- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kalmayınca ne oluyor? Bu kadar sığ düşünmeyin. Önemli olan kalbinde edindiğiniz yer. Amacınız bu adamın sahibi var mesajı vermek mi?Kızıyosunuzda heryerden değiştirmekte nedir bari bitanesinde ben kalsaydım
Konu sahibi pisman oldu yazicagina kizlar napdiniz ya
Bogle seyler gercekten iliski durumuna gore degise biliyor mesela nisanlisi ona kendi resmini degisince mudahele edip kavka konusu yapa biliyorsa bu kiz da aynisini ona yapma hakkini kendinde goruyordur
Demekki nişanlını o kadar sevmiyosun çevreye bunu iletmek istiyosun dedim nişanlıma sevgim profil resmiyle ölçülmüyo dedi akşamdan beri çok sinirliyim hiçbişey yazmıyo üstelik
Galiba sizin ilişkiniz mükemmel. Kendinize dert aradığınıza göre. Kaşınmayım bence. Sorunuzun cevabına gelince 4 aydır aynı resim olsa değiştir artık şunu sıkılmadın mı derdim ben.Arkadaşlar 4 aydır ben vardım şimdi değiştirirken bana sormasa çok şaşırırdım siz olsanız şaşırmazmıydınız hiç beni koymasa dert etmezdim ama 4 aydır ben varım
Nicin sasiracagimi anlamadim guzel cikmissa begen butonuna basarim gecerim mevzu bile olmayacak bi konu yaniArkadaşlar 4 aydır ben vardım şimdi değiştirirken bana sormasa çok şaşırırdım siz olsanız şaşırmazmıydınız hiç beni koymasa dert etmezdim ama 4 aydır ben varım
Ya allahaskina adam profil resmini de mi sana soruyor bu nedir ya köle isaura gibiBu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?