Anladım geçmiş olsun . Benim eniştemde sol tarafta var varikosel fakat onda agrı da yapıyor.sizde yapıyormuydu agrı ? bir de ücret ne kadar ödediniz toplam Ameliyat vs..?Merhaba
Biz olduk 5 ay önce ilk testimizi geçen hafta olduk değişen birşey olmadı
İlk test için normal 3 ay sonra tekrarlayın dedi
Anladım , bu operasyon ameliyat çok hassas galiba. ben biraz araştırdım bir kaç kez ameliyat olanlar var her doktor farklı bir şey söylüyor kime güvenecegimizi şaşırdık. devlet gastanesine gittik eniştemle doktor hemen yapalım ameliyatı diyor . ya kardeşim bunun mikroskop ile yapılanı var , işin ehli olmayan doktorlar var . milleti kevgire çevirecekler ve kevgir haline gelmiş çok insan var forumlarda okuduk ailecek. size kim önerdi teoman beyi ? biz çok araştırdık internette bu işin ehli diyorlar.Ağrı yoktu bebek olmayınca çıktı ortaya ameliyat herşey dahil 10 bin tuttu
Merhaba S sorgly34 Benim eşimde 2 ay önce ameliyat oldu doktorumuz Teoman Cem bey bu işin ehli evet ücret konusunda Yüksek fakat cok hassas Ve önemli bir nokta olduğu için bizde gittik muayene de zaten hemen anlaşıldı bizde ağrı sebebiyle değil, Bebeğimiz olamadığı için gittik ve sebebinin varikosel olduğunu anladık. Sizin için şunu belirtmeliyim ki eğer Ağrı varsa hiç vakit kaybedilmemeli.. Şimdiden Geçmiş olsun Allah şifa versinAnladım , bu operasyon ameliyat çok hassas galiba. ben biraz araştırdım bir kaç kez ameliyat olanlar var her doktor farklı bir şey söylüyor kime güvenecegimizi şaşırdık. devlet gastanesine gittik eniştemle doktor hemen yapalım ameliyatı diyor . ya kardeşim bunun mikroskop ile yapılanı var , işin ehli olmayan doktorlar var . milleti kevgire çevirecekler ve kevgir haline gelmiş çok insan var forumlarda okuduk ailecek. size kim önerdi teoman beyi ? biz çok araştırdık internette bu işin ehli diyorlar.
sağolun peki ameliyattan sonra çok agrı oldu mu? bazı kişilerde idrarını yapamama sıkıntısı oluyormuş.Merhaba S sorgly34 Benim eşimde 2 ay önce ameliyat oldu doktorumuz Teoman Cem bey bu işin ehli evet ücret konusunda Yüksek fakat cok hassas Ve önemli bir nokta olduğu için bizde gittik muayene de zaten hemen anlaşıldı bizde ağrı sebebiyle değil, Bebeğimiz olamadığı için gittik ve sebebinin varikosel olduğunu anladık. Sizin için şunu belirtmeliyim ki eğer Ağrı varsa hiç vakit kaybedilmemeli.. Şimdiden Geçmiş olsun Allah şifa versin
İnanır mısınız maşallah ilk 1 ay dikkat ettik hafif ağrıları oldu ama şimdi cok iyi tabi psikolojik durumu henüz tam anlamıyla atlatamadı eşimsağolun peki ameliyattan sonra çok agrı oldu mu? bazı kişilerde idrarını yapamama sıkıntısı oluyormuş.
