Profil resmini değiştiren nişanlı

dertsiz basina dert ariyorsun sanirim...

Benimde esimin facesinde tek onun fotosu var ama ben onsuz bi foto koymam tercih meselesi haaa tek foto koymus ha senle foto koymus .
Sikma adami kacirirsin...

Demekki nişanlını o kadar sevmiyosun çevreye bunu iletmek istiyosun dedim nişanlıma sevgim profil resmiyle ölçülmüyo dedi akşamdan beri çok sinirliyim hiçbişey yazmıyo üstelik

Arkadaşlar 4 aydır ben vardım şimdi değiştirirken bana sormasa çok şaşırırdım siz olsanız şaşırmazmıydınız hiç beni koymasa dert etmezdim ama 4 aydır ben varım

Bu onun ilk konusu değil. Kıskançlık değil yaptığı başka bir şey. Sonra kendi üzülecek, bir gümn bunalacak adam biz okurken bunalıyoruz artık. Çok abartıyor haddiden fazla.

Demekki nişanlını o kadar sevmiyosun çevreye bunu iletmek istiyosun dedim nişanlıma sevgim profil resmiyle ölçülmüyo dedi akşamdan beri çok sinirliyim hiçbişey yazmıyo üstelik

O zaman çoğumuzun eşi, nişanlısı, sevgilisi sevmiyor demek ki.Sevgi ölçme şekliniz ilginç. Parmağında yüzüğünüzü taşıyor. Size soyadını vermek istiyor, bunlar yeterli değil mi sizce? Başkası olsa çoktan terk etmişti, o yine yazmayarak tepki gösteriyor.

Arkadaşlar 4 aydır ben vardım şimdi değiştirirken bana sormasa çok şaşırırdım siz olsanız şaşırmazmıydınız hiç beni koymasa dert etmezdim ama 4 aydır ben varım
Galiba sizin ilişkiniz mükemmel. Kendinize dert aradığınıza göre. Kaşınmayım bence. Sorunuzun cevabına gelince 4 aydır aynı resim olsa değiştir artık şunu sıkılmadın mı derdim ben.

Sizin şu nişanlısınızın ssabırı keşke benim eski nişanlıda da olsaydı vallahı adama üzülüyorum

Ya allahaskina adam profil resmini de mi sana soruyor bu nedir ya köle isaura gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…