• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

ben de erol beye yeni başladım.
ilk olarak smyrna'ya gittik. 4cm çikolata kisti ve polip olduğunu söylediler. hemen ameliyat tarihi vediler.
ben kısa bir araştırmadan sonra erol beye gitmeye kara verdim. perşembe aradım cumartesiye randevu verdiler.
çokk güler yüzlü ve beni çok iyi dinledi,kısa bir sohbetten sonra muayneye geçtik.
muaynesi de gayet yumuşaktı.konuşarak geçti.
belki benim şansıma iyi günündeydi.
ama ben gerçekten çok memnun kaldım.
kistimin 4 değil 3.5 cm olduğunu söyledi.
ve polip falan da yoktu..... boşuna ameliyat olacaktım smyrnada.
şimdi testlerimizi yaptırıp tekrar gideceğiz.erol bey dedi ki belki tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla olur dedi.
hakkımızda hayırlısı,allahım ol derse olacak.ben erol beyin vesile olacağına inanıyorum.
çok memnun kaldım kızlar.
inşallah bebek isteyen herkes kavuşur.
bu yolda herkese başarılar:)

bend eerol hocaya gidiyotum canım.bende memnunum doktorumdn bıkaç saru rstei puruz var kafamda ama aşarız inş onlarıda.
bizde 3.aşıalma tedavısndeyız erol hocada.yumurtalıkalrım gec cevp verıyo buay tedavıye.pazsrtesi yenıdne gidicem.bakalım ne olck.

bend eerol hocaya gidiyotum canım.bende memnunum doktorumdn bıkaç saru rstei puruz var kafamda ama aşarız inş onlarıda.
bizde 3.aşıalma tedavısndeyız erol hocada.yumurtalıkalrım gec cevp verıyo buay tedavıye.pazsrtesi yenıdne gidicem.bakalım ne olck.

hayırlısı olsun canım.allah bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah

ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde 2 kez tüp bebek yaptırdım. sözüm ona erol bey benim dr du ama ben 1 kez bile görmedim adamın yüzünü.devamlı asistanları ve başka dr lar toplama transfer yaptılar sonuç olumsuz oldu tabiki.bu merkezde herkese aynı ilacı aynı prosedürü uyguluyorlar kişiye özel tedavi yok.tutarsa şansınıza artık.erol bey gezinip duruyor orada ama bir hastayla ilgilendiğini görmedim.kimseye tavsiye etmiyorum.

ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde 2 kez tüp bebek yaptırdım. sözüm ona erol bey benim dr du ama ben 1 kez bile görmedim adamın yüzünü.devamlı asistanları ve başka dr lar toplama transfer yaptılar sonuç olumsuz oldu tabiki.bu merkezde herkese aynı ilacı aynı prosedürü uyguluyorlar kişiye özel tedavi yok.tutarsa şansınıza artık.erol bey gezinip duruyor orada ama bir hastayla ilgilendiğini görmedim.kimseye tavsiye etmiyorum.

ben erol hocanın hastasıyım ve memnunum canom.muaynehaneye gıt orda cok ayrı ilğileniyor ben ege unıvde ege hanımın hastasıydım.dediğin gibi ilği yoktu ama uyane hanede okadr farklı bı kadın gördumkı hayret ettım :D

arkadasım yalnıs anlaşılmak istemem.muayenehanye gıtmedın dıye kucumseme durumunda değilim.dedıgın gıbı hastanede ilği yok onu kastettım sadece

bana da bugün erol beyi tasfiye ettiler. bende gidicem kendisine inş faydası olur.

parayı basarsan ılgılenıyo yanı dıyosun.kaç para oldu muayene ucretı?4 sene önce 150 tl dı.bana 1 kere aşılama yaptı tutmadı o ay kendılığmden hamıle kaldım.kızım 4 yaşına gırmek uzere.2 gun sonra da 2.kızım dunyaya gelecek ınşallah.o da doğla yollardan oldu.darısı hepinizin başına inşallah.

aklıma geldı bışey yazayım size.bana aşılam yapıldı 2008 eylulde tutmadı.o ay gene kk da gezınırken adaçayı ıle ılgılı bı yazı okudum.tesaduft on gun reglmın ılk gunuydu.neyse regl ın ılk gunu gunde 2 fıncan adaçayı içmeye başlıyosun 10 gun falan.yumurtlama tarıhıne yakın bırakıyosun çünkü rahım ağzını açma özelliği var.
neyse hamıle kalmayı sağlıyo falan dıyodu.ne kaybedıcemkı dıyıp yaptım hatta eşim dalga gecıyodu benımle bunlara mı kaldık artık falan dıye.
sonuç:o ay hamıle kaldım.denemekten bışey çıkmaz.belkı tesaduf bılmıyorum ama adaçayında ostrojen hormonunu arttıran bı madee varmış.kendı dr ma söylediğimde olabilir etkı etmıştır demıştı.
inşallah sızde de yarar.

