Bende yapmıyor gebeliğin iz yeni ise normal bu adet olacakmış gibi ağrılarınızProgestan fitil kullanan var mıadet olacakmış gibi ağrı yapar mı
Yok yapmıyor. Hamileligin başında adet ağrısı olabiliyor.Progestan fitil kullanan var mıadet olacakmış gibi ağrı yapar mı
Aşılamanın 7.günündeyim adet olacakmışım gibi ağrım varBende yapmıyor gebeliğin iz yeni ise normal bu adet olacakmış gibi ağrılarınız
Fitil dışında hiç bişey kullanmıyorum o yüzden aklıma takıldı acaba yaparmı diyeYok yapmıyor. Hamileligin başında adet ağrısı olabiliyor.
İdrar renginde koyuluk yapar mıYok yapmıyor. Hamileligin başında adet ağrısı olabiliyor.
Fitil sadece iç çamaşırınin islanmasina neden oluyor. Su gibi akıntı yapıyor. Birde ilacın kalani geri geliyor. Bende o şekilde... Sanmıyorum canım. Su çok icersem açık renk oluyor idrarım ilaçla ilgili değildir.İdrar renginde koyuluk yapar mıçok su içmeme rağmen idrarım biraz koyu
Ben de yapmadı hiçProgestan fitil kullanan var mıadet olacakmış gibi ağrı yapar mı
Progestan kullanıyor musunuz hala acaba ? Ben üç ay kadar kullanılıyor diye biliyorum daFitil sadece iç çamaşırınin islanmasina neden oluyor. Su gibi akıntı yapıyor. Birde ilacın kalani geri geliyor. Bende o şekilde... Sanmıyorum canım. Su çok icersem açık renk oluyor idrarım ilaçla ilgili değildir.
Decavit ya da b12 ilacı kullanıyorsanız idrarınız koyu olabılırİdrar renginde koyuluk yapar mıçok su içmeme rağmen idrarım biraz koyu
Evet 3 ay yeterli normalde. Benim ikizdi bebeğin birinin kalbi durdu. Bebek yok olana kadar progestan devam etmem gerekiyormuş. İns yakında keser doktor benimkinideProgestan kullanıyor musunuz hala acaba ? Ben üç ay kadar kullanılıyor diye biliyorum da
Evet akıntı yapıyor ve ilacın kalanı geri geliyor sadece idrar koyuluğu ve adet ağrısı gibi ağrı olması enteresanFitil sadece iç çamaşırınin islanmasina neden oluyor. Su gibi akıntı yapıyor. Birde ilacın kalani geri geliyor. Bende o şekilde... Sanmıyorum canım. Su çok icersem açık renk oluyor idrarım ilaçla ilgili değildir.
Aaaa çok geçmiş olsun inşaallah sağ salim gelir bebeğinEvet 3 ay yeterli normalde. Benim ikizdi bebeğin birinin kalbi durdu. Bebek yok olana kadar progestan devam etmem gerekiyormuş. İns yakında keser doktor benimkinide
Folbiol folikasit kullanıyorumDecavit ya da b12 ilacı kullanıyorsanız idrarınız koyu olabılır
Amin. Teşekkür ederim insAaaa çok geçmiş olsun inşaallah sağ salim gelir bebeğin
Folbiol kullanmasaniz keşke 5 mg yüksek bayağı. Doktormu önerdi acaba?Folbiol folikasit kullanıyorum
Folbiol kullanmasaniz keşke 5 mg yüksek bayağı. Doktormu önerdi acaba?
Doktoruna danış canım. Diofol kullanabilirsin. Folbiol u pek onermiyorlar. Düşük doz yeterli. Fazlası otizme neden oluyor diyen var ne kadar doğru bilmiyorum.hayır kendim kullanıyorum yanlışmı yapıyorum acaba
Tamam canım öyle yapcam doktoruma danışcamDoktoruna danış canım. Diofol kullanabilirsin. Folbiol u pek onermiyorlar. Düşük doz yeterli. Fazlası otizme neden oluyor diyen var ne kadar doğru bilmiyorum.
Yok yapmaz bence yani benim olmadı hiç adet olacak gibi ağrı gebeliğimin başında olmuştuAşılamanın 7.günündeyim adet olacakmışım gibi ağrım varfitilden dolayımı diye düşündüm ,hani yan etkisinde karın ağrısı var ya ona yordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?