- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi gizemliasli
-
Aslında çok dayanıklıyımdır ama simdiöyle deyince cesaret edemedjmmiden sinirlerin kaldırmazsa hiç okuma akşam akşam
Bu basliktann sonra okudum ustten ustten aklim almiyor cok moralim bozuluyor bir suru beddua ettim.Allah yerle bir etsin dunyalari ahiretleri kararsin.Nerden gordum bu basligi fenalasiyorum.Rabbim evlatlarimizi sevdiklerimizi sevdiklerimizin sevdiklerini gozumuzun gonlumuzun gorduklerini boyle serefsizlerle karsilastirmasin.Allah im su kiza yardim etsin.Resmen korku filmi gibi.Hepsinin ismine cismine bakacagim Allah kahretsin onlarin hepsini rezil etsin.Rabbim tez zamanda belalarini versin yarina birakmasin.
Gerçek malesef. Adamın ilk vukuatı değil, başka taciz ve tecavüzleri de var ama her nedense adamı serbest bırakıyorlar bu ülkede.Bu olay gercek olmasin lutfen. Gercek olmasin ki tum dediklerim bosa ciksin.Bu kadar kotu bir insan toplulugu olmamis olsun bu dunyada. Gercekse Allah bildigi gibi yapsin.
evet maaş cezası almış sadece ve devam etmiş.ortağı da sapık o da aynı halt.ne büyük ceza almış maaş cezası! Allahım aklımı koru.İçeri tıksalar da orda koğuş arkadaşları bunların hak ettiğini bir güzel verse onlara içerde.Gerçek malesef. Adamın ilk vukuatı değil, başka taciz ve tecavüzleri de var ama her nedense adamı serbest bırakıyorlar bu ülkede.
Bende okudum simdi kanim cekildiAslında çok dayanıklıyımdır ama simdiöyle deyince cesaret edemedjm
kışın hava erken kararıyo diye biber gazı taşırdım yanımda ama onu kullanmak da yasaklandı.o susanlar da etraflarındaki baskıdan susuyolar, ay ayıp derler, ben tahrik ettim sanarlar, kim ne der , insan içine çıkamam gibi korkunç bir baskının içindeler lanet olsun ki.Bide bu ulkede kzini kendini savunmali yetistrcksin bokstu falan herseyi ogrenmeli yaninda kendini savunabilcegi kucuk spreyler olmali bianda gozune sıksa sonra herhangi bi cisimle vurup bayiltsin isterse ölsün. Gebersin orda yeter ki kaç napalim zihniyet degismeyince savunma stratejisi dusunuyor insan... Bu domuzlara hicbisey olmaz o jinekolog doktor olmuslar adam olamamislar paranin köpekleri.
Bi sapik jinekologda vardı kadinlar gizlemediler ve meslkten men ettirip hapise attirdilar. Bu kizi tebrik ederim dgerlri susarken o susmamis. Susanlari hic anlamam insanda adalet arama duygusu yaratmasi lazim.
Daha şaşırmam diyorum. Yine şaşırıyorum...Bende okudum simdi kanim cekildi
Hem vet hem jinekolog kiz babasiymis bide
Allah belalarini versin , geberip giderler insallah hapiste
Amin İnşAllah. Bu şerefsizleri içeri tıksalardı bu kızın ve diğer mağdurların başına bunlar gelmeyecekti. Ceza almaları için artık daha ne yapmaları gerekiyor gerçekten anlamıyorum.evet maaş cezası almış sadece ve devam etmiş.ortağı da sapık o da aynı halt.ne büyük ceza almış maaş cezası! Allahım aklımı koru.İçeri tıksalar da orda koğuş arkadaşları bunların hak ettiğini bir güzel verse onlara içerde.
ankara ünv veterinerlik fakültesi hakkında ekşide yazmışlar.bu pislikler de ordan zaten.korkunç bir fakülteymiş, herkes böyle pislik hepsi de birbirinin arkasını kolluyo o yüzden hiç birine bir şey olmuyo yazmışlarKanım donarak okudum ve çok etkisinde kaldım sizin gibi. Adamın daha önceden de vukuatları varmış zaten. Neden üniversitesi yönetimi adamı korumuş anlaşılır şey değil.
Valla bende her sabah , gunun her saati , yatarken sukrediyorum kizimi kurtardigim icin ordanDaha şaşırmam diyorum. Yine şaşırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?