- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ben o kadar iyi anliyorum ki esimle cok yasadil sacma kiskanclik kavgalari ama karsilikliydi tabii ki bunlari astik cok sukur o da benim damarima basmiyor artik yine de bu konulara buraya bogle buyuk dertmis gibi yazilmasi abarti tabii kiBu onun ilk konusu değil. Kıskançlık değil yaptığı başka bir şey. Sonra kendi üzülecek, bir gümn bunalacak adam biz okurken bunalıyoruz artık. Çok abartıyor haddiden fazla.
Versin sifresini sen kullan o zaman.Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
O nasıl erkek ya? Siz saçma kaprisler yapıyorsunuz oda kuzu kuzu izin mi alıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?