prof.dr recep has

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
arkadaşlar dün ayrıntılı ultrason için bi prof tan randevu almak istedim ama bana taa aralık ayına randevu verebileceklerini söyledi benim de doğumu zaten ocakta..bende kimi önerirsiniz deyince recep has ı önerdiler..aranızda ona giden var mı?memnun kaldınız mı?ücreti ne kadar acaba?

arkadaşlar dün ayrıntılı ultrason için bi prof tan randevu almak istedim ama bana taa aralık ayına randevu verebileceklerini söyledi benim de doğumu zaten ocakta..bende kimi önerirsiniz deyince recep has ı önerdiler..aranızda ona giden var mı?memnun kaldınız mı?ücreti ne kadar acaba?

atıl yüksel mi o en yoğun olan o. recep has a gidenler de çok memnunmuş. 300 sanırım muayene ama sormak lazım tel ile. hayri ermiş ve benim doktorum rıza madazlı var o da 250 muayene ama ayrıntılı ultrasonu sormak lazım. bu 4 ü amniosentez ve ayrıntılı ultrason konusunda 1 numaralar.

ben ayrıntılı için gitmiştim kendisine 300 liraydı yanlış hatırlamıyorsam ilgilenmişti cd vs vermişti...

Ben gitmiştim Recep Bey'e, memnun kaldım. Alanında zaten çok iyi ve aynı zamanda da ilgili, güleryüzlü bir doktor.

hiç teredütsüz tavsiye ederim.. tamam biraz muayne ücreti fazla ama inanın değer..

tam bir profesyonel.. ciddi, güleryüzlü ve son kendine güvenen biri.. ben de hem cvs yaptırdım hem detaylıya gittim. 2 hafta sonra tekrar gidicem..:)

Back
X