Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum transfer günü dex ve oksapara başlatıyor. Dış takip yaptırdım gittigim kadın doğumcu 2 3 gün önceden başlaman zarar vermez dedi. 14.gün fitile başlatıyor sadece. Eğer pozitif alırsan progesteron 50 veriyor. Ama görüyorum ki herkes dex e 14.günden sonra başlıyorBir türlü anlayamıyorum bu doktorların farklı ilaç kullanımını özellikle progestan iğne ve fitil tamamen düşüğü engelleme amaçlı kullanılırken nasıl ilk üç denemenizde kullanmadınız. Allah bizleri iyi doktorlara denk getirsin ne diyelim başkaa![]()
Ve bu iğnede ateş yapan varmı vücudum alev gibi zaten vurulan yeri hissetmiyorum onun ağrısı tüm vücuduma vuruyorBu iğneyi kullanıp tüp bebek tedavi sonrası tutan varmı
Yaaa beni çok korkuttular kalçadan olandan çok ağrıyor mu ?Tabikii zararlı değil neden olsun ki bu süreçteki %99luk kesim kullanıyor. Kızz tabiki doktor başlatıyor :) Progestan kalçadan verdiler ilkte ve günlük 4 fitil verdiler, transfer olunca hergün çıkmamak için progestan dex almak istediğimi söyledim kalçayı bırakıp göbeğe geçtim her sabah 2 ambul yaptım ama dex kullanınca fitili 6ya çıkardı doktorum bi 22 gün böyle kullandım sonra tekrar kalçaya geçtim ve 4 fitil kullandım şuanda da aynı zaten azalma olmadı
Aminn çok teşekkür ediyorum, Allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde güzel sonuçlar nasip eylesin zahmetinizin sonucu güzel olsunBenimde sabah Akşam dex ve 6 fitil:) inanılmaz bel ve bacak ağrım var göğüsde dolgun ama ağrı yok sizinde Allah sağlıkla kucağınızı doldursunbende transferin 4. Günündeyim inşallah bu belirtiler tutunmadandır ilaçlardan değildir:)
Progestan 50 mg ve 4 fitil transfere bir hafta kala başladım bir çoğu böyle değilmiş ama oksopar dediğiniz gibi transfer günü başladım. Her doktor farklı ilerliyor ve bizde onlar ne derse yapmak zorunda kalıyoruz. Ama kesinlikle önce başlanması gerekiyor diye düşünüyorum bendeBenim doktorum transfer günü dex ve oksapara başlatıyor. Dış takip yaptırdım gittigim kadın doğumcu 2 3 gün önceden başlaman zarar vermez dedi. 14.gün fitile başlatıyor sadece. Eğer pozitif alırsan progesteron 50 veriyor. Ama görüyorum ki herkes dex e 14.günden sonra başlıyor
Anlamıyorum progesteron cok önemliyse neden önceden başlatılmıyor
evet ağrıyor bazıları ağrı hissetmiyorum demiş iğneyi araştırırken denk geldim ama benim ki tüm yaşam kalitemi etkiliyor diyebilirim.Yaaa beni çok korkuttular kalçadan olandan çok ağrıyor mu ?
Anladım canım güzel sonuçlarınız olsun inşaAllahBen ilk kızımda farklı bi ipne kullandım ikincide aynı iğneyi kullandım kızımdaki 3 tedavide hergün kan iğnesi dışında böbrekten hergün vuruldum hatta alerji yaptı bu 4 transferim oda bugün oldu
Önden baslanamaz progesteron eğer embriyo beş günlük ise beş gün önce üç günlük ise üç gün önce başlanir sebebi şudur siz takipte devam ederken vücut kendi progesteron üretmeye başlamadan progesteron ölçerler 1.5 altında çıkarsa progesteron baslarlar ve başladığı saati tarihi bilirler rahimde üç çizgi tutunma penceresi vardır o yüzden progesteron günü bir gün bile Şaşmaz hatta sabah baslatti ise genelde sabah transfer olur bir kaç saat oynama yapabilir onun dışında yapamaz bunun yüzünden 7 kez negatif alan arkadaşım var inceledik hepsi progesteron hatası şaka gibi asıl bir doktor bunu nasıl bilemez yaz yapay zekaya o bile aynı bilgiyi verir ha şimdi nerden biliyorsunuz diyeceksiniz kardeşim doktor benim çok şükürde pozitifi yakaladık bi nasip demek var bide böyle bilinçli yapılan hatalar var hatta bir arkadaşta progesteron başla demeden başlamıştı kan aldılar 10 çıktı iptal ettiler niye çünkü ne zaman yükseldi takibi yok birinin de benim transfer günümde progesteron 6 çıktı onunda tedaviyi iptal ettiler kafasına göre progesteron kullanmamış kendisi neye dayanarak tabiki bilemem o yüzden doktorumuza güvenip onun verdiği talimatlara uymamız sabırla bizi sonuca ulaştırırBenim doktorum transfer günü dex ve oksapara başlatıyor. Dış takip yaptırdım gittigim kadın doğumcu 2 3 gün önceden başlaman zarar vermez dedi. 14.gün fitile başlatıyor sadece. Eğer pozitif alırsan progesteron 50 veriyor. Ama görüyorum ki herkes dex e 14.günden sonra başlıyor
