• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20

selogi

🦥🐾🐦‍🔥🪵🪾🪺🪨🌙🫧🍪🍫🍿🧋🧘🏻‍♀️🏇🏼🛴⛰️🪄☪️
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2025
926
634
18
32
Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.

Eklentiler

• IMG_2492.webp
    IMG_2492.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_2491.webp
    IMG_2491.webp
    119,7 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2489.webp
    IMG_2489.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Ay ben gördüm çizgi hem de pembe awox şimdiye kadar gördüklerimde hiç yanıltmadı. Dpo 9a da gayet uygun bir çizgi. Ama emin olmadan hemen sevinmeyelim. Sen bolca test stokla güvenilir bir markadan. Regle kadar hergün yap. Regl geçince de kan verirsin

Ay ben gördüm çizgi hem de pembe awox şimdiye kadar gördüklerimde hiç yanıltmadı. Dpo 9a da gayet uygun bir çizgi. Ama emin olmadan hemen sevinmeyelim. Sen bolca test stokla güvenilir bir markadan. Regle kadar hergün yap. Regl geçince de kan verirsin
Yaa ciddi misinnnnn?? Gördün mü 🥲 Uyanmadınız da bir türlü saatler oldu günler.

Yaa ciddi misinnnnn?? Gördün mü 🥲 Uyanmadınız da bir türlü saatler oldu günler.
Yok kız 6dan beri buaralardayım aslında😄
Evet ben baya gördüm pembe çizgiyi. Kız başka testin yok mu 3-4 saat idrar tutup yapaydın

Yok kız 6dan beri buaralardayım aslında😄
Evet ben baya gördüm pembe çizgiyi. Kız başka testin yok mu 3-4 saat idrar tutup yapaydın
Uyanınca yaptım ama idrar da sıklaştı. Koyulaşmadı bi türlü

Bebegim golge pembelik bende goruyirum kiz insallah heyecan yapma sabirli ol insallah cok gyzel olacak

Evet görünüyor muhtemelen çok yeni :) 30/40 civarı çıkar kanda tahminen. Birkaç gün koyulaşmayı takip edebilirsiniz :)

ayyy gorunuyorr valla 😍😍😍😍😍

Bebegim golge pembelik bende goruyirum kiz insallah heyecan yapma sabirli ol insallah cok gyzel olacak
Vardır inşallah ya çok şükür 🤲🏻 Sabredemiyorum zaten saatler bile geçmiyor. Yalancı falan değildir di mi ya. Bata da 5 gün falan var.

Yarabbim çok şükür görünüyor 😻 demek ki uydurmuyorum. Onaylatmadan emin olamıyor insan. Herkesi şu an anlıyorum
kan verebilirsen kan ver, yada eger koyulasma takip edeceksen once takip et sonra kan ver canim rabbim saglikla ilerletsin insallah😍😍😍🙏🏿🙏🏿

Evet görünüyor muhtemelen çok yeni :) 30/40 civarı çıkar kanda tahminen. Birkaç gün koyulaşmayı takip edebilirsiniz :)
Test doğruysa inşallah yenidir. 2/3 gündür kasık çekilmeleri adım atamama, sızı gibi bir şey vardı. Dpo9dayım. Bat 4 aralık. Teşekkür ederim

Benim de ilk testim boyle cikmisti beta 25ti :) var gibi duruyor hayirli olsun

kan verebilirsen kan ver, yada eger koyulasma takip edeceksen once takip et sonra kan ver canim rabbim saglikla ilerletsin insallah😍😍😍🙏🏿🙏🏿
Evlendiğim zamandan daha heyecanlı ve utangaç hissediyorum şu an neden bilmiyorum. Batı beklemeyeyim mi

Back
X