Progestan acill kizlar

Ağızdan alıyorum ancak fitil olarakta kullanabilirsin dedi doktor. Günde iki kere kullanıyorum. Kanama varsa fitil olarak kullanmayı doktor önermedi

Düşük riski yüksek görmüş doktorun. üç tane kullanılabilir canım fitil yada ağızdan farketmez

1.5 saat önce ilk kez kullandim. Ağızdan. Müthiş derecede başım dönüyor

bende kullanıyorum .bel ağrısı ve kasıklarımda ağrı olduğunu söylemiştim dr .dr önlem için yatmadan önce 1 tane fitil olarak kullan 5gün sonra yine konusalım ağrılarında azalma var mı ona göre karar verelim dedi

mrb size bişşey soracagım bana dr on gunluk progeston ilacını verdi ve on gun kullandım bugun ilaç kullanmam bitti ve adet olmam lazımdı 5 gun gectı bugun acaba bu ilaçtan dolayı m adetim geciktı yoksa hamile olabilr miyim suanda sadece belim agrıo baskka bı agrım sızım yok lutfen yardımcı olur musunz

Size neden verdi ki? Hamilelikte kanaması olup düşük tehlikesi olan kadınlara, kanamayı kesmek için veriyorlar. Normalde kanamayı durdurmak için kullanılıyor yani, sizin adeti geciktirmiş olabilir.

bu ilacı doktor hamile kalmam icin bana verdi doktora gitmişti adetimden 21 gun sonra test olmustum ve doktor ultrasondan yumuurtlama oldugunu soylemıstı ve bana bu ılacı on gun kullan dedı on gun sonra hasta olmazsan kan tahlılı yaparz dedı

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/progestan-ile-adet-geciktiren-varmi.175291/
Hamilelikten önce tedavi için kullananlar olmuş, geciktirmiyor yazan da olmuş, geciktiriyor yazan da bünyeye göre değişiyor sanırım.

ama benım aklım karıstı ben 28 gunde bır adet oluyorum ve benım adet olmam kazımdı adetlerımde duzenlı 5 gun gectı agrım sızımn yok suan baslarda gogusum acıo suan sadece belim cok kotu herkes farklı farklı yazmıs

İdrar testi yapın belki gebelik vardır.

cnm doktor benim ve eşimin degerlerinin ii oldugunu soyledı hiç bi problemimiz yok sanırım stresle alakalı bi şey bendeki

cnm doktor benim ve eşimin degerlerinin ii oldugunu soyledı hiç bi problemimiz yok sanırım stresle alakalı bi şey bendeki
Olabilir bazen hiçbir sorun yokken aylarca olmayabiliyor. Benim de 8 ay deneme de olmadı, doktorum hsg çekil bir de dedi. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım, sen hsg falan çektirdin mi?

yok canım bi onu yaptırmadım ben dokktor onun için suanlık bişey dmedi bu ay adet gunumun 3 gunu gıttım hemogram testi ve 21 gun gel dedi o zamanda progesteron testi yaptırdım iyi dedi doktor degerlerine ve ultrasonla yumurtalarımın catladıgını dedi hsg yi suan ogreniyorum bende 7 aydir korunmuyorum olmuyo hsg ye baktım smd vidyolarla da cok agrılı bişey gibi sanirim

Hayır hayır ben hiçbirşey hissetmedim, sen sadece uzanıyorsun, Alttan ilaç enjekte edip, ilacın geçişine bakıyorlar, kanallar açık mı kapalı mı bir sorun var mı diye kontrol ediliyor. Enjekte edilen ilaç spermin geçişine kolaylık sağladığı için hsg den sonra hamile kalan çok kadın var. Doktoruna onu da sor istersen önerirse çektirirsin, korkulacak birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…