arkadaşlar cuma günü transferim var...
bugün progestan hapı vaginadan almam söylendi...
bundan önceki tedavimde aynı hapı içmiştim de şimdi fitil olarak kullanmak tuhaf geldi...:uhm:
hayır birde ileri ittirmek nasıl olcak....hiç kullanan oldumu bu şekilde
evt bu hapı o şekilde kullanmak pek yararlı olmuyor bence içmek daha iyi
tabi iğne şekli daha etkili yada cirionone jel de etkili pahalı ama ben bunu kullnadım çubukla hazır zaten sıkılıyor vajina içine
o zaten hem alttan hem ustten kullanulıyo...................ben alttan alıyorum..............cok zoır değıl ya..........bıraz ıtıp yarım saat yatıyosun..................doktor ne vrdıyse o...........
merhaba renkli 1
iyi oldu bunu sordun , son tb tedavimde kullandım ve yararından şupe ediyorum
iyineler varmış , insanın canını yakıyor ama en azında direk kana karışıyor ve daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
ben ilk 4ay kullnadım progestan çok memenun kaldım düşük riskim vardı şuan 7aylık gebeyim şükür tutundu bebek hap ve igneler sayersinde pruluton deport ignede haftada bir
o zaten hem alttan hem ustten kullanulıyo...................ben alttan alıyorum..............cok zoır değıl ya..........bıraz ıtıp yarım saat yatıyosun..................doktor ne vrdıyse o...........
kızlar ben daha önce tedavimde iğne kullanmıştım.
şimdi progestanı yutuyorum vajinadan alındığında %30u etkili oluyomuş.
yutmak %70.bende düşük tehlikem olduğu için 3günde1
pruloton iğne kullandım 6tane.
çok şükür şuanda 11+4ünlük hamileyim
fanitacım onun dışında elevit,folbiol,tetradox (sadece 5 gün içicem),prednol(oda 5 gün)
,coraspirin içiyorum....bide progestan...
dün akşam biraz araştırdım ..progestan yutulduğunda mide asitinden dolayı etkisini biraz daha yitiriyormuş,bu sebeple daha etkili diye vaginadan veren doktorlarda var....yoksa yutun der geçerler herhalde
napalım hayırlısı artık... sırnaşık şey