merhaba, bende erol hocanın hastasıyım bu ay başladım. hurre, siz ocak ayında başladınız mı? gelişmeler nasıl? mart ayında erol hoca da tedaviye başlayan var mı???
arkadaşım sonucun ne oldu acaba?ben de aynı doktorda denedim olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bende erol hocanın hastasıyım bu ay başladım. hurre, siz ocak ayında başladınız mı? gelişmeler nasıl? mart ayında erol hoca da tedaviye başlayan var mı???
Aman aman aman, Erol Tavmergen mi uzak durun!!! Kendisi İzmirde adı çok zikredilen işinde iyi diye önerilen bir doktor. Bilgisine, doktorluğuna dil uzatamam haddim değil. Amaaa kesinlikle bir hekim değil. Neden mi? Artık işi tamamen ticaret haline getirmiş. Yukarıda bir arkadaş daha yazmış okuyun, sekreteri bile saygısız.
Erol Tavmergen'le (sözüm ona onunla çünkü 6 aylık sürede 6 kere görmedim yüzünü) 2 tüp bebek denemem oldu. İkisini de Şifa Hastanesinde yaşadım. İkisi de başıma gelen en kötü şeydi. Ne ilgi var, ne de alaka, soru sorarsınız ama cevabını alır mısınız sadece Allah biliyor. Ben şimdi 3. tedavime başladım tabii ki başka bir yerde, Erol Bey'den eski tedaviyle ilgili yazı almam gerekiyordu, 2 gün önce almak zorunda olduğum yazı için sekreterinden bir araba dolusu laf işittim. Erol Bey'le görüşmek diye birşeyin sözü edilemez zaten.
Kısaca ve özetle yazık arkadaşlar, paranıza, emeğinize, duygularınıza, hayallerinize, gözyaşlarınıza yazık. Siz ağladığınızla üzüldüğünüzle kalıyorsunuz. Erol Bey'de sizden kazandıklarıyla.
KARAR SİZİN
yaşım 19 ve hormonlarım nedeniyle ancak ilaçla adet olabiliyorum .artık doğru düzgün bir doktora gitmek istiyorum.erol bey işinde çok iyi dediler ama yazdıklarınız korkuttu beni.önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı İzmir'de? yardımcı olursanız sevinirim.
ben varım
papatya senin tüp bebek mi
bizim tüp bebek