Tüp Bebek Merkezleri prof.dr yavuz aydın da tüp bebek yaptıranlar

ipek__23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
2.211
3.337
133
Kızlar 2 kez tüp bebek denedim.İkisi de maalesef negatif.Şu an araştırma yapıyorum.3 denemeyi Bahçelievler medicana da Yavuz Bey de denemeyi düşünüyorum.Doktor hakkında bilginiz var mı?araştırdım genelde iyi yorumlar var ama malum kafam çok karışık.Rabbim kimseyi uğraştırmadan nasip etsin inşaallah

KARAR VERDİM DR.YAVUZ AYDIN DA BAŞLAYACAĞIM TEDAVİYE..İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR

Merhaba. Bende Dr Yavuz Aydın'da tüp bebek tedavisine başladım. İnşallah iyi haberler verebilirim.

Tedavinin son aşamasına geldim. yarın transfer olucak insallah.5.güne kadar beklemiş olucaz embriyolari.

Toplamda 7 yumurta toplandı.4 u işleme girdi.3 u dinlendi.Daha önce 2 kere denemiştik ama 5.güne kadar ilk defa bekliyoruz.Umarim sağlıklı bir şekilde bolunuyodur bebislerim

Birbirimize dua edelim insallah.Bu mübarek ayda Rabbim isteyen herkese ve bize nasip etsin

Yarın transferim var bakalım 3 embriyondan kaçı sağlam.Bi yandan korku bi yandan heyecan

2 embriyom blast olarak transfer edildi.Suan bekliyorum.Umarim bebeklerim annesine tutunmustur

2 embriyom blast olarak transfer edildi.Suan bekliyorum.Umarim bebeklerim annesine tutunmustur
Hadi hayırlısı olsun. İnşallah iyi haberler alırsın Benimde cumartesi günü yumurtalarım nasipse toplanacak.
Bide sana hemen transfer yapıldı galiba. Rahim dinlendirme olmadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…