Profesörün Tecavüzü Olayı

gizemliasli

Nirvana
Pro Üye
14 Ağustos 2018
21.115
En iyi cevaplar
2
79.953
598
Çok çok sinirliyim ve artık gerçekten sokaktaki her insandan resmen iğreniyorum.Dünden görenleriniz olmuştur ama ben henüz yeni gördüm bu haberi.Ayşe Arman köşesine taşımış skandalı dün ve bugün.Haberi okuduğumdan beri gerçekten kusmak üzereyim , yediklerim boğazıma kadar geliyor.Bu insanlar nasıl ceza almazlar, nasıl ellerini kollarını sallaya salaya gezerler.Bunlar nasıl bir çete.Bu ne rahatlık! Ne ilksin ne de son olacaksın nasıl bir iğrençlik! Daha önce de yemişler bu haltı ve gazetelere çıkmışlar! Ama hala aynı tas aynı hamam! Kim bunlar birisi Allah rızası için ifşa etsin bu yaratıklar gizlenmesin! Bıktım bu haberler yüzünden psikolojim bozuldu artık.Her an üzerime takılı mikrofon ve kamerayla gezebilsem keşke ki başıma bir şey gelirse elimde insanlara gösterebileceğim kanıtım olsun.Tıklım tıkış toplu taşımalarda birisi bana temas edince (zaten balık istifi gibi gidiyoruz çok normal) irkilip sinirleniyorum artık.Tahammülüm kalmadı, birinin bana kolu çarpsa niyetini sorgulamaya başlıyorum.Bunlar nasıl yaratıklar ya, elim ayağım titriyor!

Çok çok sinirliyim ve artık gerçekten sokaktaki her insandan resmen iğreniyorum.Dünden görenleriniz olmuştur ama ben henüz yeni gördüm bu haberi.Ayşe Arman köşesine taşımış skandalı dün ve bugün.Haberi okuduğumdan beri gerçekten kusmak üzereyim , yediklerim boğazıma kadar geliyor.Bu insanlar nasıl ceza almazlar, nasıl ellerini kollarını sallaya salaya gezerler.Bunlar nasıl bir çete.Bu ne rahatlık! Ne ilksin ne de son olacaksın nasıl bir iğrençlik! Daha önce de yemişler bu haltı ve gazetelere çıkmışlar! Ama hala aynı tas aynı hamam! Kim bunlar birisi Allah rızası için ifşa etsin bu yaratıklar gizlenmesin! Bıktım bu haberler yüzünden psikolojim bozuldu artık.Her an üzerime takılı mikrofon ve kamerayla gezebilsem keşke ki başıma bir şey gelirse elimde insanlara gösterebileceğim kanıtım olsun.Tıklım tıkış toplu taşımalarda birisi bana temas edince (zaten balık istifi gibi gidiyoruz çok normal) irkilip sinirleniyorum artık.Tahammülüm kalmadı, birinin bana kolu çarpsa niyetini sorgulamaya başlıyorum.Bunlar nasıl yaratıklar ya, elim ayağım titriyor!
O kadar haklısınız ki. Ne yapalım, kendimizi ve çocuklarımızı nasıl savunalım. Bilmediğimiz düşmanlarla savaşa girmek gibi. Azalarak bitseler.

İfşa olup tutuklandılar. Müebbet yemeleri lazım ya, bu ülkede imkansız. Neyse ki ifşa oldular en azından.
valla öyle korkuyorum ki bi yerlerde tanıdıkları vardır (ki bunca haltı yediklerine göre kesin birilerini tanıyorlar) bunlar ellerini kollarını sallaya sallaya çıkar 3-5 vakte, ifşalayanlar hapse girer diye.hiç güvenmiyorum.

Vallahi kücükken kuzenimin tacizine ugradım. Aynı şekilde komsumuzda yeltenmişti simdi aklım cıkıyor kız kardeşlerime biri bir sey yapacak diye. Parayonak oldum nefret ediyorum eşim ve babam dısında ki erkeklerden. Mikrop pislikler 5 dakikalık zevk icin masum insanları yakıyorlar en kötü beddualarım ediyorum hepsine. İdamı destekleyenlerdeyim caydırıcı bir ceza yok ki millet korksun yapmasın. Nasılsa serbest bırakıyorlar

Veteriner hekim olan kızcağızın başına gelenlerden bahsediyorsunuz sanırım. Ayşe Arman isim vermemiş olsa da o hoca bozuntusu da, yandaşı da ifşa edildiler isimleri cisimleri belli. Sıkıntı ifşa edilmeleri değil zaten, ifşa ediliyorlar ama bir yaptırım yok. Adamın ilk değilmiş ki, öğrenciler dahi kendi aralarında "O hocanın yanına tek gitme" tarzı uyarılarda bulunuyorlarmış 1. sınıf öğrencilerine. Benim çevremde de benzer bir olay yaşandı. Alanda epeyce bilinen, sevilen bir hocanın tez öğrencisine taciz olayını duyduk. Ben hatta inanamadım yani, o hoca aklıma katiyen gelmez. Güya okuldan uzaklaştırıldı, ceza aldı ama öğrendim ki yeniden başlamış göreve. Olay ifşa etmek değil maalesef, temeli sağlam değil ki. Kimbilir daha duymadığımız neler var.