Anlamıyorum progesteron cok önemliyse neden önceden başlatılmıyor
Dex e erken başlamayı düşünüyorum. İlk transferimde negatif aldım. 12.gün progesteron 36 geldi kan verdiğimde. Belki yeterli gelmemiştir diyorum. Oksapara transfer günü başlarım.Progestan 50 mg ve 4 fitil transfere bir hafta kala başladım bir çoğu böyle değilmiş ama oksopar dediğiniz gibi transfer günü başladım. Her doktor farklı ilerliyor ve bizde onlar ne derse yapmak zorunda kalıyoruz. Ama kesinlikle önce başlanması gerekiyor diye düşünüyorum bende
14.gün progesteron 1 in altında oluyor zaten. 19. Gün transfer diyor doktorum. 19.gün dex başlatıyor. 5.gün embriyoya 4 Gün önceden demişsiniz o zaman 14.gün başlatması gerekiyor.Önden baslanamaz progesteron eğer embriyo beş günlük ise beş gün önce üç günlük ise üç gün önce başlanir sebebi şudur siz takipte devam ederken vücut kendi progesteron üretmeye başlamadan progesteron ölçerler 1.5 altında çıkarsa progesteron baslarlar ve başladığı saati tarihi bilirler rahimde üç çizgi tutunma penceresi vardır o yüzden progesteron günü bir gün bile Şaşmaz hatta sabah baslatti ise genelde sabah transfer olur bir kaç saat oynama yapabilir onun dışında yapamaz bunun yüzünden 7 kez negatif alan arkadaşım var inceledik hepsi progesteron hatası şaka gibi asıl bir doktor bunu nasıl bilemez yaz yapay zekaya o bile aynı bilgiyi verir ha şimdi nerden biliyorsunuz diyeceksiniz kardeşim doktor benim çok şükürde pozitifi yakaladık bi nasip demek var bide böyle bilinçli yapılan hatalar var hatta bir arkadaşta progesteron başla demeden başlamıştı kan aldılar 10 çıktı iptal ettiler niye çünkü ne zaman yükseldi takibi yok birinin de benim transfer günümde progesteron 6 çıktı onunda tedaviyi iptal ettiler kafasına göre progesteron kullanmamış kendisi neye dayanarak tabiki bilemem o yüzden doktorumuza güvenip onun verdiği talimatlara uymamız sabırla bizi sonuca ulaştırır
Transfer günu progesteron 38 rahim kalınlığı 12 ile hamile kaldım canm 36 güzel bence zaten 20-40 arası mükemmel kabul ediliyorDex e erken başlamayı düşünüyorum. İlk transferimde negatif aldım. 12.gün progesteron 36 geldi kan verdiğimde. Belki yeterli gelmemiştir diyorum. Oksapara transfer günü başlarım.
Senin transfer günü 38 imiş benim transferden sonra 12.gün 36 idi negatif almıştımTransfer günu progesteron 38 rahim kalınlığı 12 ile hamile kaldım canm 36 güzel bence zaten 20-40 arası mükemmel kabul ediliyor
Valla ben de kullanıyorum ben böyle bi ağrı yaşamadım ve bende ateş te yapıyor kısa bi süre olsa daevet ağrıyor bazıları ağrı hissetmiyorum demiş iğneyi araştırırken denk geldim ama benim ki tüm yaşam kalitemi etkiliyor diyebilirim.
Geçiyor kızlar iğneyi yapanla alakalı biraz dışa değil ortaya yapan hemşire yüzünden pazartesi yaptırdığım cuma günü anca acısı geçmişti ama doğru yerden yapan hemşire bulunca hep ona yaptırıyorum aynı gün geçiyor. Bi de dinlenmek azaltıyor ağrıyıValla ben de kullanıyorum ben böyle bi ağrı yaşamadım ve bende ateş te yapıyor kısa bi süre olsa da
Transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım pozitifi öğrenince 3 ay kullandım tutunmayi kolaylaştıran cok iyi bi iğne hergun bir saat yürüdüm iğneyi vurdurmak için bütün günü yatarak geçirmeyin hareketli olun .Bu iğneyi kullanıp tüp bebek tedavi sonrası tutan varmı