Prof.Dr. Hasan Serdaroğlu' na giden var mı?

sayen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
7
0
86
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Aranızda Prof. Dr. HAsan Serdaroğlu' na giden var mı?
Doktorumu değiştirdim ve kendisine başladım.

Giden var ise, bana bilgi veirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Vermiş olduğunuz bilgi için çok tşk. ederim. Bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor. ıki aşılama yapıldı sonuç almadık. ıki aşılamadan sonra doktorumu değiştirdim ve Hasan Bey' e başladım. Bu gidişle tüp bebek gibi görünüyor. Hasan Bey size tüp bebeği hangi hastanede yaptı, tüp bebek öncesinde aşılama yapmış mıydı? Allah inşaallah bize de nasip eder :(

Canım ben aşılamalarımı çapada yaptırdım.fakat hasan bey yapmadı.ordaki drlar yaptı,zaten o zaman da hasan beyi tanımıyoırdum.bi arkadaşımız kendisine gidiyordu onun da ikizleri oldu.aşılamalardan sonra devletten rapor aldım.istanbul cerrahi hastanesinde oldu tüp bbek denemem.zaten orda yapıyor hasan bey hep.ilaçları ve tüp bebek için belli bir parayı devlet karşıladı.ben de 5 yıl sonra çocuk sahibi oldum,şimdi çok güzel bir kızım var.herseyin başı moralinanç.hers eyin bir vakti var canım,hiç sıkma canını.benim ilk tüp bebek denememde oldu,bizde açıklanamayan infertilite vardı.eşimd de bende de sorun çıkmadı,ama vakti gelmeyince hiç bir şey olmuyor.hasan bey alanında uzman,güvenebileceğin bir dr.herseyi ona bırak,hiç sıkma canını.bebeği olmayanlara hep dua ediyorum,allahım herkese yaşatssın bu duyguyu.

vermiş olduğun bilgiler için çok tşk. ederim. İçime nasıl bir su serpildi anlatamam. Çarşamba günü randevum var, ikinci defa gideceğiz. Ben son bir kaç tahlili istedi. Bizde de açıklanamayan infertilite var. İkimizde de bir problem görünmüyor. Tahmin ediyorum ki, Hasan Bey bana bir aşılama daha yapar, 3.yü yaptımamıştım. Eğer yine olamz ise tüp bebeğe geçeceğiz. Tüp bebek maliyetinin bir kısmını karşılanması için devletten rapor alınması gerekiyormuş. Onunda nasıl yapıldığını nereden alındığını bilmiyorum, Hasan Bey ile gidince konuşacağım. Bu konuda yardımcı oluyor mu? Toplam maliyet nereden baksanız 5000-6000 TL yi buluyor. Allah yardımcımız olsun, bu memlekette bu işleri halletmek çok zor.

Kızını allha bağışlasın, allah uzun ömürler versin. Allah hepimize nasip etsin inşallah :)

canım ben dediğim gibi aşılamaları çapada yaptırdım.en son rapor aşamasında hasan beyle tanıştı.kendisi zaten çapa infertilite bölümünün kurucusu ve başhekimi.rapor almanda yardımcı olur 3. aşılamadan sonra.her salı toplantıları oluyor zaten.aşılamda şans oldukça düşük hiç canını sıkma,ümitsizliğe kapılma.tüp bebek daha garanti.her aşaması ayrı bir heycan,yumurtaların toplanması döllenmesi,transferi.uzun bir yolculuk fakat sonuca değer.hamilelik de harika bir süreç inan bazen özlüyoru hamilelik günlerimi:)benim 12 yumurta toplanmıştı 11i döllendi,3 tane transfer edildi,diğerleri buzluğa atıldı hastanenin.benim tek bebek tuttu bazılarının ikiz de oluyor.senin için hayırlısı neyse o olsun.şimdi senin için heyecanlandım,eski günlerim geldi,geçen yıl bu zamanlarda 11 marttta öğrenm,iştim hamile olduğumu.dediğim gibi hasan beye güven,moralini yüksek tut.burdan yaz mutlaka gelişmeleri.merak ederim şimdi ben.dualarım tüm anne olmak isteyenlerle.sormak istediğin bir sey varsa burdan hatırladıklarımı yanıtlarım.

