• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Ahh ahh!
Konuyu takip ettim ve baştan sona kadar okudum. Dert ortağı olmaya geldim. :)
Ben de uzun zamandır işsizim, hatta şöyle söyleyeyim: önlisans gıda bölümünden 2010 yılında mezun oldum :KK70:
O zamandan bu zamana çeşitli yerlerde çalıştım tabi ama devamlı olamadı. Kendi mesleğimi yapmayı çok istedim ama o da olamadı. Gıda Teknikeri olarak başladığım bir iş yerinde ön muhasebe ve sekreterlik de yaptım. Aldığım ücretin komikliğini hiç söylemeyeyim bile.
Velhasıl kelam, yazacak çok şey var da içim daralıyor.
Şimdi iş arıyorum: sekreterlik, muhasebe, ne gelirse :)

Depresif dunyamiza hosgeldin canim :halay::KK19:

AsiNaz AsiNaz kader arkadasım ıyı yaptın.
Anlata analata bari içimizde tutmayalım degıl mı ama..
Seni anladığımı yazdıklarımdan zaten anlamışssındır:halay::halay:.
Belki sen benden önce işe başlarsın..

sizin bölümü bence okuması zevkli iş hayatı riskli o yüzden en hayırlısı sizin olsun . bide akraba değil ya Akbaba o yüzden bir iki yırtıcı hayvan sürü takılma da onlara ;)

sizin bölümü bence okuması zevkli iş hayatı riskli o yüzden en hayırlısı sizin olsun . bide akraba değil ya Akbaba o yüzden bir iki yırtıcı hayvan sürü takılma da onlara :KK66:

Haklısın arkadaşım ama bazen oluyor kı kafana takıyorsun işte..
Okumasıda aslında zordur o_O

sizin bölümü bence okuması zevkli iş hayatı riskli o yüzden en hayırlısı sizin olsun . bide akraba değil ya Akbaba o yüzden bir iki yırtıcı hayvan sürü takılma da onlara :KK66:

canim ya ben okurken zevk aliyordum, pratiktede guzel ama soyle birsey var. Lab'da calisinca hic ustumu basimi şık bir sekilde giyemiyordum :( ama insan ona bile razi

simdiki aklim olsa daha cok ekonomi tarzinda bolumlere yonelirdim ...

ama olsun isi bulunca pozisyonda degismeler olabiliyor risk de oyle abartilcak birsey yok, bulundugun sektore bagli

Haklısın arkadaşım ama bazen oluyor kı kafana takıyorsun işte..
Okumasıda aslında zordur o_O
bilmem lisedeyken kimyayı çok severdim çok kolay gelirdi hani o yılda 1 girdiğimiz laboratuvar geyiği filan ama bir kere çalışan bir arkadaşımdan dinledim yok ben almayayım yani :D zaten 11. sınıfta eşit ağırlık sınıfına geçtim
canim ya ben okurken zevk aliyordum, pratiktede guzel ama soyle birsey var. Lab'da calisinca hic ustumu basimi şık bir sekilde giyemiyordum :KK43: ama insan ona bile razi

simdiki aklim olsa daha cok ekonomi tarzinda bolumlere yonelirdim ...

ama olsun isi bulunca pozisyonda degismeler olabiliyor risk de oyle abartilcak birsey yok, bulundugun sektore bagli

Benim arkadaşımda siz gibi olacağından bahsediyordu . Stajyer ken filan kesinlikle eline ş vermiyorlardı . Akıbetini bilmiyorum ama ünide belki oda bölüm değiştirir :))

bende pdr sosyal hizmet düşünüyorum bakalım :KK36::KK37:

bilmem lisedeyken kimyayı çok severdim çok kolay gelirdi hani o yılda 1 girdiğimiz laboratuvar geyiği filan ama bir kere çalışan bir arkadaşımdan dinledim yok ben almayayım yani :KK70: zaten 11. sınıfta eşit ağırlık sınıfına geçtim

Benim arkadaşımda siz gibi olacağından bahsediyordu . Stajyer ken filan kesinlikle eline ş vermiyorlardı . Akıbetini bilmiyorum ama ünide belki oda bölüm değiştirir :))

Hayirlisi olsun guzelim ... Umudumuzu kaybetmedik devam ediyoruz aramaya, calisma istegimiz hala var

bilmem lisedeyken kimyayı çok severdim çok kolay gelirdi hani o yılda 1 girdiğimiz laboratuvar geyiği filan ama bir kere çalışan bir arkadaşımdan dinledim yok ben almayayım yani :KK70: zaten 11. sınıfta eşit ağırlık sınıfına geçtim

Pdr dn vazgecme bence.
Bızım alanda okumak kısmen sıkıntı.
Çalışmak gordugun gıbı ımkansız gıbı bısey :KK11::KK11:

Back
X