Progestan Fitil Kullanımı

yuppidi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
64
33
8
37
Arkadaşlar merhaba, dün aşılama yaptık. Doktor, progestan fitil verdi, sabah 1, akşam 2 kere kullanılcak.. Aynı zamanda, eş zamanlı olarak, gün aşırı cinsel ilişki olsun dedi.. Zaten içerde eriyen, 1 gun boyunca falanda akıntı olarak gelen, vajina içinde bekleyen birşey bu.. Sürekli dışarı atma modunda zaten, bu şekilde cinsel ilişki ve spermin yumurtaliklara ulaşmasi konusunda bi şüphelendim açıkcası.. Sizlere de doktorunuz aynı şekildemi kullanim önerdi acaba ? Hap'ınımı kullanmak lazım bilemedim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar mehaba, dün aşılama yaptık. Doktor, progestan fitil verdi, sabah 1, akşam 2 kere kullanılcak.. Aynı zamanda, eş zamanlı olarak, gün aşırı cinsel ilişki olsun dedi.. Zaten içerde eriyen, 1 gun boyunca falanda akıntı olarak gelen, vajina içinde bekleyen birşey bu.. Sürekli dışarı atma modunda zaten, bu şekilde cinsel ilişki ve spermin yumurtaliklara ulaşmasi konusunda bi şüphelendim açıkcası.. Sizlere de doktorunuz aynı şekildemi kullanim önerdi acaba ? Hap'ınımı kullanmak lazım bilemedim..
Fitil olarak kullanmak daha etkili olurmuş o yüzden benim doktor da fitil olarak koy dedi
Hem de günde 3😊
Biz aşılama aşamalarını geçtik tabi tüp bebek tedavisi için
Senin sabah akşammış
Sabahtan koyduğun zaten öğleye kadar tuvaletti falan derken bitiyo dışarı akması, akşam koyduğunla artık bi zamanla yapabilirsin
Fitilin akıp temizlendiği vakte denk getirmeye çalışın artık

Fitil olarak kullanmak daha etkili olurmuş o yüzden benim doktor da fitil olarak koy dedi
Hem de günde 3😊
Senin sabah akşammış
Sabahtan koyduğun zaten öğleye kadar tuvaletti falan derken bitiyo dışarı akması, akşam koyduğunla artık bi zamanla yapabilirsin
Aynen cok teşekkür ederim, oyle bi ayarlama yaptim artık napiyim :))

Hem de günde 3😊
Senin sabah akşammış
Bu arada hersey gonlunuzce olsun, insaallah hayirli haberler alirsiniz, beklediginiz henuz gerceklesmediyse tabi :)

Iyi de transferde rahim ağzını geçip bırakıyorlar embriyoyu. Burdaki durumda bana da tuhaf geldi açıkcası.
🤷‍♀️ hemşire ilaçlarını aynı şekilde kullan gelirken demişti. Saat 10’da fitili koydum, yanılmıyorsam 12-13 gibi transferim oldu. Akşam aynı şekilde yine fitil koydum

🤷‍♀️ hemşire ilaçlarını aynı şekilde kullan gelirken demişti. Saat 10’da fitili koydum, yanılmıyorsam 12-13 gibi transferim oldu. Akşam aynı şekilde yine fitil koydum
Tamam ben sana kullanılmaz demiyorum ben de kullandım transferden önce. Ama burda destekleyici olarsk ilişki öneriliyor ya konu sahibine. Penis rahim ağzını geçemiyor, transferde geçiliyor onu diyorum. Bana da zor geldi spermin progestanlı tabakayı aşması.

Tamam ben sana kullanılmaz demiyorum ben de kullandım transferden önce. Ama burda destekleyici olarsk ilişki öneriliyor ya konu sahibine. Penis rahim ağzını geçemiyor, transferde geçiliyor onu diyorum. Bana da zor geldi spermin progestanlı tabakayı aşması.
Ben klomen tedavisinde de kullandım, iki farklı doktorda kullandım klomen ve progestanı bir arada. Bir sakınca olmuyor demek ki

İşte banada değişik geldi, eriyince kıvamlı bir ilaç olduğu içinde, bir engel gibi geldi ama bilemedim, mecbur, kullan dediler kullaniyoruz bakalim :)

İşte banada değişik geldi, eriyince kıvamlı bir ilaç olduğu içinde, bir engel gibi geldi ama bilemedim, mecbur, kullan dediler kullaniyoruz bakalim :)
Kullanın tabi ki zaten aşılamanızı olmuşsunuz. Ilişki destekleyici olarak verilmiş. Inşallah hayırlı sonuç alırsınız.

Back
X