- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi Bulunmayanick
-
Benimde 5. Güne gitmediler 25 yumurtam toplandı 10 ü boştuArkadaşlar epeydir araştırıyorum ulun beyi hastalarından bazılarını buldum konustuk hep çok güzel şeyler sölylüyorlar Yen'i yorumu yok bahçecide çalışırken epey olmuş ama şunu fark ettim bahçecide çalışan her doktor için kolaylıkla yorum bulabiliyoruz. Ben henüz gitmedim mini tüp tedavisi uyguluyormuş rezervi düşük hastalara bu yüzden araştırıyorum Bayram'dan sonra tanışmaya gideceğim kısmetse fikir almak adına şuan da bahçecide olduğum son opu da yumurtam üçüncü günde durdu. Ulun beyin az ilaçla uyarıp yedi aydır yumurta görünmeyen birinde bir tane beşinci güne kadar giden bir embriyo elde ettiğini öğrendim tabi ki nasip kısmet aöa bizler de vesilemizle inş sonuçlara ulaşırız
Arkadasım beşinci güne gitmeden bir anlam ifade etmiyor işte sayısının kaç olduğu kaç toplandığı benim beşinci güne gidebilseydi genetiğe gidebilecekti ama kısmet değilmiş şimdi çok fazla ilaçın yumurta kalitesi bozduğunu folikülleri boşalttığına ikna oldum o yüzden bu yönlü araştırma yapıyorum senin kaçıncı deneme sıkıntın neydiBenimde 5. Güne gitmediler 25 yumurtam toplandı 10 ü boştu
Evet tatlım benim bebek iki kaybım olduArkadasım beşinci güne gitmeden bir anlam ifade etmiyor işte sayısının kaç olduğu kaç toplandığı benim beşinci güne gidebilseydi genetiğe gidebilecekti ama kısmet değilmiş şimdi çok fazla ilaçın yumurta kalitesi bozduğunu folikülleri boşalttığına ikna oldum o yüzden bu yönlü araştırma yapıyorum senin kaçıncı deneme sıkıntın neydi
Memlekette geldim cnm doğal yiyecekler yiyorumFarklı doktorlarla farklı fikirlerle karşılaşmalı birinin öyle dediğine biri böyle diyebiliyor ama verdiğin sayı Harika bir dahikine daha iyi olabilir beslenmene özen göstererek kaliteyi arttırabilirsin
arkadaşlar başka bir yerde de yazdım yorum yapan kimse olmadı bu doktoru tanıyan bilen var mı hakkındaki sayfalar epey eski çok güzel yorumları var ama artık hastane değiştirmiş şuan da tedavi gören var mı
Medikal parktaBen Ulun beye gittim çok memnun kaldım çok ilgili bir doktor beni çok rahatlattı bu süreçteki stresimi sayesinde atlattım sanıyorumki hastahaneden ayrıldı muaynehananesi olduğunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?