Progestan iğne alerji yaptı

Amin canım 🙏 benim doktorum iğneyi 8.hafta bitince kesicez dedi. Ben yinede elimdekileri bitirip öyle bırakıcam. Fitil 12.haftaya kadar. İnşallah pozitif alırsın Rabbim dayanma gücü veriyor 🌸🙏
Amin canım inş bu çektiklerime değer bugün 10. Gün yarın test vericem kızarıklık aşırı yayıldı iğneyi nereden vurucam aksam bilmiyorym

Amin canım inş bu çektiklerime değer bugün 10. Gün yarın test vericem kızarıklık aşırı yayıldı iğneyi nereden vurucam aksam bilmiyorym
Az kalmiş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz 🌸 biz tüp bebek anneleri çok güçlüyüz ne yapar ne eder bulursun vuracak bir yer 💪 güzel haberlerini paylaş bizimle ❤

Gün geçtikçe yayılıyor solda başladı sağa da geçti alt üst her yere yayılıyor gittikçe 🥲
Oooo anladım Bu tedavii sürecinde uzun süre kullanacağımızı düşünürsek sıkıntılı o zaman umarım tez zamanda çözüm bulursunuz. Gittiğiniz kliniği ve hemşireyi şikayet edin mutlaka Maddi ve Manevi olarak bu kadar yıpranırken birde bu emeklere karşı dönüş yapmamaları affedilemez.

Oooo anladım Bu tedavii sürecinde uzun süre kullanacağımızı düşünürsek sıkıntılı o zaman umarım tez zamanda çözüm bulursunuz. Gittiğiniz kliniği ve hemşireyi şikayet edin mutlaka Maddi ve Manevi olarak bu kadar yıpranırken birde bu emeklere karşı dönüş yapmamaları affedilemez.
Hemşire dönüş yapıyor ama doktor çok yoğun toplasan yarım saat anca görmüşümdür tüm süreçte.hemşire de iğneleri yapmak zorundayız diyor hemen yazıyorlar dermatologa gidin dedi doktor da ilaç veremiyor gebe gibi değerlendiriyor.bakalım ne olacak🤣

Hemşire dönüş yapıyor ama doktor çok yoğun toplasan yarım saat anca görmüşümdür tüm süreçte.hemşire de iğneleri yapmak zorundayız diyor hemen yazıyorlar dermatologa gidin dedi doktor da ilaç veremiyor gebe gibi değerlendiriyor.bakalım ne olacak🤣
Tabi gebe gibi muamele etmek zorunda muhtemelen oda risk almıyor. Bu kadar stres karşısında doktor aramasa hastaneyi basarım sanırım . 😂🫣 Allah yardımcınız olsun.

Tabi gebe gibi muamele etmek zorunda muhtemelen oda risk almıyor. Bu kadar stres karşısında doktor aramasa hastaneyi basarım sanırım . 😂🫣 Allah yardımcınız olsun.
Yok ya doktora ulaşmamıştır bile fotoğraf eminim bir de diyorlar sonucu doktor değerlendiriyor.dedim en son değerlendirmese de olur ya ben de anlıyorum negatif mi pozitif mi zaten🤣

Kızlar progestan dex 25 mg oluyorym sabah aksam cumartesi kan vericem dün akşam iğne sonrası kabardım kaşındı ama ufaktı.sabahki iğneden sonra iyice arttı fotoğraftaki gibi.zaten alerjik rahatsızlığım var bir de üstüne ilaç alerjisi oldum🤦🏻‍♀️basına böyle bir şey gelen var mı? Eczacı fenistil diye bir pomat verdi kullanabilirsin dedi alerji hapımı da alamıyorum vicdanen.doktoruma yazdım hemşire iletişime geçiyo sadece dermatologa git gebeliğe uygun bir şey versin dedi zaten testim cumartesi artacak diye korkuyorym
Merhaba doktoruna tekrar danis bence progestan hap (Duphaston) yada progestan fitil verebilirler. Gecmis olsun stress olma daha kötülesir stressten Fenistil jel alerjilerde iyi geliyor ben cok kullaniyorum

Merhaba doktoruna tekrar danis bence progestan hap (Duphaston) yada progestan fitil verebilirler. Gecmis olsun stress olma daha kötülesir stressten Fenistil jel alerjilerde iyi geliyor ben cok kullaniyorum
Ben de kullanıyorum 2 defa hap almaya korkuyorum mecbur onu kullanıyorum inş zararı yoktur çok

Hap minicik neden korkuyosun büyük haplardan degil duphaston hayirlisi olsun
alerji ilacı diyosun sandım canım duphaston dan bahsetmedi hiç hemşire iğne yapmak zorundasın dedi sinir oldum eğer yarın pozitif çıkarsa doktorla görüşmeye çalışıcam baska caresi varsa tabi ki kullanmayı çok isterim böyle çok zor 🥲

alerji ilacı diyosun sandım canım duphaston dan bahsetmedi hiç hemşire iğne yapmak zorundasın dedi sinir oldum eğer yarın pozitif çıkarsa doktorla görüşmeye çalışıcam baska caresi varsa tabi ki kullanmayı çok isterim böyle çok zor 🥲
Cok gecmis olsun alerji ilaci öneremem sana zaten ama progestan düsük önleyici hap seklinde var fitilde olurdu sacmalamis sonucta alerji oluyosun üzüldüm umarim pozitif dir evde test yaptin mi :)

Cok gecmis olsun alerji ilaci öneremem sana zaten ama progestan düsük önleyici hap seklinde var fitilde olurdu sacmalamis sonucta alerji oluyosun üzüldüm umarim pozitif dir evde test yaptin mi :)
İnş canım bugün kan testi vericem nefatifse zaten alerji ilacımı alırım geçer

Kizlar ilaçlarınızı dolapta saklayıp vurmayı deneyin benim bu şekilde morluk yok denecek kadar azaldı elhamdülillah belki şişede yardımcı olur

Back
X