O kadar haklısınız ki. Ne yapalım, kendimizi ve çocuklarımızı nasıl savunalım. Bilmediğimiz düşmanlarla savaşa girmek gibi. Azalarak bitseler.

Talihsiz kızımızın yaşadığı travma, ömür boyu bir yük olarak kalacak omuzlarında ancak ailesine olduğu gibi anlatabilmiş ve ailesi de sonuna kadar arkasında durmuş. Bu açıdan çok şanslı. Bu ülkede kızlarımız tecavüzcüsüyle evlendiriliyor, o da olmadı yaşlı birine zorla verilip üstü örtülüyor, daha da kötüsü öldürülüyor. Sanki kendi suçuymuş gibi. Harikulade bir aileye sahip bu kızımız. Onların sayesinde ülkemiz bir sapıktan kurtuldu, başka genç kızların hayatı kararmayacak bundan sonra.

İçin parçalandı kızımızın yaşadıklarına ama aile yönünden şanslı olması da içimi ferahlattı.

valla öyle korkuyorum ki bi yerlerde tanıdıkları vardır (ki bunca haltı yediklerine göre kesin birilerini tanıyorlar) bunlar ellerini kollarını sallaya sallaya çıkar 3-5 vakte, ifşalayanlar hapse girer diye.hiç güvenmiyorum.

Zaten bundan önceki vakalarda tam olarak böyle olmuş. Arkasındaki isimler de ifşa edilmiş ama tabi ki hiçbir şey yapılmayacak onlara. Ancak bu kadar patlayan bir olaydan sonra kolay kolay sıyrılamaz bu sefer. Belki diğer genç kızlar da cesaretlenip ifade verirler.

Vallahi kücükken kuzenimin tacizine ugradım. Aynı şekilde komsumuzda yeltenmişti simdi aklım cıkıyor kız kardeşlerime biri bir sey yapacak diye. Parayonak oldum nefret ediyorum eşim ve babam dısında ki erkeklerden. Mikrop pislikler 5 dakikalık zevk icin masum insanları yakıyorlar en kötü beddualarım ediyorum hepsine. İdamı destekleyenlerdeyim caydırıcı bir ceza yok ki millet korksun yapmasın. Nasılsa serbest bırakıyorlar
aslında bunlara idam da ödül.sadistik gelicek ama ben bu yaratıklara işkence yapılması taraftarıyım artık.ya karısı kanser hastası yatak döşek yatarken kendi öz kızına her gece tecavüz eden mi dersin, kendi öz bebeğinin ağzına boşalıp boğulup ölmesine sebep olan mı dersin.Bu ne sapıklık ya?!

aslında bunlara idam da ödül.sadistik gelicek ama ben bu yaratıklara işkence yapılması taraftarıyım artık.ya karısı kanser hastası yatak döşek yatarken kendi öz kızına her gece tecavüz eden mi dersin, kendi öz bebeğinin ağzına boşalıp boğulup ölmesine sebep olan mı dersin.Bu ne sapıklık ya?!
Yok hiç canice değil her şey müstehak be. Bu tür insanların kücüklükten gelen sorunları olduguna inanamıyorum genelde sevgisiz ortamda büyümüş ailesi hep kavga eden tipler psikolojisi bozuk mikroplar

Böyle konular artık psikolojimizi bozuyor,insanları geçmisleriyle yüz yüze bırakıyor. .Kendi kendimize hayflanmaktan başka ne ise yarıyor.

Şu an şu saatte kimlerin neler yaşadığını bilemiyoruz.Her dakika bir olay yaşanıyor.

Tepkimiz gerekli yerlere olmalı. .
Elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz..
Aslında hepimiz suçluyuz.

Kesinlikle böyle bi şebeke var. İçinde dindar takılanı, siyasetçisi, doktoru, memuru, avukatı hepsi ayrı ayrı bu işin içinde. Böyle bişi yaşamadım ama hislerimden çıkarım yapıp bu tür insanların ortasında kaldığımı düşünüp kriz geçirmiştim aileme böyle bi şebekenin var olduğunu anlattığımda delirdiğimi düşünüp inanamadılar ama gerçekten var olduğuna çok emindim, bu olayla da düşüncemin doğruluğunu görmüş oldum. Gerçekten çok korkunç ve iğrenç mahlukatlar. Her yol delil tehdit korkutma mübah bunlar için. Soyları kurusun!

Back
X