Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 1.183 452 123 Perşembe 12:44 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #21 En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş
En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş
Melodyess Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2025 75 25 3 Perşembe 13:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #22 Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle onlar ne derse uyguluyoruz ... allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Tugbalim .!.: En son kanda o şekil yazıyor ama Dr ne derse uyuyoruz alıyoruz bende bilemiyorum ki canim...evet herkese farklı işleyiş Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle onlar ne derse uyguluyoruz ... allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize