Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bakarmısınız profilimi düzenleyemiyorum illa üyelik kartı mı gerekiyor anlamadım bi türlü bide alıntı nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim :)
Arkadaşlar bakarmısınız profilimi düzenleyemiyorum illa üyelik kartı mı gerekiyor anlamadım bi türlü bide alıntı nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim :)
Sayfanın yukarısında kullanıcı kontrol paneli var oradan profilinizi düzeltebilirsiniz.Kullanıcı kontrol pan.tıkladıktan sonra yan tarafta profil düzenle var oradan düzenliyebilirsiniz.Alıntı ile cevapla yazıyor oraya tıklayarak alıntı yapabilirsiniz.
Sayfanın yukarı kısmında yazmıyor mu kullanıcı kontrol paneli.sırasıyla,bildirileriniz,
,nickiniz,bildirim,profilim,kullanıcı kontrol paneli,ve çıkış yazıyor sizde de vardır mutlaka.
Sayfanın yukarı kısmında yazmıyor mu kullanıcı kontrol paneli.sırasıyla,gölgelediniz,nickiniz,bildirim,profilim,kullanıcı kontrol paneli,ve çıkış yazıyor sizde de vardır mutlaka.
ben de kontrol panelinden seçenekleri düzenle kısmına giriyorum, yazı tipini filan ayarlıyorum otomatik olsun diye ama olmuyor. kart mı gereklı bunun için de acaba?
ben de kontrol panelinden seçenekleri düzenle kısmına giriyorum, yazı tipini filan ayarlıyorum otomatik olsun diye ama olmuyor. kart mı gereklı bunun için de acaba?
nasıl yok ya hu
bu sayfanın en üst sağ köşesine bakın kontrol paneli var.
alıntıyı da her yorumun altında alıntı ile cevapla yazıyor oraya tıklayıp yapacaksınız.
Rica ederim ama yukarıda kullanıcı kontrol paneli mevcut,siz birde nickinizin üzerine tıklayın,oradan profil sayfanızı açın kalem işareti gibi işaret çıkar düzeltmek istediğiniz alanı düzeltin,sayfan çıkış yaptığınız yerin yanında yer alıyor kullanıcı kontrol paneli.