Kesinlikle haklısınız aynı şeyi düşündük Ve biz bir anda karar verdik iyi ki de eşim ameliyat olmuş diyorum çünkü sürekli çocuk istiyordu ben baskı altındaydım artık iyice acaba Ne sorunum var diye düşünürken kendimizi Eşimin ameliyatında bulduk inşallah hepimize Rabbim güzel evlatlar verir Bu süreci bizler yaşıyoruz Ve sadece birbirimizi bizler anlarız..Birde hassas bir ameliyat heleki erkekler için bu yüzden herkesin yapabileceği bir ameliyat değil diye düşünüyorum
insallahİnşallah güzel haberler alırız hepimiz en kısa sürede
Maalesef biz alamadık ameliyatın gram faydası olmadı üstüne bu hayal kırıklığıyla 2 senedir tüp bebek te olmuyor deniyoruz ama umutlar kalmıyor.. Yoğun bir varikosel durumu yoksa olmayın.. morfoloji ve hareketsizlik düzelmediği gibi düştü.. Hayallerimizi çok güzel yıktılar..Merhabalar cem beye ameliyat olanlar guzel haber alabıldınız mi
Acaba ameliyat basarılı gecmedı mi tekrar baktırdınız mıMaalesef biz alamadık ameliyatın gram faydası olmadı üstüne bu hayal kırıklığıyla 2 senedir tüp bebek te olmuyor deniyoruz ama umutlar kalmıyor.. Yoğun bir varikosel durumu yoksa olmayın.. morfoloji ve hareketsizlik düzelmediği gibi düştü.. Hayallerimizi çok güzel yıktılar..
Varıkosel arastırdıgınız ıyı doktor var muMaalesef biz alamadık ameliyatın gram faydası olmadı üstüne bu hayal kırıklığıyla 2 senedir tüp bebek te olmuyor deniyoruz ama umutlar kalmıyor.. Yoğun bir varikosel durumu yoksa olmayın.. morfoloji ve hareketsizlik düzelmediği gibi düştü.. Hayallerimizi çok güzel yıktılar..
Merhaba bizde teoman beye gitmeyi düşünüyoruz şimdi yazınızı okufum memnun kalmafınızmı? Eşinizin değerleri kaçtı kaça düştü lütfen yardımcı olurmusunız?Maalesef biz alamadık ameliyatın gram faydası olmadı üstüne bu hayal kırıklığıyla 2 senedir tüp bebek te olmuyor deniyoruz ama umutlar kalmıyor.. Yoğun bir varikosel durumu yoksa olmayın.. morfoloji ve hareketsizlik düzelmediği gibi düştü.. Hayallerimizi çok güzel yıktılar..
Merhabalar mesajınızı şimdi gördüm maalesef hala evladımız olmadı 3 kez gebe kaldım 3ünde de kaybettim 2 si tüp bebekti sonuncusu normal yolla oldu evet normal yolla olabiliyormuş ama ne fayda değerler düzelmeyince bebekte gelişemeden karnımda yine öldü maalesefMerhaba bizde teoman beye gitmeyi düşünüyoruz şimdi yazınızı okufum memnun kalmafınızmı? Eşinizin değerleri kaçtı kaça düştü lütfen yardımcı olurmusunız?
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Haklısınız ameliyat çözüm olmayabiliyor biz zatrn farklı bir doktorada randevu aldık ama ameliyat olupta değerleri çok düzelende var siz teoman hocada ameliyat oldunuz değilmi? Hiçmi düzelme olmadı hakan hoca farklı olarak neler uyguladı. Benimde bir başarısız tüp bebk denemem vede bir tanede kendiliğimden hamile kalıp düşük yaptım. Ben herşeye baktırdım bende sıkıntı çıkmadı sanırım sperm durumu etki etmiş olabilir. Bana özeldende yazbilirsiniz hakan hoca neler yaptı yardımcı olursanız çok sevinirim olmazsa onada giderizMerhabalar mesajınızı şimdi gördüm maalesef hala evladımız olmadı 3 kez gebe kaldım 3ünde de kaybettim 2 si tüp bebekti sonuncusu normal yolla oldu evet normal yolla olabiliyormuş ama ne fayda değerler düzelmeyince bebekte gelişemeden karnımda yine öldü maalesefnormal de bu ay doğum yapacaktım maalesef olmuyor size önerim değerleri düzeltmek için hemen ameliyat olmayın önce Acıbadem Kozyatagında Hakan bey var ona gitmenizi öneririm onun sayesinde şuan eşimin 3,5 senedir daha da düşen değerleri arttı örnek verirsem morfolojimiz %1 di şuan %6 oldu muhakkak ameliyat öncesi lütfen iyi bir doktora görünün Cem bey kötü demiyorum fakat ameliyat maalesef cözüm değil bunu birtek ben değil Çoğu kişiden duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?