Kızlae ben de Ege universitesinde 1 kez tüp bebek denemesi yaptırdım. Kimyasal gebelik oldu. Yani sonuç olumsuz. 2. yaptıracagım bu ay. Şunu meraak ediyorum eğer Erol bey ve ya Ege hanımdan randevu alırsam universitedeki normal prosedürden bir farkı olacak mı? İlgi tabiki farklı ama bunun dışında bir fark var mı? Değişik bir şey uygulanıyor mu?

Yanıtlarınızı merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim şimdiden

ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde 2 kez tüp bebek yaptırdım. sözüm ona erol bey benim dr du ama ben 1 kez bile görmedim adamın yüzünü.devamlı asistanları ve başka dr lar toplama transfer yaptılar sonuç olumsuz oldu tabiki.bu merkezde herkese aynı ilacı aynı prosedürü uyguluyorlar kişiye özel tedavi yok.tutarsa şansınıza artık.erol bey gezinip duruyor orada ama bir hastayla ilgilendiğini görmedim.kimseye tavsiye etmiyorum.[/QUOTE

ben de erol hocanın muayenehanesine gittim ve çok memnunum şu an kızım 5. ayına girdi.herkese tavsiye ederim.kendisine ve orada ki personeline çok teşekkür ediyorum.lütfen sizlerde umutsuzluğa kapılmayın.

bende erol beyde muyene oldumm ücreti sonranlaraa 250
bende mennun kaldımm ama ne zamana kadar gidebilirim pek bilemiyorum
aşıla diil de tüp bebek ege üniver yaptırıyormus

Arkadaşlar bende Erol beyin hastasıyım ve çok memnunum. Memnun olmayanlar açıkcası beni şaşırttı! 6 aylık bir tedavi ameliyat aşılama ve ben 6 haftalık hamileyim:) sekreteri de çok tatlıdır.. Sadece inanın ve dua edin..

arkadaşlar erol tavmergen+e devam ediyorum hala.
çikolata kistim büyüdü ve eşimde de varikosel var.
tüp bebeğe karar verdik.
mikroenjeksiyon oldu
yumurta toplamaya da transfere de erol hocam girdi.
transferde embriyomuzu katatere kendi çekti.lazerle kabuk inceltme yapıldığını söyledi.
tutması için elinden geleni yaptı.
her zamanki gibi canımı yakmadan bitirdi....
Ege hanım muayne ediyor işlemleri erol bey yapıyor.
herşeye yetişememesi normal arkadaşlar sonuçta prof. uluslar arası tüp bebek elçisi,bölüm başkanı.ilgilenmesi gereken çookk şey var.
erol hocanın hastası olman bile yeter.merkezdekilerin bakış açısı değişiyor onun ismini duyunca....
Herkese tavsiye ederim.
sonucum olumsuz olsa da fikrim değişmeyecek.
çünkü hocanın iyi niyetini ve elinden geleni yaptığını biliyorumm...
(Ege hanımı da tavsiye ederim.hep gülümsüyo):34:

arkadaşlar erol tavmergen+e devam ediyorum hala.
çikolata kistim büyüdü ve eşimde de varikosel var.
tüp bebeğe karar verdik.
mikroenjeksiyon oldu
yumurta toplamaya da transfere de erol hocam girdi.
transferde embriyomuzu katatere kendi çekti.lazerle kabuk inceltme yapıldığını söyledi.
tutması için elinden geleni yaptı.
her zamanki gibi canımı yakmadan bitirdi....
Ege hanım muayne ediyor işlemleri erol bey yapıyor.
herşeye yetişememesi normal arkadaşlar sonuçta prof. uluslar arası tüp bebek elçisi,bölüm başkanı.ilgilenmesi gereken çookk şey var.
erol hocanın hastası olman bile yeter.merkezdekilerin bakış açısı değişiyor onun ismini duyunca....
Herkese tavsiye ederim.
sonucum olumsuz olsa da fikrim değişmeyecek.
çünkü hocanın iyi niyetini ve elinden geleni yaptığını biliyorumm...
(Ege hanımı da tavsiye ederim.hep gülümsüyo):34:

