Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadece kafan dağılır belki diye bir öneri ekincim, istersen biz orda da çok güzel bir grup olduk. şimdi mesela hep beraber godesciğimizin sonucu için dua ediyoruz :))

Sana yakın sayılır canım. En azından benim kadar uzak değil.
Yakın olsaydım kesinlikle bende florance de yaptırırdım.

Canim benim bende seni birakmazdim aslinda beylikduzu cokda uzak degil yanlis bilmiyorsam metrobus geciyor dime ordan. Ben bir kac ay once gene kkdan tanustigim bur arkadasima gittim taa buyukcekmeceye :)))

Canim benim bende seni birakmazdim aslinda beylikduzu cokda uzak degil yanlis bilmiyorsam metrobus geciyor dime ordan. Ben bir kac ay once gene kkdan tanustigim bur arkadasima gittim taa buyukcekmeceye :)))

Canım metrobüs geçmiyor. Metrobüs avcılara kadar geliyor. Ordan sonrası yok.
Aaa büyükçekmeceye geldiysen bana da gelirsin o haldee. Büyükçekmeceden önce geliyor Beylikdüzü. :13:

Hımm metrobüsle gittiysen eğer sen küçükçekmeceye gelmişsindir canım.
Büyükçekmeceye metrobüs gelmiyor çünkü.

Kızlar selaaam ben yine geç saatlerde buralara uğraya bildim sizlerin sohbetini yakalıyamadım :(((

Ada canım arkadaşım görüşmeyeli iki gün oldu gerçi ama nasılsın herşey yolunda mı, bazen bir bakıyorum seni düşünüyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama kendimi seni düşünürken buluyorum seni çoook öpüyorum kendine çok iyibak

Ekiiin tatlım bir heves bu saatte açtım bilgisayarı belki Godeste sende dayanayıp bugün test yaptırmışsınızdır diye ama yok neysa artık son saatleri bekliyoruz hayırlı sonuçlar olsun Allahım gönlünüzün muradını versin senide çoook öptüüm.......

Godeeees Arya bebek bu aralar çook huzursuz uyuma ve uyanma saatleri belli değil onun için gün içinde pek bilgisayar açamıyorum, bugün sizin muabettinize yetişemedim çoook üzüldüm:( inşallah bugün güzel sonuçlar alacağız veee çifte bayram yapacağız seni çoook öpüyorum kendine çook iyibak ve lütfen sonucunu hemmen bana bildir merakla bekliyorum .......

ADA GODES ve EKİN benide facebook gurubunuza ekleseniz olmazmı :( ben neden yokum ..... beni beğenmiyormusunuz ;)

Kızlar selaaam ben yine geç saatlerde buralara uğraya bildim sizlerin sohbetini yakalıyamadım :(((

Ada canım arkadaşım görüşmeyeli iki gün oldu gerçi ama nasılsın herşey yolunda mı, bazen bir bakıyorum seni düşünüyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama kendimi seni düşünürken buluyorum seni çoook öpüyorum kendine çok iyibak

Ekiiin tatlım bir heves bu saatte açtım bilgisayarı belki Godeste sende dayanayıp bugün test yaptırmışsınızdır diye ama yok neysa artık son saatleri bekliyoruz hayırlı sonuçlar olsun Allahım gönlünüzün muradını versin senide çoook öptüüm.......

Godeeees Arya bebek bu aralar çook huzursuz uyuma ve uyanma saatleri belli değil onun için gün içinde pek bilgisayar açamıyorum, bugün sizin muabettinize yetişemedim çoook üzüldüm:( inşallah bugün güzel sonuçlar alacağız veee çifte bayram yapacağız seni çoook öpüyorum kendine çook iyibak ve lütfen sonucunu hemmen bana bildir merakla bekliyorum .......

ADA GODES ve EKİN benide facebook gurubunuza ekleseniz olmazmı :( ben neden yokum ..... beni beğenmiyormusunuz ;)

Canim niye uzuluyon tatlim seninle muhabbetimiz cok uzun olacak insallah tatlim. Demek aryacim annesini cok yoruyor yerim onu ben. Uykusuz pamuk prensesim benim. Bir sikintisi yok dime ama. O yuzden uyumamazlik yapmiyordur insallah.
Canim bende 13:00 de vericem kan. Sonuc ciktigi an alo diyecegim sana. Kocaman opuyorum anali kizli..

canım beniiiiiim kalp kalbe karşı be cnsn ben de dün eşime senden bahsediyordum.. o kadar şey yaşadı ama beni hiç bırakmadı diye anlatıyordum seni. kendi derdime düşüp sessiz kaldığım anlarda bile bırakmadın beni Allah senden razı olsun. Arya yı ve seni çok seviyorum ve çooook öpüyorum kuzum..

bu arada sensiz grup olur mu hiç, ben nasıl oldu da atladım seni salaklık işte kusuruma bakma, aldım bile :)

ekin canım nasılsın?
merak ediyorum seni test günün ne zaman ins güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X