- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Merhaba, tüp bebek tedavisiyle mi oldu arkadaşınız... mutlaka bir tanıdık buluyorm her ortamda Eray hocayla bir şekilde iletişimde olanı ama genel olarak ben de kimseden net bir bilgi alamadım. Hele bu mecrada hiç bahsedilmiyor nerdeyse...Arkadaşım kendisine tedavi oldu. Sağlıklı bir oğlu oldu. Ben de randevu aldım. Kendisi hakkında fazla yorum bulamadım. Bakalım nasıl yönlendirecek.
Merhaba, tüp bebek tedavisiyle mi oldu arkadaşınız... mutlaka bir tanıdık buluyorm her ortamda Eray hocayla bir şekilde iletişimde olanı ama genel olarak ben de kimseden net bir bilgi alamadım. Hele bu mecrada hiç bahsedilmiyor nerdeyse...
Umarım sizin için de yokunda gider herşey...
Ben hep ameliyat, histereskopi gibi operasyonlar sonrası doğal hamile kalanlarla ve bikaç arkadaşm da yüksek riskli gebelik nedeniyle kendisine gidenlerle konuştum , bu konuşarda gerçekten çok başarılı. Tedavisini yine medikalpark da mı yapıyor biliyormusunız, bir de ücretle ilgili bilginiz var mıdır acabaEvet tüp bebek tedavisi. Üstelik baya sorunlu bir durumu vardı. Birkaç kez hiç yunurtası oluşmadı. Oluştuğunda 1 ya da 2 yumurta oldu. Embriyo gelişmedi vs sonra nasip oldu işte. Ona güvenerek gideceğim bakalım. Youtube da bazı videolarını izledim hocanın iyi gibi duruyor.
Hayırlısı bakalım.
Ben aslnda Eray hocada uzun bi tedavi sürecinden geçtim muayeneler testler histereskopi falan da ameliyat sonrası aklıma bu sorular hiç gelmemişti o sıcağı sıcağına:) kasım adetimle gidicem ben de tüp bebek için, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah...Evet kocaeli medical park ta. Muayenesi 425 ₺ miş. Tedavi ilaçlar testler vs bilemiyorum. Gidince öğrenicem. Nasıl yol izleyecek.
Ben daha önce 2009 da semra kahraman da tüp bebek yaptırdım ve oğlum oldu. Semra hanıma tekrar gitmek isterdim ama uzakta. Arkadaşım eray bey de başarılı olunca cesaret edebildim. Tiroid hastasıyım.
Nasıl geçti canım, ben de bu hafta gideceğim galiba adetimi bekliyorum. Direk tedavi ya da başka birşey mi dedi nasıl yönlendirdi?Geldim doktora bekliyorum bakalım. Adetimin 2.günü. Ayarlamadım öyle denk geldi. İlk görüşme tedaviye başlayalım yecek mi acaba?
Hadi ya, benim bi randevum da öyle olmuştu, yoğun bir doktor gerçekten çok. Kolay gelsinnDaha görüşemedim ki Sabah 10dan beri bekliyorum acil ameliyat çıktı. Hastalar çok. İğne atsan yere düşmüyor.
Medikalparkda değil mi kontroller de arkadaşım? 1125tl ilaçlar mı tuttuTedaviye başladık. Menapur başladı. Hergün 300 kalçadan. 1125₺ cumartesiye kadar vurulacak ilaçlar. Cumartesi kontrole çağırdı. Herhangi bir test vs istmedi. Muayene temizdi. Başkaca da bir sıkıntım olmadığından sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?