içimi çok rahatlattın, çok tşk. ederim. Yarın randevumuz var, bakalım ne diyecek. Son istediği hormon tahlillerimde yine normal çıktı. Artık hayırlısı diyorum. Yarınki randevudan sonra bilgi veririm. Aklıma takılan birşey olur ise yine yardım isteyeceğim :(( yazıştıktan sonra, psikolojim düzeldi resmen

ınşallah bizimde hayırlısıyla bir bebeğimiz olur :)
Kendine ve bebeğine çok iyi bak, görüşmek üzere....

tama sayen.iyi haberlerini bekliyorum inşallah.bizim gibi açıklanamayan infertilite hastaları daha şanslı diğerlerine göre.genelde psikolojik oluyor heralde.kafamıza çok taktığımız için.herşeyin en hayırlısı olsun inşallah hakkında.iyi akşamlar

Merhaba Neshe,

Biraz moralim bozuktu yazamadım.
Çarşamba günü randevuya gittik, görüştük. Direk tüp bebek dedi, bende alınması gereken rapordan bahsettim. Bu raporun alınmasının çok zor olduğunu, kadın tarafını halledebileceğini ama erkek tarafını halledemeyeceğini söyledi. Raporu alamadığım zaman kurumdan yardımı alamayacağımızı belirttik.. Rapor almak çok zor aylarca beklersiniz dedi, toplam maliyeti söyledi. Ekonomik durumunuzu belirleyin ona göre görüşürüz dedi ve çıktık. Bu görüşmeden sonra çok canımız sıkıldı. Şimdi neyi nasıl yapacağımıza karar vereceğiz. Raporu alma yollarını araştırıyoruz.

Canım merhaba,bir sorun olduğunu anlamıştım zaten.Sen yine de elindeki tüm tahlillerle,aşılama kağıtlarınla çapa infertilite servisine git derim.Biraz meşakkatli bi iş gercekten.Ben deçok gidip geldim,eşim de gitti.Biz 3 aşılamadan sonra anca raporu aldık.Bize de 4. aşılama da olcak dediler ama artık benim sabrım ve gücüm kalmamıştı, Hasan bey o aşamada devreye girdi,rapor çıkarmaya yardım etti.Diğer tüm evrakları biz halletmiştik.Canım allah kolaylık versin.Ama daha 2 senelik evlisin,canını sıkma.Biraz uğraş ve sabırlı ol,sonra alacağın hediye tüm zahmetlere değcek inan.Allah yardımcın olsun.

Merhaba Neshe,

Canım Ben iki senelik değil 4 senelik evliyim, 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz, ama olmadı.
Benimde dayanacak gücüm kudretim kalmadı artık.
Dün Marmara Üni. rapor için gittik. Tüm evraklarımız ok. ancak, bana yapılan aşılamalar iğneli aşılama olmadığı için onay vermediler. Öncelikle iki iğneli aşılama yapmamız gerekiyor dediler.
Delirmiş durumda geri geldik. nereye gitsem kapılar yüzümüze kapanıyor. Yok mu bunun bir çıkış yolu diye söylenip duruyorum. Ne zor işlermiş bunlar, Allah kimseye vermesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba sayen,bence hiç zaman kaybetmeden arka arkaya iğneli aşılamalarını yaptır.zaman o kadar çabuk geçiyor ki bir de bakcaksın tüp bebek işlemleri için uğraşıyorsun.inşallah ona gerek kalmaz da.en kötü şey kararsızlık bu durumda.hemen bir hastaneye karar ver çapa ya da marmara.onda başlat tedavini.ben 33 yaşımda anne oldum.geç kalmış sayılmazsın hiç bir şey için.her ay maaşımızdan dolu para kesiliyor sosyal güvenlik için.tabi ki devlet hastanelerinin imkanlarından faydalanacağız.raporu çıkardın mı çok ucuza gelcek tüp bebek zaten.ilaçların %80nini devlet ödüyor ve de 1.5 milyara yakın para.az mı?çocugunun ihtiyaçlarını karşılarsın bu parayla.allah yardımcın olsun,dualrım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle

