Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmaya başlayınca oldu ya yani daha önce olmazdı bende anlamadım kiBende günde 3 kere kullanıyorum ama hiç öyle bişey yaşamadım
Fitili kullanmaya başladığınızdan beri mi böyle yoksa sonradan mı oldu acaba enfeksiyonunuz mu var gerçektende diye düşündürdü
Maalesef günde üç kez kullanıyorum ve ciddi kaşıntı da yapıyor.Pamuklu çamaşır kullanın,her tuvalete çıktığınızda ılık suyla yıkanın mutlaka o iyi geliyor ben bu yöntemle toparladım..Ayrıca fitilden sonra yarım saat yetersiz kalıyor ne kadar fazla istirahat edebilirseniz edin fitil dışarı az miktarda atmış olur ve tahribi az oluyor ..Progestan fitil kullanıyorum günde 4 defa. İdrar yolu enfeksiyonu geçiyormuşum gibi ağrı ve yanma oluyor. Yaşayan var mı ?
Ilık suyu denicem teşekkür ederimMaalesef günde üç kez kullanıyorum ve ciddi kaşıntı da yapıyor.Pamuklu çamaşır kullanın,her tuvalete çıktığınızda ılık suyla yıkanın mutlaka o iyi geliyor ben bu yöntemle toparladım..Ayrıca fitilden sonra yarım saat yetersiz kalıyor ne kadar fazla istirahat edebilirseniz edin fitil dışarı az miktarda atmış olur ve tahribi az oluyor ..
Evet bu fitil bende alerji yapmıştı maalesef mantar oldum yanma şişti hatta oram iğne istemiştim o da yağlı olduğu için mahvetmişti en son hapını istemiştim onunda faydası yok etkisi çokmuşProgestan fitil kullanıyorum günde 4 defa. İdrar yolu enfeksiyonu geçiyormuşum gibi ağrı ve yanma oluyor. Yaşayan var mı ?
Evet bu fitil bende alerji yapmıştı maalesef mantar oldum yanma şişti hatta oram iğne istemiştim o da yağlı olduğu için mahvetmişti en son hapını istemiştim onunda faydası yok etkisi çokmuş
Mecbur iğne veya hapını isteyin mantar olmayın sonra benim gibiNe zaman bitecek bu fitil tedavisi onu demiyorlar. Fitili bırakmadan bitmez bu
Merhabalar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende günde 3 kere kullanıyorum ama hiç öyle bişey yaşamadım
Fitili kullanmaya başladığınızdan beri mi böyle yoksa sonradan mı oldu acaba enfeksiyonunuz mu var gerçektende diye düşündürdü
Şişlik aklıma gelmedi hiç belki de vajinanın doğal yapısını şişlik gibi yorumlamış olabilir misiniz acabaMerhabalar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahfitil kullanırken vajina içinde şişlik hissettiniz mi hiç?
MerhabaMerhabalar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahfitil kullanırken vajina içinde şişlik hissettiniz mi hiç?
Şişlik aklıma gelmedi hiç belki de vajinanın doğal yapısını şişlik gibi yorumlamış olabilir misiniz acaba
Şişlik yani doluluk hissi oluyor ağrı acı ya da başka bişey hissettirmiyor ama fitili atarken sanki bir et parçasına değiyormuş gibi hissediyorumŞişlik aklıma gelmedi hiç belki de vajinanın doğal yapısını şişlik gibi yorumlamış olabilir misiniz acaba
Kabızlık ben de oldu maalesef. Kuru kayısı ile çözmeye çalışıyorumMerhaba
Evet bazen dolgunluk oluyor şişlikte diyebilirsiniz. Ben hala kullanıyorum fitili
Birde bende kabızlık sorunu olduğu için tuvalete çıkamadığımda bağırsağımıda fitili atarken hissediyorum yani fitili atmak için parmağımla itelerken makat yönünde sertlik oluyor
Biraz içine tepin üç kısımda kalınca sızı yapıyor. Ben eldivenle kullandım. İlk bende de yanma oluyordu eldivenle olmadı hiç. Bazen ağız kısımda kalınca sızlıyorProgestan fitil kullanıyorum günde 4 defa. İdrar yolu enfeksiyonu geçiyormuşum gibi ağrı ve yanma oluyor. Yaşayan var mı ?
Bende günlerdir kullanıyorum bugün artık bariz itmede zorluk içinde şişlik hissediyorum acıyor iterkenProgestan fitil kullanıyorum günde 4 defa. İdrar yolu enfeksiyonu geçiyormuşum gibi ağrı ve yanma oluyor. Yaşayan var mı ?
Buna çözüm bulabildiniz mi? Bende nerdeyse 3 haftadır kullanıyorum iki gündür dediğiniz gibi. Sanki şişti delik kapandı gibi bi his. İleriye itemiyorum artıkBende günlerdir kullanıyorum bugün artık bariz itmede zorluk içinde şişlik hissediyorum acıyor iterken
Benim sonra kendiliğinden geçti hiçbişey yapmadım 2-3 gün sürdü zorlu itmeBuna çözüm bulabildiniz mi? Bende nerdeyse 3 haftadır kullanıyorum iki gündür dediğiniz gibi. Sanki şişti delik kapandı gibi bi his. İleriye itemiyorum artık