- 25 Aralık 2023
- 220
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi Derya12344
Sizin lekelenmedir benim baya kan yaniEvet hamileyken kullandım sadece siz en iyisi bi kadın doğum doktoruna görünün bence o en iyisini bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin lekelenmedir benim baya kan yaniEvet hamileyken kullandım sadece siz en iyisi bi kadın doğum doktoruna görünün bence o en iyisini bilir
Benim lekenme değildi hep düşük zannettiler hatta ilk baştaSizin lekelenmedir benim baya kan yani
Kıpkırmızı kan geliyordu ilk geldiğinde hep altıma mı yaptım acaba diyordum yatağa kadar çıkıyorduSizin lekelenmedir benim baya kan yani
Nedenmiş peki kanama ama benim kendimden ümidim yok yaa 1 haftadır bu kanamayla uğraşıyorum adam akıllı hamile kaldığıma bile sevinmedim kursağımda kaldı valla benim dün akşam bir de beyaz et parçası geldi şıktım peçeteyle içinden sarı bir şey çıktı şimdi kırmızı kan ve parçalar geliyor benim durum vahimKıpkırmızı kan geliyordu ilk geldiğinde hep altıma mı yaptım acaba diyordum yatağa kadar çıkıyordu
Hastaneye gitmediniz miNedenmiş peki kanama ama benim kendimden ümidim yok yaa 1 haftadır bu kanamayla uğraşıyorum adam akıllı hamile kaldığıma bile sevinmedim kursağımda kaldı valla benim dün akşam bir de beyaz et parçası geldi şıktım peçeteyle içinden sarı bir şey çıktı şimdi kırmızı kan ve parçalar geliyor benim durum vahim![]()
Kanamanın nedeni hala bilinmiyor ama çok şükür şuanda sağlıklı bir gebelik geçirdiğimi söylüyorlar o kadar kanamaya rağmen hemde sizin için en iyisi bi kadın doğum doktoruna gorunmenizNedenmiş peki kanama ama benim kendimden ümidim yok yaa 1 haftadır bu kanamayla uğraşıyorum adam akıllı hamile kaldığıma bile sevinmedim kursağımda kaldı valla benim dün akşam bir de beyaz et parçası geldi şıktım peçeteyle içinden sarı bir şey çıktı şimdi kırmızı kan ve parçalar geliyor benim durum vahim![]()
Gittim dün ama 4 haftalık olduğu için azarlandım düşük yapıyorsun işte bundan dolayı buraya mı gelinir dediler bende düşüyor mu noluyor bunu anlamaya çalışıyorum kendimceKanamanın nedeni hala bilinmiyor ama çok şükür şuanda sağlıklı bir gebelik geçirdiğimi söylüyorlar o kadar kanamaya rağmen hemde sizin için en iyisi bi kadın doğum doktoruna gorunmeniz
Gittim ama azarlandım düşük yapıyormuşum hastanede ne işim varmış falan böyle söyledilerHastaneye gitmediniz mi
Sizin ne kadarken oldu kanamanız kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bende anlamaya çalışıyorum belki siz umut olursunuz diye doktorlardan fayda yokKanamanın nedeni hala bilinmiyor ama çok şükür şuanda sağlıklı bir gebelik geçirdiğimi söylüyorlar o kadar kanamaya rağmen hemde sizin için en iyisi bi kadın doğum doktoruna gorunmeniz
Ne saçma bişey bu yaGittim ama azarlandım düşük yapıyormuşum hastanede ne işim varmış falan böyle söylediler
MaalesefNe saçma bişey bu ya
Ben olsam şikayet ederdim düşük riski ile gittiğinde hastaneye bile yatiriyorlarMaalesef
İçmede şikayet etttimBen olsam şikayet ederdim düşük riski ile gittiğinde hastaneye bile yatiriyorlar
Cimereİçmede şikayet etttim
İyi yapmışsın sen dediğim gibi bı kadın doğuma görün belki hiçbir sorun yoktur benimki gibi inşallah en doğru kararı onlar verirler gerekirse bence bir iki defalik özele git sağlıklı olduğunu öğrenirsen devlette takip edersinCimere
Aynen öyle yapıdan yarın devlete kendi doktoruma gidicem baktım beta artmış mı bi iki gün sonrada özele giderimİyi yapmışsın sen dediğim gibi bı kadın doğuma görün belki hiçbir sorun yoktur benimki gibi inşallah en doğru kararı onlar verirler gerekirse bence bir iki defalik özele git sağlıklı olduğunu öğrenirsen devlette takip edersin
Strese de girme kendini de üzme herşey olacağına varıyor bana her doktor düşük yapiyorsun hamile kalamazsin gibisinden neler neler demişti. Rahmim kalınlaşmadı çok kanamam oldu hamile değilsin ama bu beta bakalım dediklerinde tesadüfen çıkmıştı hamile olduğum şimdi 4.5 aylık üçüzlere hamileyimAynen öyle yapıdan yarın devlete kendi doktoruma gidicem baktım beta artmış mı bi iki gün sonrada özele giderim
Yaa ne güzel rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahStrese de girme kendini de üzme herşey olacağına varıyor bana her doktor düşük yapiyorsun hamile kalamazsin gibisinden neler neler demişti. Rahmim kalınlaşmadı çok kanamam oldu hamile değilsin ama bu beta bakalım dediklerinde tesadüfen çıkmıştı hamile olduğum şimdi 4.5 aylık üçüzlere hamileyim
Amin inşallah sizden de güzel haberler alırız inşallahYaa ne güzel rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun duanız için ama düşük yapmışım betam 87 ye düştüAmin inşallah sizden de güzel haberler alırız inşallahbu arada haber verirseniz sevinirim çok merak ettim dua ediyorum dünden beri