selam öncelikle hayırlı olsun ALLAHIM cabalarının karsılıgını verir inş
bende bi kere gittim muayeneye daha sonra ege üniver doç dr teksin cırpana gittim sonucda o ücret almiyır
benim sor mak istedim erol beyde tüp bebek ücreti ne kadarı buldu ben suan ilk asılamamı yaptırdım
bu ay sonu sonuc belli olacaka ama insan o kadar hayal kırıklıgından sonra herseyi göz önün de bulunduruyorr
belki gerek kalmaz YÜCE ALLAHIM nasip eder asılamam tutar bilemiyorum

selam öncelikle hayırlı olsun ALLAHIM cabalarının karsılıgını verir inş
bende bi kere gittim muayeneye daha sonra ege üniver doç dr teksin cırpana gittim sonucda o ücret almiyır
benim sor mak istedim erol beyde tüp bebek ücreti ne kadarı buldu ben suan ilk asılamamı yaptırdım
bu ay sonu sonuc belli olacaka ama insan o kadar hayal kırıklıgından sonra herseyi göz önün de bulunduruyorr
belki gerek kalmaz YÜCE ALLAHIM nasip eder asılamam tutar bilemiyorum

canım sen baya olmuşsun yazalı ama ben şimdi gördüm:) ben de erol beyin hastasıyım nerdeyse 1 senedir. çikolta kistim vardı önce ameliyat dendi sonra vazgeçildi. eşimde de sperm problemi var bu yüzden bizim tek yolumuz tüp bebek. 1.denemem maalesef olmadı ama 2.yide erol beyde deneyeceğim. ilki ege üni.de oldu 2000tl tüp bebek tedavisi için ege üni.ye verdik. ama ondan öce muayene gittik 5 defa filan tedavi öncesi yani her gittiğimde 280tl muayene ücreti verdik. ama ege üni.de tahliller muayene ve yatış dahil tüm fiyat 2000tl. sormak istediğin bi şey varsa sorabilirsin...

canım sen baya olmuşsun yazalı ama ben şimdi gördüm:) ben de erol beyin hastasıyım nerdeyse 1 senedir. çikolta kistim vardı önce ameliyat dendi sonra vazgeçildi. eşimde de sperm problemi var bu yüzden bizim tek yolumuz tüp bebek. 1.denemem maalesef olmadı ama 2.yide erol beyde deneyeceğim. ilki ege üni.de oldu 2000tl tüp bebek tedavisi için ege üni.ye verdik. ama ondan öce muayene gittik 5 defa filan tedavi öncesi yani her gittiğimde 280tl muayene ücreti verdik. ama ege üni.de tahliller muayene ve yatış dahil tüm fiyat 2000tl. sormak istediğin bi şey varsa sorabilirsin...

merhaba.
erol tavmergen ve ege üniversitesinin tedavi süreci ile ilgili bilgi verebilir misin bana. her kafadan bir ses çıkıyor. en azından tecrüben var.

merhaba.
erol tavmergen ve ege üniversitesinin tedavi süreci ile ilgili bilgi verebilir misin bana. her kafadan bir ses çıkıyor. en azından tecrüben var.

Neyle ilgili bilgi istiyorsun canim? Ben 2.ide denedim ama negatif :( 1 sene kadar denemeyi dusunmuyorum artik. Erol beyi tavsiye ederim ilgi cok iyi. 3.750 tl muayenesinde tedavi. Ege uni. De yapmiyor artik. Ege uni.yi tavsiye etmem orada yasadigim surec psikolojimi altust etti. O kadarzorlu bi surecte saglik ekibi hic anlayisli degil....

canım ilgine teşekkür ederim.
erol tavmergen çok methediliyor. bir de tedaviye egede devam ediyor diye duymuştum. o nedenle bilgi almak istedim.
sıkıntım şu. sgk desteği ile tüp bebek yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. erol beyin muayene ücreti çok pahalı diyorlar. sen de egede yaptım deyince senden bilgi alıyım istedim.

Back
X