• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

kızlar ben de yaklaşık 9 aydır korunmuyorum bebek istiyoruz. bu ay kasıklarımda şiddetli ağrı var. aile hekimi yumurtalık iltahabı var dedi. be de iyi bir doktora gitmek istiyorum. sizin yazdıklarınızı okudum sizce EROL beye gitmem uygun olur mu?

Memnun olan da var, olmayan da. Ben sadece yaşadığımı bilirim, fikrimi sorana tek sözüm Erol tavmergen mı uzak dur olur.

merhaba hem yakın bir tanıdığımın gitmesi sebebiyle (başarısız bir tüp bebek denemesi akabinde normal yolla bebekleri oldu!) hem de konusunda uzman diye bu forumda da araştırıp erol beyden tam 45 gün önce randevu almıştık .
şehir dışından tam 5 saatlik yoldan gideceğimiz için eşim de ben de izinlerimizi biletlerimizi çok önceden ayarlamıştık. randevu gününden 2 gün önce aradım yine de teyid edeyim dedim. o kadar yolu gidicez. karşıma çıkan bayan dr beyin bu hafta izinli olduğunu söyledi ...şoke oldum...nası olur dedim biz 45 gün önce aldık randevuyu ve izmir dışından geliyoruz biliyosunuz bize haber vermeyecektiniz öyle mi ben aramasam haberimiz olmayacak izmire boşa gelecektik öyle mi dedim ....siz hastalarınızı mağdur ediyosunuz dedim ...ayda 5500 hasta baktıklarını ve mağdur etmediklerini akşama arardık vs dedi...inanın içime doğmuştu ...soğudum zaten tereddütlerim vardı çok yoğun bi dr bana vakit ayıramaz vs diye...
hemen akabinde telefonu kapatıp hüseyin ceyberi den randevu aldım ilk başta iki isim arasında kalmıştım ona da yakın bi arkadaşım gitmişti çok ilgili güleryüzlü diye memnuniyetini bildirmişti..ama ben meşhur olanını seçmiştim...hata yapmışım ...şimdi içim rahat ..üstelik 3 gün sonraya randevu aldım yani bana vakti olan 5500 hastaya bakmayan (her birine 4 dk düşer !!!) bir dr hüseyin bey inşallah memnun kalacağım...
yarım saat sonra beni erol beyden o kadın tekrar aradı ege hnm isterseniz yarın gelin sizi muayene etsin dedi...yarın gelemeyiz dedim üstelik hamile kalsam size nasıl ulaşırım diye düşünüyorum önyargılıyım artık...ben başka bi dr buldum sağolun dedim kapadım...üstelik hem suçlular hem de beni azarlamaya kalkıo telefonda ben yüksek sesle vkonuştum son kısımda o da aynısını yapıo...özür dilemek falan nerrdeee...bence erol beyin haberi bile yok sekreterin hatası ama ekibini düzgün kursun o zaman dr da.....bence uzak durun erol bey gibi çok yoğun dr lardannn...

bende erol beyi hiç ama hiç önermiyorum resmen işi ticarete bağlamışlar eskiden iyiymiş doktorluğuna lafım yok asla ama ilgisiz 1 kere aşılama oldum olmadı nasip değilmiş 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım 3 senenin sonunda şu an bebeğim 4 aylık maşallah kontrollere ona gitmedim zaten yazmak istedim allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah....

ya arkadaşlar ben de korkuyorum.bugün ege üniv gittim tüp bebek servisine.sanırım dr erol bey (kaşede ismi vardı en azından),özelde mi yaşanıyor bu kadar sorun yoksa hastanede mi.umarım hastanede karşılaşmayız...özellerin hepsi aynı malesef çok karışık.tamamen duygusal !!! yaklaşıyorlar bizlere.ben de çok korktum ve ilk deneme için üniversite hastanesini seçmek durumunda kaldım.hayırlısı olur inşallah..

Sakınnn d,yorum baskada bişi demiyorumki en cok savunan bendim erol beyi ama ne yanılmşışm resmen ticaret kazara tutarsa bebek oluyo anca asılama oldum progestan vermedi ilişki vermedi erken yaptı asılamayı hepsini şimdi anlıyorum ama 2. Asılamamda paranıza yazıkkk

Aman aman aman, Erol Tavmergen mi uzak durun!!! Kendisi İzmirde adı çok zikredilen işinde iyi diye önerilen bir doktor. Bilgisine, doktorluğuna dil uzatamam haddim değil. Amaaa kesinlikle bir hekim değil. Neden mi? Artık işi tamamen ticaret haline getirmiş. Yukarıda bir arkadaş daha yazmış okuyun, sekreteri bile saygısız.

Erol Tavmergen'le (sözüm ona onunla çünkü 6 aylık sürede 6 kere görmedim yüzünü) 2 tüp bebek denemem oldu. İkisini de Şifa Hastanesinde yaşadım. İkisi de başıma gelen en kötü şeydi. Ne ilgi var, ne de alaka, soru sorarsınız ama cevabını alır mısınız sadece Allah biliyor. Ben şimdi 3. tedavime başladım tabii ki başka bir yerde, Erol Bey'den eski tedaviyle ilgili yazı almam gerekiyordu, 2 gün önce almak zorunda olduğum yazı için sekreterinden bir araba dolusu laf işittim. Erol Bey'le görüşmek diye birşeyin sözü edilemez zaten.

