- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.949
- 598
- Konu Sahibi gizemliasli
Çok çok sinirliyim ve artık gerçekten sokaktaki her insandan resmen iğreniyorum.Dünden görenleriniz olmuştur ama ben henüz yeni gördüm bu haberi.Ayşe Arman köşesine taşımış skandalı dün ve bugün.Haberi okuduğumdan beri gerçekten kusmak üzereyim , yediklerim boğazıma kadar geliyor.Bu insanlar nasıl ceza almazlar, nasıl ellerini kollarını sallaya salaya gezerler.Bunlar nasıl bir çete.Bu ne rahatlık! Ne ilksin ne de son olacaksın nasıl bir iğrençlik! Daha önce de yemişler bu haltı ve gazetelere çıkmışlar! Ama hala aynı tas aynı hamam! Kim bunlar birisi Allah rızası için ifşa etsin bu yaratıklar gizlenmesin! Bıktım bu haberler yüzünden psikolojim bozuldu artık.Her an üzerime takılı mikrofon ve kamerayla gezebilsem keşke ki başıma bir şey gelirse elimde insanlara gösterebileceğim kanıtım olsun.Tıklım tıkış toplu taşımalarda birisi bana temas edince (zaten balık istifi gibi gidiyoruz çok normal) irkilip sinirleniyorum artık.Tahammülüm kalmadı, birinin bana kolu çarpsa niyetini sorgulamaya başlıyorum.Bunlar nasıl yaratıklar ya, elim ayağım titriyor!