Merhaba doğal gebelik oluştu mu nasıl ilerliyor tedaviniz pcos tedavisi görüyorum öncelikle, şimdilik tüp bebeğe gerek yok aşama aşama ilerleyecegimizi söyledi.tuplerde hidrosalpinks vardı şuan iyi görünüyor dedi.allah yarcimcimiz olsun.
hisrosalpinks ameliyatı oldum ben de alındı tüpüm. Sizin sanırım aldırılmadan kurtuldu o zaman ne güzel
Benim şöyle biri tupumun kapalıydı hidrosalpinks olanı digerininde yolu düzgün değilmiş ameliyatta ikisunide almak istemiş eşimde onaylamamış.suan iyi dedi anlamadik yani madem bu şekilde olma ihtimali vardı neden almak istedi.muhtemelen ugrastimak istemedi.tabi bu şekilde pcos için iğne verdi diğer ay yumurtaları kontrol edecek ondan sonra bı gelisme olmazsa sanırım tüp bebek diyecek.hisrosalpinks ameliyatı oldum ben de alındı tüpüm. Sizin sanırım aldırılmadan kurtuldu o zaman ne güzel
Tek tupunuz sağlamsa hiç korkmayın hamile kalırsınız.sizde de pcos var mı?hisrosalpinks ameliyatı oldum ben de alındı tüpüm. Sizin sanırım aldırılmadan kurtuldu o zaman ne güzel
Benim de biri kapalıydı onu açtılar diğer tüpüm hidrosalpinksten alındı. Ameliyat öncesi alınabilir veya temizleyebilirsek temizleyeceğiz dediler. Ben de nasıl uygunsa doktorum karar verir dedim ve temizlenemeyecek durumda dendi ve aldılar tüpü. Zaten normal gebeliğe ve tüp bebeğe de engelmiş içindeki sıvı rahme aktığında bebek yaşamıyormuş. Şimdi tüp bebeğe başladık beklemenin pek anlamı yok benden size tavsiye 3 ay yeterli bi süre ben 6 ay bekletildim tüp bebek için. Sizin hidrosalpinks olanı almak istemelerini anlayabiliyorum ama diğerinin yolu bozuk diye almak istemelerine anlam veremedim. Eşiniz doğru karar vermiş. Eşiniz ben doktor değilim siz bilirsiniz dese ne olacaktı bence talihsiz bi durum oluşurdu kendimizi emanet ediyoruz güvenip. Sizin hidrosalpinksli tüpü temizleyebilmişler mi eğer almadılarsa tekrar hsg çekildiniz miBenim şöyle biri tupumun kapalıydı hidrosalpinks olanı digerininde yolu düzgün değilmiş ameliyatta ikisunide almak istemiş eşimde onaylamamış.suan iyi dedi anlamadik yani madem bu şekilde olma ihtimali vardı neden almak istedi.muhtemelen ugrastimak istemedi.tabi bu şekilde pcos için iğne verdi diğer ay yumurtaları kontrol edecek ondan sonra bı gelisme olmazsa sanırım tüp bebek diyecek.
Aynen öyle.hsg cektirmedim 2 farklı Dr a gittim vajinadan ve göbekten bakıp bir sorun yok dediler.sivi görünmüyor dedndi fakat bu sıvı daha sonra da oluşabiliyormus sanırım şuan önceliğimiz pcos u halletmek çünkü yoğun kanamalardan dolayı doğal yollarla gebelik deneyemedik bile.bana öyle geliyor ki bu tedaviler bitince tupleri aldırmak gerekecek.zaten iş tüp bebeğe kalırsa o zaman Dr araştırmam gerekecek Bursa'da yaşıyorum fiyatlar çok pahalı.Benim de biri kapalıydı onu açtılar diğer tüpüm hidrosalpinksten alındı. Ameliyat öncesi alınabilir veya temizleyebilirsek temizleyeceğiz dediler. Ben de nasıl uygunsa doktorum karar verir dedim ve temizlenemeyecek durumda dendi ve aldılar tüpü. Zaten normal gebeliğe ve tüp bebeğe de engelmiş içindeki sıvı rahme aktığında bebek yaşamıyormuş. Şimdi tüp bebeğe başladık beklemenin pek anlamı yok benden size tavsiye 3 ay yeterli bi süre ben 6 ay bekletildim tüp bebek için. Sizin hidrosalpinks olanı almak istemelerini anlayabiliyorum ama diğerinin yolu bozuk diye almak istemelerine anlam veremedim. Eşiniz doğru karar vermiş. Eşiniz ben doktor değilim siz bilirsiniz dese ne olacaktı bence talihsiz bi durum oluşurdu kendimizi emanet ediyoruz güvenip. Sizin hidrosalpinksli tüpü temizleyebilmişler mi eğer almadılarsa tekrar hsg çekildiniz mi
