Saç Şekillendiriciler Profosyonel fon makinesi ariyorum

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
Kızlar merhaba ;
Kuaförlerin kullandığı profesyonel fön makinesi almak için , tavsiye edeceğiniz kuaför malzemesi satan bir yer var mı ?

Son düzenleme:
kozyatagı metro nun yanında datamarketin hemen altında cosmoplex var. kuafor malzemeleri satan bı yer. ordan alabılırsın. yada eminönü tahta kalede zazahan varmış orasıda kuafor malzemeleri satıyormuş ama hiç gitmedi oraya. buralardan hem kaliteli hemde fıyatı uygun ıstedıgın gibi bır urun alabılırsın

profesyonel fön makınasını alabilecegin en dogru yer kendi kuaföründür onların kullandıklarının biliyorsun ki kablosu da 3metre oldugundan daha rahat kullanım olanagı saglıyo kendi adına kuaför malzesi toptancısından alırsa fiyatı da çok uyguna gelır

profesyonel fön makınasını alabilecegin en dogru yer kendi kuaföründür onların kullandıklarının biliyorsun ki kablosu da 3metre oldugundan daha rahat kullanım olanagı saglıyo kendi adına kuaför malzesi toptancısından alırsa fiyatı da çok uyguna gelır
tabıkı en dogrusu kendı kuaforunden almak fon makınesı ama sımdı kuaforden fon makınesı ısmarlamak demek kendınede pay cıkaracagı ıcın kazıklanmak demektr:dance:atıyorm 80 ytlyse ıkı katına satar vallakaydirigubbakcemile3

arkadaslar fon makınesı almak ıstıyorm ama, beyaz esya satan ew urunlerınden degıl,kuaforlerın kullandıgı profosyonel fon makınesı almak ıstıyorm,tavsıye edebılcegınız bı urun ve alabılecegım yer varmı,en yuksek 2300 wolt dıe bılıyodum ama suan en yuksegı 3000 dıye ogrendım,bana yardım edın arkadalar acılen almam lzm

SUZİMcim İstanbul'da ikamet ediyorsun sanırım, Eminönü'ne gitmeni öneririm orada Zaza Han diye bir yer var, kime sorsan gösterir, orada profesyonel kuaför malzemeleri, hem de uygun fiyata, satılıyor.

Canım en iyisi kuaförün varsa aynısndan parasını verip aldırman. tabii güveniyorsan. ben öyle yaptım kendi kullandığından aldı işim aceleyse fırçaya bile gerek kalmıyor düzleştirmesi için. :))

Canım en iyisi kuaförün varsa aynısndan parasını verip aldırman. tabii güveniyorsan. ben öyle yaptım kendi kullandığından aldı işim aceleyse fırçaya bile gerek kalmıyor düzleştirmesi için. :))
tatlım pekı senın kullandıgın fon makınesının markası ne

Arkadaşlar yeni keşfettiğim profesyonel bir fön makinesi var. Tek kelime ile şimdiye kadar çok kaybım olmuş kullanmayarak. Gerçekten de sloganları gibi İtalyan esintisini saçlarım da hissediyorum. Markası Ventoso. 3 tane modeli var. Her keseye ve her zevke hitap da ediyor. Ayrıca kolay kolay bozulan Çin mali ürünlerden de değil. %100 İtalyan motoru kullanılmış. Ürünlerine o kadar güveniyorlar ki 8 gün içinde iade imkanı bile var. Kesinlikle hepiniz denemelisiniz. Hız, ısı, güç her şey bedelinin karşılığında olmuş. Hepinize tavsiye ederim. Kendi sitesinde (ventoso.co), kuaför salonlarında hatta gittigidiyor.com ve sahibinden.com sitelerinde de satılıyor.
cnm ben de gitttigidiyrdan alışveriş yapıyrm. ne kadara altın onu?

2400 watt VENTOSO 149 lira gittigidiyrda. şimdi baktım. biraz pahalı değil mi değer mi bu fiyata. ben de almak istiyorum

tabıkı en dogrusu kendı kuaforunden almak fon makınesı ama sımdı kuaforden fon makınesı ısmarlamak demek kendınede pay cıkaracagı ıcın kazıklanmak demektr:dance:atıyorm 80 ytlyse ıkı katına satar vallakaydirigubbakcemile3
bence kuaför tanıdıksa kazık atmaz.önemli olan güvenilirini bulmak

Back
X