Progestan iğne ne zaman bıraktınız?

Bu morluklar için hep kolonyalı pamukla masaj yap dediler bana ama pek bir etkisini görmedim ben çok fazla can yakıcı bir iğne
bana da buz koy dediler ama fayda etmedi kalçadan olana doktorum hemen kesti zehirleme yapabilir falan dedi sonra prolutex yazdı göbekten günde iki tane yaptık yaklaşık 1 buçuk ay sonra karnım pul pul oldu kızardı kaşıntıdan uyuyamıyordum sonrasında anladık ki benim progestan alerjim varmış :) şimdi proluton verdi onda çok bir yan etki görmedim sadece çok yakıyor yapınca

bana da buz koy dediler ama fayda etmedi kalçadan olana doktorum hemen kesti zehirleme yapabilir falan dedi sonra prolutex yazdı göbekten günde iki tane yaptık yaklaşık 1 buçuk ay sonra karnım pul pul oldu kızardı kaşıntıdan uyuyamıyordum sonrasında anladık ki benim progestan alerjim varmış :) şimdi proluton verdi onda çok bir yan etki görmedim sadece çok yakıyor yapınca
Neyse ki anlaşılmış alerjin fazla ilerlemeden bakalım beni neler bekliyor sizin ikiz mi tek mi gebeliğiniz

Yaa o kadar uzun süre nasıl dayandınız
Allah sabrını veriyor gercekten
Söz konusu bebekse ve uzun süre beklediyseniz her şeye dayanıyorsunuz
Progestan gunde 2 ampuldu benim bir de
Son zamanlarda yüz üstü yatamıyordum göbeğimden ayakta yapıyorlardı iğneyi

Progesteron değerim düşük olduğu için günde 6 fitil alıyorum artı göbekten Prolutex oluyorum.
Doktorum 12. Hafta sonuna kadar böyle dedi. Ama kalçadan olanı bilmiyorum o sanırım daha Yüksek dozda oluyor değil mi?

Allah sabrını veriyor gercekten
Söz konusu bebekse ve uzun süre beklediyseniz her şeye dayanıyorsunuz
Progestan gunde 2 ampuldu benim bir de
Son zamanlarda yüz üstü yatamıyordum göbeğimden ayakta yapıyorlardı iğneyi
Ben şuanda transfer hazırlık aşamasındayım, hatta yarın transferim var, hergün sabah akşam progesteron iğnesini göbekten yapıyorum, hamile olunca göbekten yapılmıyor mu? İlle kalça mı olması gerekiyor?

Ben şuanda transfer hazırlık aşamasındayım, hatta yarın transferim var, hergün sabah akşam progesteron iğnesini göbekten yapıyorum, hamile olunca göbekten yapılmıyor mu? İlle kalça mı olması gerekiyor?
Bana kalçadan başlandı öyle de devam ettim
Göbekten yapanlar da var ama onu uzun süre kullanan yok çevremde
Bizim transfer topigimizdeki herkes 12.haftada bıraktı
Benim gebeligim çok sorunluydu ama kalp atışından sonra haftada bir, 28.haftadan sonra da iki günde bir kontrole gittim
Doğum yaptığım hafta da her gün hastanedeydim

Ben kalçadan başladım öyle de devam ediyorum ama göbekten yapanlarda var transferimiz hayırlı olsun inşallah sonu güzel gelir ,😇

Ya hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
Doktorum 10. Haftaya kadar devam edeceğimi söyledi. Suan 6+5 teyim.

Back
X