• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Canım ben gibi pıhtılaşma sorunu olanlar erkenden öğrenmek ve hemen doktora da gitmek zorunda tedaviler için ama eğer sağlık olarak herşey normal olsaydı ben bebeği görene kadar beklerdim öyle giderdim çünkü gerçekten hepsi ayrı stres burdakilerden hep görüyorum. Süreci bile sıkıntılarla yaşıyorlar sonra kendileri de kendilerine kızıyor güzel zamanlarımı stresle geçirdim diye. Allah’ım hep güzel haberlerini duymayı nasip eder inşaAllah ❤️
Bildiğim bir sağlık sorunum yok benim de şükür, koyulaşmayı takip edip öğrendikten sonra rahatlarım herhalde. Erken öğrendim ve dediğin gibi hissediyorum. Sağ ol her şey için ❣️❣️

Valla dün karnımın içi açıyordu adet olacak ki ağrılar vardı sabahtan gece 3 e kadar somra uyudum zaten bugün hiçbir şey yok dümdüz insanım 😕
Benim de azaldı bugün o ağrılar. Hadi bakalım güzel haberler ver 😻🫶🏼🫶🏼

evet ya insallah bakalim senin 9 dpo ydu dimi? belirtilerin nelerdi, benim de testim gelsin yapim çinar artık benim de heralde
En belirgini dpo7 ve 8’de kasık bölgem, belimin sağı aşırı gergindi, spor yapmışım da et kesiği olmuşum gibi. Özellikle eğilince oluyordu, sonra dönerken bile hissedilmesi şüphelendirdi beni. Şu an alt karın kısmında rahatsız etmeyecek şekilde azıcık devam ediyor.

En belirgini dpo7 ve 8’de kasık bölgem, belimin sağı aşırı gergindi, spor yapmışım da et kesiği olmuşum gibi. Özellikle eğilince oluyordu, sonra dönerken bile hissedilmesi şüphelendirdi beni. Şu an alt karın kısmında rahatsız etmeyecek şekilde azıcık devam ediyor.
yaa cok sevindimmm😍😍😍 insallah benimde vardir ya

Bildiğim bir sağlık sorunum yok benim de şükür, koyulaşmayı takip edip öğrendikten sonra rahatlarım herhalde. Erken öğrendim ve dediğin gibi hissediyorum. Sağ ol her şey için ❣️❣️
Sen de sağolasın ❤️ bebişin de sağ olsun inşaAllah 💕

Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Maşallah ben net gördüm dpo 9 için gayet olması gereken bir siliklikte bende dpo9 da ogrenmiştim aynı böyle silik çizgi ile dpo10 da kan vermiştim 26.21 çıkmıştı seninde hemen hemen bu civardadır şuanda 😍 bende 30 ekimde yapmıstım test 31 ekim de de kan vermiştim aynı zamanda 31 Ekim'de doğum günümdü banada süpriz olmuştu en güzel hediye 😍❤ aşşağıya ekledim 2 side aynı gün dpo9 un testleri 🥰

Eklentiler

• IMG_20251111_073220.webp
    IMG_20251111_073220.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20251030_204941.webp
    IMG_20251030_204941.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah ben net gördüm dpo 9 için gayet olması gereken bir siliklikte bende dpo9 da ogrenmiştim aynı böyle silik çizgi ile dpo10 da kan vermiştim 26.21 çıkmıştı seninde hemen hemen bu civardadır şuanda 😍 bende 30 ekimde yapmıstım test 31 ekim de de kan vermiştim aynı zamanda 31 Ekim'de doğum günümdü banada süpriz olmuştu en güzel hediye 😍❤ aşşağıya ekledim 2 side aynı gün dpo9 un testleri 🥰
Aa benimki gibi gerçekten. Benim de pik günlerim doğum günümdü 😂😂 Hayırlısı olsunnn

Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Selonghi beni hatırladın mı diğer forumdan 😅 bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif hcg 58 şu an çok küçük 🥹 senin testlerine gelince de hemen hemen benimkiyle aynı ben her sabah tekrarladım bugün koyu bir çizgi gördüm beklenen adet tarihime üç gün var yani Avox kesinlikle ama kesinlikle doğru sonuç veriyor emin olabilirsin

Canımmm şimdi gördüm kesinlikle çizgi var hamilesin 🥹

ben de bu şekilde awox lâ öğrendim kolay kolay yanıltmaz ertesi gün hCG 44 çıkmıştı sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ✨✨🧿

Eklentiler

• 27803.webp
    27803.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
Yerleşme kanaması falan oldu mu ? Olmadı demi
Yok olmadı öyle bir şey. Dediğim gibi sadece o yerleşme ağrısı mı yoksa rahim büyümesi mi çok sancılı hissettim. Hala var yürürken. Kan falan görmedim. Akıntı dahi yok

Back
X