Amin inşallah tabi bu Dr a gelene kadar 1 yıl medikabil oyaladı beni bilirsiniz.bende hsg cektirince işin rengi değişti.pcos için ilaç kullanayım bende kendime tekrar bir harita çıkaracağım anlaşılan.yasayan bilir süreç zor uzun ve kendimizi emannet ettihimiz dr.lar da böyle netlestiremeyince insan prof a guvenemeyeceksek kime guvenebilirim o zaman diyor.amin inşallahHsg çekilmeden tüplerin durumu ve sıvı görünmüyor aslında. Bende bebek düşünmeye başladığımda 1 yıl sorun yok olur olur dediler sonra hsg çekildim olay orda patladı. İnsan İşin içine girmeyince öğrenemiyor süreci. Şimdiki aklım olsa her şeyi en başından baktırırdım. Hsg çekilin bence. Ameliyatta tüpünü açtık dedi doktorum 2 ay sonra hsg yaptırmak istedim kapanmış mesela. Doktorlar dışında kendi kendimizi kontrol etmemiz gerekiyor maalesef. Bursa da prof. Osman develioğlu ismini duymuştum bilirsiniz belki. Umarım tüp bebeğe kalmadan çözülür her şey ve Allah sağlıklı bir bebiş nasip eder size
Nerede oldunuz ameliyatı benimde sol tüpümde var ameliyat yeri arastırıyorum ama fiyatlar çok oahalı özellerdehisrosalpinks ameliyatı oldum ben de alındı tüpüm. Sizin sanırım aldırılmadan kurtuldu o zaman ne güzel
İstanbul Maltepe kadın doğum ve tüp bebek merkezinde oldum prof.dr ümit bey yaptı.Nerede oldunuz ameliyatı benimde sol tüpümde var ameliyat yeri arastırıyorum ama fiyatlar çok oahalı özellerde
Hastane Araştırıyorum fiyat olarak 75 80 binlerde istiyor özel hastaneler ne zaman oldunuz ve fiyat ne kadardı tüp bebekle birlikte 150 binleri buluyor napacagız bilmiyorumİstanbul Maltepe kadın doğum ve tüp bebek merkezinde oldum prof.dr ümit bey yaptı.
Eğer hidrosalpinks varsa hiç beklemeyin.
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende Ümit hocanın hastasıyım. Tüp bebek tedavisi gördüm temmuzda transfer oldum ve aynı anda dış gebelik ve boş gebelik yaşadım ağustos ayında dış gebelikten dolayı tüpüm yırtıldı ve iç kanamayla laparoskopi ameliyatına alındım. Fiyatı çokta pahalı değil aslında ben 3 gün hastanede yattım ameliyatla beraber 50bin ödedim toplam.tüp bebek ücretide o fiyatlarda değil daha uygun Ümit hocadaHastane Araştırıyorum fiyat olarak 75 80 binlerde istiyor özel hastaneler ne zaman oldunuz ve fiyat ne kadardı tüp bebekle birlikte 150 binleri buluyor napacagız bilmiyorum
Merhaba çok geçmiş olsun.ümit hocaya hala devam ediyormusunuz? Bende onda tedavimi oldumMerhabalar İstanbul Maltepe Tüp bebek merkezinde laparoskopi oldum.doktorum Prf Dr ümit özekici çok tatlı bir doktor.Sanirim 3 ay sonra tüp bebek işlemlerine başlayacağız.
Öğrenmek istediğim daha önce ümit bey e tüp bebek yaptiran var mı acaba?
Evet devam ediyoruz fakat bizim işler baya karıştı ve süreç uzadı.Merhaba çok geçmiş olsun.ümit hocaya hala devam ediyormusunuz? Bende onda tedavimi oldum
Neden süreciniz değişti? Benim mayıs ayında yumurta toplama yapıldı. 20 yumurta toplandı 2 ay rahmimi dinlendirdi. Görüntü olarak pcos var ama tam öylesin diyemem dedi ümit hoca. Sizde varmı peki??? Bende bu arada daha rahim filmi çektirmedim Bi dahaki ay çektircem ameliyatta diğer tüp içim gayet iyi dedi inşallah sorun yokturTek tupunuz sağlamsa hiç korkmayın hamile kalırsınız.sizde de pcos var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?