• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Allah ım gonlune gore versın canım.

kizlar ben artik ciddi ciddi selati tefriciye'yi dusunmeye baladim. nerdeyse gunlerim bos geciyor, biraz kendimi zorlayip ona mi baslasam diyorum

4444'te bayagi gozume korkutuyor

bak bende düşünüyorum ama ya hayırsız bir şeyse isteğim :( bu korkutuyor beni . Ama bir yandan da çok istiyorum ... bende mi başlasam ? bide onun başlama günü var peşembe ve pazar dı herhalde cuma günüde hocaya dualatıyordun .doğru mu hatırlıyorum ? Bakın dini içerikten gitmem inşallah :D :D

bak bende düşünüyorum ama ya hayırsız bir şeyse isteğim :KK43: bu korkutuyor beni . Ama bir yandan da çok istiyorum ... bende mi başlasam ? bide onun başlama günü var peşembe ve pazar dı herhalde cuma günüde hocaya dualatıyordun .doğru mu hatırlıyorum ? Bakın dini içerikten gitmem inşallah :KK70: :KK70:

Yok daha neler de.. bende tam bılmıyorummm

bak bende düşünüyorum ama ya hayırsız bir şeyse isteğim :KK43: bu korkutuyor beni . Ama bir yandan da çok istiyorum ... bende mi başlasam ? bide onun başlama günü var peşembe ve pazar dı herhalde cuma günüde hocaya dualatıyordun .doğru mu hatırlıyorum ? Bakın dini içerikten gitmem inşallah :KK70: :KK70:

canim ben senin bu dediklerini hic duymamistim ya
sen nerden ogrendin bunlari acaba ?
bu sohbet sakincili mi forum'da ? duadan bahsediyoruz sadece

bir de zaten bu dua sebep, yaparsin ama taktir Allah'a kalmistir. ozel bir yeri olan duadir orasi ayri. zaten ne istersen hayirli olarak isteyeceksin o apayri birsey

Bloke edılıyormusuz..
Zannetmıyorum. Sıkıntılar olsada bu tarz konular kımseye zarar getırmez.

Back
X