Rabbimin karşıma çıkardığı güzel insan...
Bir senedir tüm tıbbi tedavilerle çare bulunamayan derdime çare olduğundan dolayı evvel Allah sonra tedavi diyerek iyileşmeme yardımcı olduğu için hocama teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız hocam ve rabbim iyi ki sizi aramama vesile olmuş çok üzüldüm çok ağladım ama rabbiminde yardımıyla size yöneldim rabbim sizi başımızdan eksik etmesin
toprakcım geçmiş olsun,rahatsızlığın neydi belki açıklarsan aynı rahatsızlığı olan arkadaşlarda bu tedaviden faydalanabilir belki :1hug:
sevgili bengisu hastalığımı açıklamamın etik olduğunu düşünmüyorum çünkü herkesin hastalığının tedavisi farklı kimseyi yanlış tedaviye yönlendirmek istemiyorum ama benim gibi çare bulamayanlar ve çare arayanlar için hocam bir umut ışığı
arkadaşlar şu soğan suyunu akıntıdan dolayı kullanıyorum..ama vardiyalı çalıştığım için düzenli olmuyor..kullanıp çare bulan var mııııııı???
evet bende çok beğeniyorun Türkiye'nin böğle bilgili insanlara çok ihtiyacı var tv de gördüm azım açık seyrediyorum .. ama artık eskisi gibi konuk etmiyolar tv lere uyduruk insanları çıkarıp duruyorla buna sinir oluyorum..
yıllardır pco ile mücadele ediyordum kullanmadığım ilaç kalmadı tesadüf sonucu saba tümerin programında gördüm sayın Saraçoğlunu soğan küründen bahsettiğinde işin açığı pek umursamadım ama eşimin ve annemin ısrarıyla 15 gün boyunca düzenli olarak kullandım veee en sonki ultrasonumda pco ya rastlanmadı :Saruboceq: bundan dolayı sayın Saraçoğluna ve programında konuk edip vesile olduğu için sayın Tümere çok ama çok teşekkür ederim
slm arkadaşlar ben şuanda tamamen saraçoğlunun vermiş olduğu kürleri uyguluyorum ben onun cok inançla bu işi yağtığını dşünüyorum çok olumlu şeyler duyuyorum umarım banada faydası olur
@ nursaygin pco ne demek????
ne hastaligi yani????
Bende ployp var belki bu soga kürü bunada iyi gelir ne dersiniz????
@toprak, sana adetin icin büyük bir ihtimal soga kürünü tavsiye ettim, umarim sanada iyi gelmisdir.
Benim annemde yapmis bu kürü cok faydasini görmüs.
Bende Dr. Saracogluna tesekür etmek istiyorum, bukadar güzel bilgilerini bizlerle paylastigi icin,
bukadar insan gibi insan oldugu icin,
onu cok severek seyrediyordum, ama bende son zamanlar göremiyorum ,
ne seda sayanda ne baska bir yerde.
Hocam iyi ki varsiniz......
Allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?