- 25 Ekim 2025
- 919
- 632
- 18
- 32
Söylemedim kiEşine söyledin miii yoksa kesinleşene kadar bekleyecek misin
eşine söyledin mi yoksa kesinleşmesini mi bekliceksinbirde notlar aldım diyordun gün gün. Onları da bizimle paylaş müsait zamanındaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemedim kiEşine söyledin miii yoksa kesinleşene kadar bekleyecek misin
eşine söyledin mi yoksa kesinleşmesini mi bekliceksinbirde notlar aldım diyordun gün gün. Onları da bizimle paylaş müsait zamanındaaa
O da istiyorsa neden sevinmesinnn sadece hani ne olur ne olmaz diye bazen kesinleşene kadar insan bekleyebiliyor ya o bakımdan şey ettimSöylemedim kiSevinir mi acaba. Ne diycem ki ‘aşkım aşırı silik çizgi gördüm de ben’.. O bizim kadar tecrübeli değil, forumda zaman geçirmesi lazım anlayıp inanması için
![]()
Gızz 2026 bizimm yılımız diyorumm anlamıyo musunnYaaakabul olmuş gibi duan sen de bize et dua
![]()
Netleşmesini bekleyeyim, güzel şekilde haber vereyim o zamanO da istiyorsa neden sevinmesinnn sadece hani ne olur ne olmaz diye bazen kesinleşene kadar insan bekleyebiliyor ya o bakımdan şey ettim![]()
İnşallah canım çok sevindim ama girer girmez testini görünceGızz 2026 bizimm yılımız diyorumm anlamıyo musunnSırayla hepimiz alıyoruz haberi
evet ya insallah bakalim senin 9 dpo ydu dimi? belirtilerin nelerdi, benim de testim gelsin yapim çinar artık benim de heraldeİnşallah Yarabbimhepimize müjdeni ver. Sana da çok güzel hediye olur
![]()
Dodo senin kaçtı Dpo?evet ya insallah bakalim senin 9 dpo ydu dimi? belirtilerin nelerdi, benim de testim gelsin yapim çinar artık benim de heralde
benimde galiba 8 yada 9 heralde yumurtlamam eger 21 kasimda olduysaDodo senin kaçtı Dpo?
Kalan ovülasyon testlerinden bir dene istersen koyu çıkacak mı diye veya nöbetçi eczane varsa yakınında orda da erken gebelik testleri satılıyorBiliyorsun bugün ben de dpo9 dayımama test yok
Canım kan vermek için bekleyebilirsin ama zaten artık hergün test yaparsın ki o koyulaşmayı görmek de ayrı mutluluk olur. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllahEvlendiğim zamandan daha heyecanlı ve utangaç hissediyorum şu an neden bilmiyorum. Batı beklemeyeyim mi
Aaaa var bir sürüüüü doğru ve güzel fikirÇok haklısın endişe etmekte bebis sürecine çok erken bir yerindeyiz ama biz hep buradayız seninle aynı heyecanı mutluluğu paylaşıp bol bol dua ederizbu arada ovulasyon testin var mı onu da bir deneseydin askim koyulasma var mı diye
Allah razı olsunCanım kan vermek için bekleyebilirsin ama zaten artık hergün test yaparsın ki o koyulaşmayı görmek de ayrı mutluluk olur. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllah![]()
Allah razı olsun güzel dileklerin için. Çok değerliİnşallah canım çok sevindim ama girer girmez testini görünceAllah nasip etmiş doğru zaman gelmiş.
İnşallah kopkoyu çıkar aminnnnAaaa var bir sürüüüü doğru ve güzel fikir
Canım ben gibi pıhtılaşma sorunu olanlar erkenden öğrenmek ve hemen doktora da gitmek zorunda tedaviler için ama eğer sağlık olarak herşey normal olsaydı ben bebeği görene kadar beklerdim öyle giderdim çünkü gerçekten hepsi ayrı stres burdakilerden hep görüyorum. Süreci bile sıkıntılarla yaşıyorlar sonra kendileri de kendilerine kızıyor güzel zamanlarımı stresle geçirdim diye. Allah’ım hep güzel haberlerini duymayı nasip eder inşaAllahAllah razı olsunSen dahil herkes beklenmesi taraftarı. Böyle yapacağım net plsun garanti olsun
Hissin nasılBiliyorsun bugün ben de dpo9 dayımama test yok
Yakınımda yok şehirde değilim kiKalan ovülasyon testlerinden bir dene istersen koyu çıkacak mı diye veya nöbetçi eczane varsa yakınında orda da erken gebelik testleri satılıyor
Valla dün karnımın içi açıyordu adet olacak ki ağrılar vardı sabahtan gece 3 e kadar somra uyudum zaten bugün hiçbir şey yok dümdüz insanımHissin nasıl
Ayyyy ben gördüm canım ama erken de sen testi tekrarla başla bir test daha dene inşallah vardırKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.