Öyle yapıyorum zatenÇok ileri itmeniz lazım ucunda bırakmayın
Parmağınızla itebildiğiniz kadar itin ileriye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum zatenÇok ileri itmeniz lazım ucunda bırakmayın
Parmağınızla itebildiğiniz kadar itin ileriye
Ödem oluyor illa ki ama ben de bazen az çıkıyor bazen yatsam da çok çıkıyor bana endişe etme dediler ama karnım davul gibi şişti dudaklarımda şişValla bana 15-20 dk uzan ve ıkınacak hareket yapma dediler bunu uygulamaya başlayıncca dış çentiği çıkmaz oldu ama gün içinde idrarımda az da olsa beyaz beyaz görüyorum
Yan etki oldumu sizde ödem gibi dalan
Kabızlık sorununuz var mı bende çok oldu o yüzden şurup içiyorumÖdem oluyor illa ki ama ben de bazen az çıkıyor bazen yatsam da çok çıkıyor bana endişe etme dediler ama karnım davul gibi şişti dudaklarımda şiş
Bende olmadı kabızlık ama bazen fitilin çoğu çıkıyor cumartesi kan vericem süreç gerçekten zor.şurup iyi geliyor kabızlığa verdikleri.bir de kabak vs yersen iyi gelir canımKabızlık sorununuz var mı bende çok oldu o yüzden şurup içiyorum
Kabızlık sorununuz var mı bende çok olduÖdem oluyor illa ki ama ben de bazen az çıkıyor bazen yatsam da çok çıkıyor bana endişe etme dediler ama karnım davul gibi şişti dudaklarımda şiş
Normalde evet var ama bu süreçte fazla olmadı ama ilaçlardan dışkım simsiyah nedense :/Kabızlık sorununuz var mı bende çok oldu
Bende olmadı kabızlık ama bazen fitilin çoğu çıkıyor cumartesi kan vericem süreç gerçekten zor.şurup iyi geliyor kabızlığa verdikleri.bir de kabak vs yersen iyi gelir canım
yiyiorum yediklerime çok dikkat ediyorum diyetteyim uzun zamandır da ama yine de oluyor fitil bende de öyle ya şimdi transfere gidiyorum soracağımBende olmadı kabızlık ama bazen fitilin çoğu çıkıyor cumartesi kan vericem süreç gerçekten zor.şurup iyi geliyor kabızlığa verdikleri.bir de kabak vs yersen iyi gelir canım
Merak etme canım Allah kolaylığını verir bol su içA il
Teşekkür ederimmMerak etme canım Allah kolaylığını verir bol su iç
Evet özellikle gündüz aldığınız fitilde böyle oluyor, Gece aldığınız zaman daha az kalıntı düşüyor çünkü daha çok emiyor.Kullandıktan sonra bir saat uzanıyorum ve 10 dakika yürüyorum ama gün içinde böyle kalıntıları akıntı şeklinde beyaz geliyor normal mi?
Evet sordum doktora o da öyle söyledi normalmiş zaten güzel artmış değerimde işe yaradığını gösteriyorEvet özellikle gündüz aldığınız fitilde böyle oluyor, Gece aldığınız zaman daha az kalıntı düşüyor çünkü daha çok emiyor.
Ben de olmadı hiçKabızlık sorununuz var mı bende çok oldu o yüzden şurup içiyorum