Progestan iğnemi, pruluton depotmu

birminikask2020

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
1.785
2.952
83
Kızlar tüp bebekle hamile kaldım ama stres bitmiyor transferin 18.günündeyim bıkac gundur lekelenme vardı doktora gittim progestan ıgne verdı 7adet bir hafta kullan gel dedi, bıraz agrılı bır iğne burda okurdum zaten, sonra yine görüştüm bunun yerine ıstersen pruluton depot bır adet vurulabılırsın dedi hangisi iyidir leke geliyor belimde fena agrıyor araya bayram giriyor hangisi daha etkili ıse onu kullanayım. Kırmızı kanama yok ama leke de kahve tonları.

Kızlar tüp bebekle hamile kaldım ama stres bitmiyor transferin 18.günündeyim bıkac gundur lekelenme vardı doktora gittim progestan ıgne verdı 7adet bir hafta kullan gel dedi, bıraz agrılı bır iğne burda okurdum zaten, sonra yine görüştüm bunun yerine ıstersen pruluton depot bır adet vurulabılırsın dedi hangisi iyidir leke geliyor belimde fena agrıyor araya bayram giriyor hangisi daha etkili ıse onu kullanayım. Kırmızı kanama yok ama leke de kahve tonları.
Ben proluton depot vuruluyordum.
Bulmasi cok zor bir iğne ona ragmen doktor israrla onu yaptirmami söyledi istese progestan diyebilirdi cunku daha kolay temin ediliyor
Hatta elimde fazladan bi tane vardi baska bi ile göndermiştim bi ihtiyaç sahibine oralarda bulamamıştı
Proluton bulmayi deneyin bence

Ben proluton depot vuruluyordum.
Bulmasi cok zor bir iğne ona ragmen doktor israrla onu yaptirmami söyledi istese progestan diyebilirdi cunku daha kolay temin ediliyor
Hatta elimde fazladan bi tane vardi baska bi ile göndermiştim bi ihtiyaç sahibine oralarda bulamamıştı
Proluton bulmayi deneyin bence
Haftada bir ampul vurulması yeterlı dedi.. Kalcadan mı vurdunuz agrı yaptı mı

Kahverengi lekelenme bende 12 hafta boyunca devam etti . Ben proluton depot yaptırmıştım 3 güne bir . Progestan ın iğnesini yaptırmadım sadece her gün göbekten prolutex vurulmuştum

Kahverengi lekelenme bende 12 hafta boyunca devam etti . Ben proluton depot yaptırmıştım 3 güne bir . Progestan ın iğnesini yaptırmadım sadece her gün göbekten prolutex vurulmuştum
Crone jel vardı sabah akşam kullanıyorum ıgneyı de Bugun verdı 2saate yaptırmam lazım, pruluton depot daha iyi gibi geldi kalçadanmı bu iğne.

Allah korusun herkesin bebeğini zor işlermiş vesselam her asama ayrı stres. O derecede değil ama benim belim cok agrıo yanıo resmen
korkma normal hepsi bsey olmaz ins。 ilk haftalar bendede kramp ve agri vardi dr a sordum uykundan bile uyandirir ama。normal dedi baktik kuzu kuzu uyuyodu😊 ama dedigin gercwkten zor allah 9 ayimizi saglikla ttamamlamamizi nasip etsin。 yapabiliyosan yat keufini cikar

korkma normal hepsi bsey olmaz ins。 ilk haftalar bendede kramp ve agri vardi dr a sordum uykundan bile uyandirir ama。normal dedi baktik kuzu kuzu uyuyodu😊 ama dedigin gercwkten zor allah 9 ayimizi saglikla ttamamlamamizi nasip etsin。 yapabiliyosan yat keufini cikar
Bayramda tatilde bikaç gun Yatıcam gene kahveler gelio ve yaptrdm progestan dex 25mg kalçadan. Daha cok basındayım bıraz korkuyorum
Hastane yarın öğlene kadar duruma göre bakıcam ınsallah sıkıntı olmaz

Kızlar benden de geliyor kahverengi lekeler . Doktorum kahverengisiyse hiç korkma dedi . Ben iğne filan yaptırmıyorum günde 1 tane jelim var sadece

Haftada bir ampul vurulması yeterlı dedi.. Kalcadan mı vurdunuz agrı yaptı mı
Kalcadan yapıldı evet cok az agritti malesef yağlı bi igne cunku :) ben de haftada 1 vuruldum 2 3 kez. Benim kanamam cok asiriydi bacaklarimdan akiyordu havlu bastirip gitmistim doktora. Onu hemen kesti ama lekelenmelerim devam etti progestanin hapını kullandım o surecte de.

Ben şuna 7+4 deyim 4-5 gündür sürekli kahverengi lekelenmem geliyor bi parça düşürdüm doktora gittim hemen o parçalıda gördü bebeğe de baktı kalp atışı var iyi bebek teklikten var dedi sadece çok korkuyorum hala devam ediyor birde tüp bebek ne yapmalıyım 😞

Back
X