Canım selam, ben iğneli aşılama yaptırmayacağım, kararımı verdim. Kendi doktorumla görüştüm, aşılama raporlarımı problem olmaz ise iğneli olarak yazacak. Kendisinden cevap bekliyorum. Rapor eğer öyle olursa tüp bebek raporu için bir engelim kalmıyor. Diğer herşeyim hazır zaten. O yüzden kararımı verdim. Bu yolda ilerliyoruz. Raporu alır almazda işlemlere başlayacağım. Tüp bebek için reglinin ilk günü mü gidiliyor. Öncesinde mi izin alsam sonrasında mı bilemiyorum. Sen ne tavsiye edersin? Hergün izin almak yerine yıllık iznimi kullanayım diyorum. Yoksa çok zor oluyor. Gelişmelerden haberdar ederim.

Kendine çok iyi bak, öpt.

Sevindim bir karar vermene sayen.Tüp bebek aşamasında hatırladığım kadarıyla 3. gün gidiyordun.O kadar işlem var ki inan unuttum.Bence tüp bebek aşamasında izin almana gerek yok.ığneleri kendin yapacaksın evde zaten.Birkaç günde bir yumurta takibine gitceksin.Sonra yumurta toplama işlemi var .bir gün o zman izin alırsın.Sonra transferden sonra izin al derim ben .evde dinlenirsin.11 gün sonra da zaten allahın izniyle hayırlı haberi alacaksın.Doktoru değiştirdin mi?Hasan beye gidiyor musun yine?Dğiştirdiysen kimehangi hastaneye gidiyorsun merak ettim.Dualrım seninle inşallah su gibi geçer bu zaman.Dediğim gibi her aşamsı ayrı bir heycean.O kadar cabuk geççek ki bu günler,seneye bu zamanlarda bebeğin kollarında olcak.Moralini ve inancını yüksek tut.sevgiler

nedense buraya yazma gereği hissettim;

hasan beye arkadaşımızın tavsiyesiyle gittik 2 kez tüp bebek denedik... tutmadı...
kendisinden memnun kalmadık,gerçi tüp bebek konusundakı olasılıkları vb seylerı biliyorduk...ama adam beni çok gerdi..
2 transferimdede beni odaya erken almışlar bekledıkce acayıp gerildim...
2. trasferimde (5 bardak su ıcıp bekledim...)içerde işlem oldugu ıcın zaman uzadıkca tuvaletım geldi bı odada tek basıma ustumde onlukle beklemekten kasıklarıma agrı gırdı meyersem dr içerde degılmıs ben kapıyı açıp, dayanamayıp hemşire hanım lütfen gelin tuvalete gitmem lazım ,dayanamıyorum diye seslenınce (tabı duyan yok...) dr kafasını uzatıp kım o ? diye seslendi(elinde telefonla bişeyler yapıyordu...)hocam kotu oldum nolur wcye gideyim dedim güldü... o gülünce benim sinirlerim bozuldu...bı zahmet hemşire geldi ulrasonla baktılar. 2 bardak kadar ıdrar yapmamı soyledıler sonrada trasferim oldu...
size bunu yazmamın amacı doktoru karalamak vs degıl...
2.tranferımden sonra da tutmayınca eşim varikosel ameliyatı olacaktı ... dr bulduk vs sonra Aydın Arıcı diye bir dru kayınvalidem tavsiye ettı(bıyerlerden duymuş...)kendisine umutsuzca gittik...dr bizim umudumuz oldu hemen 3.tedaviye başladık ve tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şimdi 23 haftalık hamleyim ve kızımız olacak çok şükür allahıma............ ama ıkı dr arasında çok fark var bi kere kim nederse desin bence bu tedavi ekip işi.......acayıp bir ekip herseyı takıp edıyorlar dra bısey soruyorum arkasından hemşire arıyırıp ayrıca bılgılendırme yapıyor...
parasıda serdar beyden daha az tutu... darısı tüm isteyenlere.... dualarım sizlerle....

