Profil resmini değiştiren nişanlı

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum

Bi halt yicek olan herşekilde yer o haltı. Ne varki resmini değiştirdiyse! İlişki mi yaşıyosunuz, birbirinize hayatı zindanmı ediyosunuz anlamadım? Heleki intikam! Ne alaka??

Konu sahibi pisman oldu yazicagina kizlar napdiniz ya
Bogle seyler gercekten iliski durumuna gore degise biliyor mesela nisanlisi ona kendi resmini degisince mudahele edip kavka konusu yapa biliyorsa bu kiz da aynisini ona yapma hakkini kendinde goruyordur

Bunu soran erkekler varmı hakkaten
Ben evli barlı çocuklu kadınım ne bana sorsun ne ben ona sorıym fazla müdahele etmeyin sonra ipin ucu kaçınca erkekte kaçıyo

bnce sosyal medyayı yasakla. agustosdan beri duran profil resmini değiştirmek de neymiş. affedilmez. kavga da yapılmaz. nişanı da atabilirsin o derece yani.

Ya gerçekten o adam sana nasıl katlanıyor hayret ediyorum. Yolda kızın biri gayri ihtiyari baktı diye olay yaratan da sizdiniz. O kadar saçma konularınız varki. hatta nişanlınız için ÇİRKİN ailem ne der bilmiyorum diyen de sizdiniz. sizin ciddi anlamda psikolijik terapi görmeniz lazım. böyle özgüvensiz olunmaz. terk edcek bu adam en sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…