Bazen damara denk gelebiliyor.Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun...dualarınız kabul olsun inşallahtransfer olucam pazartesi günü progestan iğne vurunyorum...ikidir bı iki damla akıyor problem olur mu yaşayan var mı bu durumu...çekiyorum siringaya ama biraz akma oluyor anlamadım gitti sıkıntı olmaz dimi
Evet o şekilde ama iki defa bıraz akma oldu siringadan midir nedir...moralim bozuldu..Bazen damara denk gelebiliyor.
Ben aylarca vuruldum bu iğneden göbekten,3.4parmak kuralı ve göbek deliği baz alarak sağ sol ve altından vuruyorsun değil mi
İğneyi çıkardığıniz zaman ilaç mı geliyor geri kan veyaEvet o şekilde ama iki defa bıraz akma oldu siringadan midir nedir...moralim bozuldu..
Dimi oliyor öyle başta iyiydin dün biseyler oldu tedirgin oldum teşekkür ederimYok o kadarcıktan bir sorun olmaz o kadarcığı vururken hemşirelerde yapıyor dert etmeyin bence bendede oluyordu bir iki damla göbeğe akıyordu yada şırıngaya çekerken oluyordu
Haklısın canım...her şeyde bir şey arara olduk ...sakın kalmaliyiz stressiz...her şey olacağına varıyor aslındaSert yapabilir morarabilir bunlar olağan şeyler bende yaşadım hiç dert etmeyin stressiz geçirin bu dönemleri en önemli şey bu
İğneyi çıkarınca az da olsa akıyor dışarı ben 10 sn beklıyorum şırıngada ilaç bitince ama yine de iğneyı yavaşça çıkarmama rağmen bazen azda olsa çıkıyır dışarı ama sorun olacağını düşünmüyorum yumurta büyütme iğnelerinde de oluyordu aynısı .Benim merak ettiğim şey 5 günde 0,5 değeri 10 üzerine gelir mi acaba fitil de hep akıyor uzanıp beklememe rağmen .Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun...dualarınız kabul olsun inşallahtransfer olucam pazartesi günü progestan iğne vurunyorum...ikidir bı iki damla akıyor problem olur mu yaşayan var mı bu durumu...çekiyorum siringaya ama biraz akma oluyor anlamadım gitti sıkıntı olmaz dimi
Evet dün o şekilde oldu moralim bozuldu ... pazartesi den beri sabah akşam bir tane vurunuyorum...pazar günü iki tane sabah akşam...ama pazar günü elimde üç gane kalıcakİğneyi çıkarınca az da olsa akıyor dışarı ben 10 sn beklıyorum şırıngada ilaç bitince ama yine de iğneyı yavaşça çıkarmama rağmen bazen azda olsa çıkıyır dışarı ama sorun olacağını düşünmüyorum yumurta büyütme iğnelerinde de oluyordu aynısı .
Moralizini bozacak bir şey yok .bende sabah akşam vuruluyrum iğnesini fitilde sabah akşam 1er tane ... sizin değer kaç çıktı başlamadan önce peki ? transeferden sonra da devam edilecek sanıyorum.Evet dün o şekilde oldu moralim bozuldu ... pazartesi den beri sabah akşam bir tane vurunuyorum...pazar günü iki tane sabah akşam...ama pazar günü elimde üç gane kalıcakpazartesi günü transfer günüm...bu igneyi devamlı vuruncakmisim acaba ...bir tane için almam mi gerekicek
Ah fitil de beni deli etti...ilk defa kullandım ki ben muayenede dahi kasiliyorum...transferinde anestezi ile yapicam..duramıyorum rahat ..fitili iteliyirum ama akintı oluyo peceteye geliyor..40 dk uzaniyorumda...araştırdığımda olurmuş giden gidermiş zaten...inşallah çıkar değerler ... transferiniz ne zamandiİğneyi çıkarınca az da olsa akıyor dışarı ben 10 sn beklıyorum şırıngada ilaç bitince ama yine de iğneyı yavaşça çıkarmama rağmen bazen azda olsa çıkıyır dışarı ama sorun olacağını düşünmüyorum yumurta büyütme iğnelerinde de oluyordu aynısı .Benim merak ettiğim şey 5 günde 0,5 değeri 10 üzerine gelir mi acaba fitil de hep akıyor uzanıp beklememe rağmen .
cumartesi allah izin veririse. Sizin değer kaç çıkmıştı progestoron iğnelere başlamadan önce ?Ah fitil de beni deli etti...ilk defa kullandım ki ben muayenede dahi kasiliyorum...transferinde anestezi ile yapicam..duramıyorum rahat ..fitili iteliyirum ama akintı oluyo peceteye geliyor..40 dk uzaniyorumda...araştırdığımda olurmuş giden gidermiş zaten...inşallah çıkar değerler ... transferiniz ne zamandi
amin hepimizin sağlıkla kolaylıkla nasip olsun inş. taze mi sizin transferiniz benim dondurulmuş değerler ona göre değişiyormuş çünkü3.81 PROGESTON amh 43...diğerlerinde normal seviyede ...az kalmış sizin hadi inşallah tutar rabbim nasip eder...
Dondurulmuş iki tane 3.gun orta kalite canim..geçen seneden ...inşallah tutunur inşallahamin hepimizin sağlıkla kolaylıkla nasip olsun inş. taze mi sizin transferiniz benim dondurulmuş değerler ona göre değişiyor
progestoron değerinizin peki iğnelere başlamadan önce 3,81 olmasından emin misiniz? bana 1,5 üzeri olursa değer ilaçlara başlama demişti çünkü. tabi doktorunuz daha iyi bilir kişisel değişiyor tedavi .Dondurulmuş iki tane 3.gun orta kalite canim..geçen seneden ...inşallah tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?