- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Ben de başladım eray hocayla tüp bebeğe, gonal f işe başladık bakalım 5gün sonraya çağırdı beni de. İlaçlara daha bayılıcaz gbi epey. İnşallah çabalarımız boşa gitmez. 2 yıldır 3.denemem benim de
Bu sefer onun şansına gelsin inşallah minik kardeş:) o cetroide çatlamayı mı engelliyordu, onun önlemini alıyor sanırım doktorlar. İnşallah kaliteli kaliteli yumurtacıklar oluodur da ondandır kasık ağrıları... bnm bugün 3.gün iğnede, hiç bi hissim yok şuan...Hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler. Yarıb kontrol var bakalım. Kasıklarım ağrıyor baya. Şişlik hissi var ama şiş değil. Akıntım var yumurtalar çatlamaz umarım erkenden Benim 13 yılda bu 5.olacak. 3de bir oğlum oldu. Kısmet bakalım kardeşi de olur inşallah çok istiyor.
Süperr, perşembeden sonra opu için tarih verirler heralde artık. Kan falan alıyorlar mı yoksa sadece ultrason muayenesi mi yaptılarYumurtalar iyi büyüyor. Yarın ve perşembe menapur cetrotide devam. Perşembe kontrol
Nasılsınn arkadaşım, var mı bir gelişme. Ben iki güne bir yumurta kontrolüne devam..Yumurtalar iyi büyüyor. Yarın ve perşembe menapur cetrotide devam. Perşembe kontrol
Benim de salı günü toplanacak aynı dediğiniz şartlar. Toplamayı eray hoca yapacak ama sonrasnda kongrede olacağı için transferde Bülent hoca yapabilir dediler. Ben en son dün gittim kan falan alınmadı , vardır bir bildikleri elbet. Hayırlısı olsun inşallah sizin için de benim için de.. ilaçlara 3500e yakın gitti şimdiden, bide teansfer sonrası kullanacaklarımız olursa ohh:) hayırlısı tabiki olsun da, imkanlarınolabildiğince zorlarız..Bugün akşam 9da ovitrelle vurucam. Pazartesi sabah 8de Sakarya da Ada Tıp ta olun dediler. Medical e henüz sistemleri kurulmamış. Ovitrelle birkikte ve bugün verdiğim kanla birlikte şu ana kadar 3600₺ harcadık. Pazartesi ödeme yapacaksınız dediler. 7020₺ verecekmişiz. Sanırım sizin de benzer olur. Hayırlısı bakalım.
7.4dü en son kontrolde. Transfer günü ile ilgili detay soramadm aslnda, o anlatda hep bi tutuluyorum ben ya. Benim diğer iki denememde opu sonrası estorfem vermişlerdi kalınlaşma için, burda birşey vereceklermi bilmiyorum hiç.Bana transfer kararını pazartesi vericez dediler. Rahim kalınlılığı transfere uygun mu değil mi bakılacakmış? Şu an 6mm miş. Seninki nasıl acaba? Ya da sana böyle bir şey dediler mi? Daha önce olmamıştı böyle bir şey.
Olmaz olmaz cnm sen içini rahat tut. Bol şanslar olsun şimdiden arkadaşım... ben de saat kurdum unutmayım die ovitrelle için:)Senin iyiymiş. Bakalım yarın neolacak. Aynen ben de tıkanıp kalıyorum ne diyeceğimi soracağımı unutuyorum. Neyse her şeyin hayırlısı. Dün ovitrelleyi az kalsın unutuyordum 10 dk geç vurdum sorun olmaz umarım. Yarın ola hayrola.
Geçmiş olsun canım. Hastanede ne kadar kaldınız acaba, uyuyp uyanmak çok sürmedi galiba. Bülent hoca da işinin ehli bir doktor diye biliyorum, zaten asıl bu zamanki süreçti Eray hocanın uzmanlığı, toplama transfer falan her kadın doğumcunun rahat yapacağı şeyler gibi.6 yumurta toplandı. Döllenme bilgileri vs sonra bilgi verilecek. Transfer günü embriyo gelişimine bağlı. Şimdilik transfer yapılacak gibi. Eray hoca olmayacakmış. Bülent hoca yapacakmış. Nasip artık.
İyi herşeyi tıkır tıkır hallediyorlar sündürmeden demekki. Güzel güzel embriyolar oluşur inşallahhh bundan sonrası içinn:))7.30 gibi hastanedeydik. İmza attık bir sürü sonra beni aldılar odaya hazırlandım. O sırada eşim ödeme yaptı sperm verdi. 8.10 gibi ameliyathaneye aldılar. 8.30 da gelmişim eşim öyle dedi. Uyumak uyanmak sorun olmadı şükür. Biraz dinlendim. Hemşire bilgi verdi ilaçları anlattı. Rapor vs istemiştim onunla uğraştık. 10.30 gibi çıktık. Çok sürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?