• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil ve iğnesinı kullanan

Progestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
Durumunuz ne oldu bende ultrasona göre 7 haftalık hamıleyım bugün peçeteye kahverengi bir leke geldi doktora gittim bana hep hap yazdı hemde iğne

Benim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorum 😁 keseyi ben 4 haftalıkken görmüştüm. Şu an çok şükür sağlıklı ilerliyor
Benimde bir sonraki adete 3 gün kala 50 çıktı ve o gün kanamalarım lekelerim başladı. 5. Gün hala devam ediyor beta sağlıklı ilerliyordu en son kese oluşumu da gözüktü sadece dupbaston kullanıyorum ama bu leke kanama o kadar moralimi bozdu ki 😔

Progestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
kuzum bende 5.haftada kanama yaşadım fitil ve iğne vermişti doktorum. İğneyi 5 gün kullandım fitili sabah akşam 1 ay boyunca kullandım. Kanamam 2. günde kesilmişti zaten ama doktorum riskli olduğu için devam et demişti. Şuan 13+3 teyim bir sorun yok çok şükür. Sende doktorun dediklerine uyarak kullan ve lütfen dinlen bu süreçte en iyi tedavi dinlenmek ve stres yapmamak :)

kuzum bende 5.haftada kanama yaşadım fitil ve iğne vermişti doktorum. İğneyi 5 gün kullandım fitili sabah akşam 1 ay boyunca kullandım. Kanamam 2. günde kesilmişti zaten ama doktorum riskli olduğu için devam et demişti. Şuan 13+3 teyim bir sorun yok çok şükür. Sende doktorun dediklerine uyarak kullan ve lütfen dinlen bu süreçte en iyi tedavi dinlenmek ve stres yapmamak :)
Çok teşekkür ederim kullanıyorum bende devam ediyorum ama henüz kesemiz görünmedi sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 😌🌸🤲

Back
X