Hasan Sedaroğluna 2010 kışı gittim ama gittiğime gideceğime pişman etti beni!! O kadar duygusuz ve ketum bir doktor ki anlatamam karşısında beni hüngür hüngür ağlattı bir teselli edecek bir tek söz söylemedi. Benim sorunum sebebi belli olmayan kısırlıktı aşılama yapmama rağmen başarılı olmamıştı. Bende internette araştırarak bu doktoru buldum. Bütün tahlillerimle ve rahim filmim birlikte görüşmeye gittim. Bana T rahimim olduğunu ve ameliyat olmadan asla hamile kalamayacağımı söyledi. Şükrüler olsun bugün tam 8 Haftalık hamileyim. Geçen sene yüzüme baka baka duygusuzca senin çocuğun olmaz diyen doktora kapak olsunn!!!

Bende rahim ağzı yetmezliği ve perde vardı rahimde.hasan serdaroğlu perdeyi, aldı daha düşük yapmayacaksın dedi dikiş atılması gerekliymiş dedim yok gerek yok herşey yolunda diyerek oyaladı ve 3 çocuğumda düştü.2 gebeliğimde başka doktora gittim sonuncuda prof daha iyi anlar diye ona gittim kaybedilmeden anlayamazmışız dikiş atılıp atılmayacağını 2 tane kaybım var ve daha önceden başka doktor demişti dikiş gerekli die ama ben ona güvenmeyi tercih ettim ve sonuç 18 haftalık düşük......

Merhaba,
Kendisine 6 haftalik hamileyken tavsiye uzerine gittim. Rahimde ciddi hematom vardi ve rahimde bebegi bile goremiyorduk artik. Rahimde de sekil bozuklugu oldugundan kosarak kendisine gittik. Beni ultrasona aldiginda ekranda daha onceki hastanin bebeginin goruntuleri vardi bana onlari anlatti bak bu kolu bu kafasi faln diye. Beni iyice bunalima soktu. Sonra benim ultrasonum sirasinda tabii ciddi bir sessizlik oldu. Bende gayriihtiyari bebek var mi hocam diyesordum. Nerdeyse dayak yiyodum. Yok kizim bebek mebek yok dedi. Ben aglamaya baslayinca yarin hemen hallederiz sorun degil dedi. Bu kadar duygusuz bir doktor hayatimda gormedim. Bilgi birikimini yetenegini bilemem ama bence doktorsaniz birazda karsinizdakinin psikolojisini anlamalisiniz. O gece benim titreyerek uyumama neden oldu. Bir daha kapisinin onunden gecmem.

Merhaba,
Kendisine 6 haftalik hamileyken tavsiye uzerine gittim. Rahimde ciddi hematom vardi ve rahimde bebegi bile goremiyorduk artik. Rahimde de sekil bozuklugu oldugundan kosarak kendisine gittik. Beni ultrasona aldiginda ekranda daha onceki hastanin bebeginin goruntuleri vardi bana onlari anlatti bak bu kolu bu kafasi faln diye. Beni iyice bunalima soktu. Sonra benim ultrasonum sirasinda tabii ciddi bir sessizlik oldu. Bende gayriihtiyari bebek var mi hocam diyesordum. Nerdeyse dayak yiyodum. Yok kizim bebek mebek yok dedi. Ben aglamaya baslayinca yarin hemen hallederiz sorun degil dedi. Bu kadar duygusuz bir doktor hayatimda gormedim. Bilgi birikimini yetenegini bilemem ama bence doktorsaniz birazda karsinizdakinin psikolojisini anlamalisiniz. O gece benim titreyerek uyumama neden oldu. Bir daha kapisinin onunden gecmem.
Merabaaa... Ne yaptınız acaba kanama alanının boyutu ne kadardı...

Back
X