Kısaca ve özetle yazık arkadaşlar, paranıza, emeğinize, duygularınıza, hayallerinize, gözyaşlarınıza yazık. Siz ağladığınızla üzüldüğünüzle kalıyorsunuz. Erol Bey'de sizden kazandıklarıyla.

KARAR SİZİN

Aman aman aman, Erol Tavmergen mi uzak durun!!! Kendisi İzmirde adı çok zikredilen işinde iyi diye önerilen bir doktor. Bilgisine, doktorluğuna dil uzatamam haddim değil. Amaaa kesinlikle bir hekim değil. Neden mi? Artık işi tamamen ticaret haline getirmiş. Yukarıda bir arkadaş daha yazmış okuyun, sekreteri bile saygısız.

Erol Tavmergen'le (sözüm ona onunla çünkü 6 aylık sürede 6 kere görmedim yüzünü) 2 tüp bebek denemem oldu. İkisini de Şifa Hastanesinde yaşadım. İkisi de başıma gelen en kötü şeydi. Ne ilgi var, ne de alaka, soru sorarsınız ama cevabını alır mısınız sadece Allah biliyor. Ben şimdi 3. tedavime başladım tabii ki başka bir yerde, Erol Bey'den eski tedaviyle ilgili yazı almam gerekiyordu, 2 gün önce almak zorunda olduğum yazı için sekreterinden bir araba dolusu laf işittim. Erol Bey'le görüşmek diye birşeyin sözü edilemez zaten.

Kısaca ve özetle yazık arkadaşlar, paranıza, emeğinize, duygularınıza, hayallerinize, gözyaşlarınıza yazık. Siz ağladığınızla üzüldüğünüzle kalıyorsunuz. Erol Bey'de sizden kazandıklarıyla.

KARAR SİZİN

epikriz mi aldın?çünkü benim de almam gerek bir daha ona gitmek istemiyorum,başka yerler de hep epikriz istiyor.nerede başladın,ben de yeni bir dr araştırıyorum,önerirmisin

yaşım 19 ve hormonlarım nedeniyle ancak ilaçla adet olabiliyorum .artık doğru düzgün bir doktora gitmek istiyorum.erol bey işinde çok iyi dediler ama yazdıklarınız korkuttu beni.önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı İzmir'de? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba kapsül,uzun süre yazan olmayınca bakmamıştım,ocakta deneme yaptım başarısız oldum,memnunda kalmadım,daha sonra başka merkeze gidince hatalarıda gördüm,gerçi sizde denemişsiniz sanırım martta,sizin sonuç ne oldu?inşallah hayırlı haberdir:emir_bebek:

yaşım 19 ve hormonlarım nedeniyle ancak ilaçla adet olabiliyorum .artık doğru düzgün bir doktora gitmek istiyorum.erol bey işinde çok iyi dediler ama yazdıklarınız korkuttu beni.önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı İzmir'de? yardımcı olursanız sevinirim.

nasıl bı probelmınız var bılmıyorum ama 19 yaş çok erken değil mi tup bebek için.kendı kendıne hamıle kalmak için önunde çok uzun zaman var bence.

Erol Bey kadar işinde uzman hastalarına bu kadar iyi ve anlayışlı bir doktor tanımadım.
Fakat onun uzmanlığına yanındaki hemşiresi gölge düşürüyor.
Kendimi kötü hissettiğim bir an hemşiresine durumumu anlatmak için aradığımda bağırarak ve kaba bir şekilde beni tersledi.
Bir daha arama demediği kaldı.
Hastalarına bu kadar anlayışlı ve kibar davranan doktora böyle bir hemşire ile çalışmasını çok yadırgadım.
Ayrıca benden kişisel isteklerde de bulunmaya kalktı.
Erol Tavmergen çok iyi bir doktor. Fakat iyi bir hemşire seçememiş.

bu konuyu aktıfleştırelım mı arkadaslar.....yokmu erol hocaya tedavı olanlar

ben de erol beye yeni başladım.
ilk olarak smyrna'ya gittik. 4cm çikolata kisti ve polip olduğunu söylediler. hemen ameliyat tarihi vediler.
ben kısa bir araştırmadan sonra erol beye gitmeye kara verdim. perşembe aradım cumartesiye randevu verdiler.
çokk güler yüzlü ve beni çok iyi dinledi,kısa bir sohbetten sonra muayneye geçtik.
muaynesi de gayet yumuşaktı.konuşarak geçti.
belki benim şansıma iyi günündeydi.
ama ben gerçekten çok memnun kaldım.
kistimin 4 değil 3.5 cm olduğunu söyledi.
ve polip falan da yoktu..... boşuna ameliyat olacaktım smyrnada.
şimdi testlerimizi yaptırıp tekrar gideceğiz.erol bey dedi ki belki tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla olur dedi.
hakkımızda hayırlısı,allahım ol derse olacak.ben erol beyin vesile olacağına inanıyorum.
çok memnun kaldım kızlar.
inşallah bebek isteyen herkes kavuşur.
bu yolda herkese başarılar:)

Back
X