paylaşımın için teşekkür ederim canım çok güzel bilgiler aktarmışsın bizlere:1hug:Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir
Dikkat:
Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. Yemek yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.
prof. Dr. İbrahim SARAÇOĞLU
canım bu kürde havuç ta var değilmi:uhm:Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için
8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.Prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu
canım bu kürde havuç ta var değilmi:uhm:
ben canlı yayınd tv de dinledim ama hiç havuçtan bahsetmedi...
sadece kuru incir dedi! a.s
paylaşımın için teşekkür ederim canım çok güzel bilgiler aktarmışsın bizlere:1hug:
iki sene önce yine bir ramazan ayında ben ibrahim saraçoğlu ile görüşme imkanı bulmuştum banada arslanpençesi kürünü önermişti ve şunu söylemişti .ARSLANPENÇESİNİN KESİNLİKLE TESTERE YAPRAKLISINI KULLANACAKSIN demişti.Bilmiyorum tv de söyledimi ..... ben o zaman aktara gittiğimde satıcı kız bilmiyordu testere yapraklı olan ve olmayanı...hepsi kuru olduğu için bende pek emin olamadım ve nihayetinde yanlış birşey yapmayım diye kürü uygulayamamıştım:1no2:
canım onu hatırlamıyorum :1no2:çok zaman oldu ama testere yapraklı olacak kesinlikle diye tekrarladığı için o aklımda kaldı yinede biz tv de söylediği gibi yapalım....:1hug:aslında aslanpençesini daha önce duymuştum ama saraçoğlundan duymamıştım. bide ondan duyunca kesin uygulamaya karar verdim.
ama testere yapraklı diye duymadım. bunu söylediğin çok iyi oldu. ben zaten almıştım ama baktım kerçekten yaprakların kenarları testere gibi... nasıl demleyeceğeni anlatmışmıydı sana umutlu99?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?