma goz yuman hastane de olmaz olsun.
Hic bir zaman unutmayacagim bu doktoru. Onun disindaki tum doktorlar fark etmisti. Fazla hormon bende direnc olusturuyor, ya hic yumurtam gelismiyor ya da buyumuyordu. Ama o prof ya, cok biliyor ya, bir cesit Tanri, A* tanrisi*. Yumurta buyumeyince de asagiladi beni. Boyle yumurtaliklarla yumurtalarla ancak bu kadar olurmus. Hadi yaaa? Simdi benim cocugum var, masallah kocaman oldu.Tamamen dogal yollarla hamile kaldim bi de. O senin basarili olamadigin icin asagiladigin, o kibar maskeni yirtip gercek yuzunu ortaya cikaran yumurtalarimla hamile kaldim. Nasil olur ya? Dur anlatayim; Yagmurlu bir mayis gunu ağlaya ağlaya ayrildim o florans yaytinggeyl hastanesinden. ( O hastaneye de bi daha adim atmam.) 2 aydan fazla depresyondaydim. Her günümü kendime kahrettim. Sonra bir gun gucumu toplayip, baska doktor aradim kendime. Hemen de gittim. Bana durumumun zor oldugunu ama normal yollarla bile hamile kalacagimi soyledi. Herseyden önce icinde INSAN SEVGISI vardi. Iste sende olmayan şey. 4 kere ICSI oldum, basarisiz sonuclandi. Hic bir gun beni veya bir organimi aşağilamadi. Cunku icinde INSAN SEVGISI vardi. Bana biraz ara vermemi, dinlenmemi soyledi. Yine baslariz dedi. Iste o ay hamile kaldim. Onun ICSI ile hamile kalmadigim halde, o doktorumu cok seviyorum ve hala gorusuyorum. Herkese oneriyorum. Seni ise herkese kötülüyorum, gitmeyin yazik diyorum. 2 cift lafimda IVF hemsirene, daha bana ilk gorusmede, bu ilactan nasil olsa cok kullanacaksin, kampanya var 3 kutu alana 1 kutu bedava dedi (Bu arada para peşin tabi ki, kirmizi meşin). Hastane degil sanki alisveris merkezi, ilac degil de sanki tabak canak satiyorlar cunku. Nispet eczanesi yapiyordu bu kampanyayi. Tedaviyi birakinca elimde 3 tane acilmamis kutu kaldi ama o eczane geri almadi, beni o durumda o kadar surundurduler ki. Hastayi bu duruma dusuren doktor da, alisveris merkezi mentalitesiyle isleyen bu duruma goz yuman hastane de olmaz olsun.

Hic bir zaman unutmayacagim bu doktoru. Onun disindaki tum doktorlar fark etmisti. Fazla hormon bende direnc olusturuyor, ya hic yumurtam gelismiyor ya da buyumuyordu. Ama o prof ya, cok biliyor ya, bir cesit Tanri, A* tanrisi*. Yumurta buyumeyince de asagiladi beni. Boyle yumurtaliklarla yumurtalarla ancak bu kadar olurmus. Hadi yaaa?
Simdi benim cocugum var, masallah kocaman oldu.Tamamen dogal yollarla hamile kaldim bi de. O senin basarili olamadigin icin asagiladigin, o kibar maskeni yirtip gercek yuzunu ortaya cikaran yumurtalarimla hamile kaldim. Nasil olur ya? Dur anlatayim;
Yagmurlu bir mayis gunu ağlaya ağlaya ayrildim o florans yaytinggeyl hastanesinden. ( O hastaneye de bi daha adim atmam.) 2 aydan fazla depresyondaydim. Her günümü kendime kahrettim. Sonra bir gun gucumu toplayip, baska doktor aradim kendime. Hemen de gittim. Bana durumumun zor oldugunu ama normal yollarla bile hamile kalacagimi soyledi. Herseyden önce icinde INSAN SEVGISI vardi. Iste sende olmayan şey. 4 kere ICSI oldum, basarisiz sonuclandi. Hic bir gun beni veya bir organimi aşağilamadi. Cunku icinde INSAN SEVGISI vardi. Bana biraz ara vermemi, dinlenmemi soyledi. Yine baslariz dedi. Iste o ay hamile kaldim. Onun ICSI ile hamile kalmadigim halde, o doktorumu cok seviyorum ve hala gorusuyorum. Herkese oneriyorum. Seni ise herkese kötülüyorum, gitmeyin yazik diyorum.
2 cift lafimda IVF hemsirene, daha bana ilk gorusmede, bu ilactan nasil olsa cok kullanacaksin, kampanya var 3 kutu alana 1 kutu bedava dedi (Bu arada para peşin tabi ki, kirmizi meşin). Hastane degil sanki alisveris merkezi, ilac degil de sanki tabak canak satiyorlar cunku. Nispet eczanesi yapiyordu bu kampanyayi. Tedaviyi birakinca elimde 3 tane acilmamis kutu kaldi ama o eczane geri almadi, beni o durumda o kadar surundurduler ki. Hastayi bu duruma dusuren doktor da, alisveris merkezi mentalitesiyle isleyen bu duruma goz yuman hastane de olmaz olsun.
cnm senin adina uzuldum ama sen bulent beyden bahs ettigine eminmisin ben hayatimda onun kadarmukemmel bir doktor gormedim

Tabi ki eminim, nasil unuturum. IVF hemisiresinin adi da Esra Ertugrul. Eczacinin adi, onun kardesinin adi bile hala hafizamda.
Ben de kendisini ilk tanidigimda, icimden demistim, ne kadar kibar bir bey diye. Bazi insanlarin gercek yuzu isler ters gidince ve ona soru sorulunca orataya cikar. Her Doktor soru sorulmasina, aciklama yapmaya tahammül edemez. Egosu en öndedir. En iyi o bilir, eger yaptigi ise yaramadiysa hata benim organlarimdadir.

ne içim yazmışsın ya sen kimsin de böyle canını alsın diyosun .Yalan söylüyorsun çocuğun ölürse ölsün biri dese kim olsa o dr u dava eder öldürür öyle saçma laf mı olur okuyunca kanımı dondurdun.Dr u tanımasam inanırdım sana ama bana her konuda destek olmuş 2.denemem de ikizlerime hamile kaldım ne olursa olsun canınıı alsın lafın çok yanlış müslümansan !

Siz de mi problem anlamadım ki insan sevgisinin olmadığını nerden çıkardın yahu ne garip insansınız.Biz de tedavi gördük bnm yumurta kalitemde düşüktü ama beni hiç aşağılamadı siz bi garip olmayasınız

Arkadaşlar bende Bülent Bey'de tedavi gördüm. Son yorumları okuyunca çok üzüldüm ve inanamadım. Biz ilk denememizde başarılı olduk çok şükür. ikizlerimi bekliyorum şimdi.
Gittiğimizde hiç detay vermeden hemen başlayalım tedaviye dedi ve başladık. İlk embriyo konunda kimyasal gebelik oluştu. Daha sonra iki tane sağlam embrıyom kalmıştı. Bunlara genetik test yaptıralım mı diye sordum. Bu maliyetli ve hastayı yoran bir uygulama, sizin ztn iki tane embrıyonuz var, o nedenle şansımızı deneyeceğiz dedi. Belki başka bir doktor olsa hemen testleri yaptırırdı. Bülent Bey'den çok memnun kaldım ve herkesede tavsiye ederim.

Back
X