Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 1.267 478 123 4 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #21 En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş
En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş
Melodyess Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2025 133 78 13 4 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #22 Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle onlar ne derse uyguluyoruz ... allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle onlar ne derse uyguluyoruz ... allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
sano Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2023 1.261 565 53 32 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #23 Kızlar merhaba aranıza yeni geldim ben benimde 6. Gün embrıyosu Salı günü transfer edilecek aranızda 6. Gün embrıyosu olupta tutan var mı
Kızlar merhaba aranıza yeni geldim ben benimde 6. Gün embrıyosu Salı günü transfer edilecek aranızda 6. Gün embrıyosu olupta tutan var mı