Progestan iğne kullananlar yardım lütfenn

mona_roza20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
229
101
34
selam kızlar. bende tüp bebek yaptırdım. bugün transfer gününü saymazsak 2. günüm. doktorum transferden sonra 5 günlük progestan iğne verdi yalnız o kadar kalçamı bacağımı ağrıtıyor ki yürüyemiyorum oturamıyorum. yatsam kalkamıyorum. ne yapmam gerekiyor. bu ağrılar nasıl geçicek bi fikri olan var mı? çok zor durumdayım. lütfen yardım edin :cry:

canım aynı ıgneyı bende kullanıyorum 10 gun oldu ve aynı agrılar var bendede yatsam yatamıyom oturamıyom yuruyemıyorum ama yapıcak bısey yok herkezde aynı oluyormus bu ıgne cok ıyymıs ama bebegın tutunması ıcın

Canim ,benim kasimda ki denemem de kullanmistim.maalesef tutmadi,benimde agrilarim cok oldu tavsiye edebilecegim alkollu pamukla ovman .ve ic camasirinda birak pamugu. faydasini gorceksin

selam kızlar. bende tüp bebek yaptırdım. bugün transfer gününü saymazsak 2. günüm. doktorum transferden sonra 5 günlük progestan iğne verdi yalnız o kadar kalçamı bacağımı ağrıtıyor ki yürüyemiyorum oturamıyorum. yatsam kalkamıyorum. ne yapmam gerekiyor. bu ağrılar nasıl geçicek bi fikri olan var mı? çok zor durumdayım. lütfen yardım edin :cry:

slm arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisi yaptırırken progestan iğne yaptırdım çok ağrı yapıyor bu iğne. Ama bi hemşire arkadaş yaparken iğne ucunu sarı kullanırsak daha az ağrır demişti.gerçekten kalanları sarı uçla yaptırdım daha az ağrım oldu.Benim tüp bebek tutmadı.Rabbim hepinize kolaylıklar versin.İsteyen herkese de sağlıklı bebekler versin inşallah :)

slm arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisi yaptırırken progestan iğne yaptırdım çok ağrı yapıyor bu iğne. Ama bi hemşire arkadaş yaparken iğne ucunu sarı kullanırsak daha az ağrır demişti.gerçekten kalanları sarı uçla yaptırdım daha az ağrım oldu.Benim tüp bebek tutmadı.Rabbim hepinize kolaylıklar versin.İsteyen herkese de sağlıklı bebekler versin inşallah :)
Sari uc değildir o siyah uçtur ama kişiye göre değişir siyah iğne ucu incedir daha az can yakar ama kilolu kişilere onunla yapamazsın kasa geçmez iğne deride kalır ayrıca protestan çok yağlı bir iğne kalın uçtan rahatlıkla geçer ama ince iğneden çok zor geçer herkes yapamaz yani basınç uygulayinca iğne enjektorden çıkar ve boşa gider ilaç ben hemşire olduğum için siyah uc la yaptırdım ama hem zayifim hem dikkatli yapıldı ignelerim ama zaten progestanin kendi sonrasında çok yakıyor iğne girdiginde acimasinin cokta anlamı yok

Maalesef gecmiyor arkadasim benim lekelenmelerim oldugu icin haftada 2 kere oluyorum yatarken ayri aci otururken ayri ama yinede herseye deger sonu guzel olan..

Bu iğneleri aylarca yaptırmış biri olarak yeşil uçlu iğne ile daha az acı duyuluyor. İğne olduktan sonra ovalamadan bol kolonyalı yada alkollü pamuğu iğne yapılan bölgede tutuyorum. Kaşıntılar tahammül edilemeyecek düzeye geldiğinde vücuda sürülen sinek kovucu kremlerden sürüyorum. Çok sık olmamak kaydıyla. Şuan prolutan depot kullanıyorum. 28. Haftaya kadarda kullanıcam inşallah. Aç karına yada yağlı yemek üstüne iğnemi olmamaya dikkat ediyorum. İnşallah bugünlerde geçecek. Bebişlerimiz tüm bunları unutturacak.

Merhaba arkdaslar bende tüp bebek yaptırıyorum pazartesi transferim olcak ama iki aydir dondurulmus bekliyorum . Doktorum bana progestan jeli vermişti vajinal dedi. Sonra değiştirdi.igneye çevirdi 1 kere 2 ampul şeklinde kulandanmışım fakat bugün vuruldum girerken falan acımadı iki saat sonra biraz kalsamda ağrılar belirdi şuanda bile açıyor daha ilk vurulmam da .peki doktor bunu ne kadar kullancak acaba

X